- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #32.301
Rahat ol canım en güzel günlerini stresle geçirme şayet bu günleri de özleyeceğiz Kilosuna çok takılma eğer tamamen sezeryan kararı alınırsa itiraz etme kötü de olma bazen bazı bebek ve anneler için sezeryan daha sağlıklı oluyor her ne kadar nsd önersekte ama siZin için hangısı saglıklı olcaksa o olsun zorlamanın anlamı yok Hayırlısı olsnMerhaba kızlar bugün 39+1 de kontrole gittik. Doktorumuz bebişi 4050gr ölçtü. İlk defa çatı muayenesi oldum. Arka çatın iyi ön biraz dar ama sancıyla açılabilir dedi. Ama yumuşama bile yokmuş rahim ağzında. Sadece 4 kg üzeri olduğu için bu hafta geldi geldi yoksa sezaryen çünkü iri bebek dedi. Perşembe tekrar gideceğiz eğer kilosu yüksek çıkarsa sezaryen yapılacak. Aynı veya az çıkarsa fitil koyarız dedi. Karmakarışık oldum, normal doğumla gelir sanıyordum hala tık yok. Yürüdüm, merdiven çıktım, hurma yedim ama yok oğlan tembel. Zaten doktor ilk doğumda kanala şimdiye kadar girmiş olması lazımdı dedi. Çünkü ilk doğumda inmesi uzun sürüyormuş. Bunun yanında herkesin de bir fikri var, yok ben çok erken doğum moduna girmişim, yok daha zamanı yeni gelmişmiş bilmem ne. Dayanamadım bugün ağladım biraz. En güzel zamanlarımız stresle geçiyor boşuna yavrularımızı üzüyoruz. Hem çatım dar hem bebek iri, gözüm de korktu nasıl doğuracağım bunu diye. Kendi sancım da yok çünkü. Offf bilmiyorum içimi dökmek istedim çünkü bizi sadece biz anlarız gebeler olarak.