İyi akşamlar kızlar doğurdum
39+3 te dün yani genel anestezi altında olmak zorunda kaldim hem bebiş sandığımızdan çok iri çıktı hemde iri olduğu için ameliyatta biraz sorun çıkmış
4kg 52 cm olarak aldım kollarıma
hikayeme başlayacağım ama benim hikaye biraz korkunclu burdan sonra okumak istemeyen okumasın diyerek başlıyorum.
Dün planlanan tarihte ve saatte hastanedeydim. Her şey çok güzeldi güle oynaya oğlumu kucağıma almayi bekliyordum. Spinal sezeryan olacağım sanarken görüştüğüm aneztezi doktoru kağıda genel anestezi yazmış takipli olduğun doktorla konuşup değiştirebilirsin doğum seklini demisti. Bende kanda bir takım hastalık buldukları için ve bebek iri olduğu için spinali yerine genel anestezi yaptılar. Saat 3 te ameliyat masasına yattım 4.30 gibi dehşet bir açıyla ağlaya ağlaya çıktım odaya eşim korkup doktorun yanına gitmiş o anları kesik kesik sahneler halinde hatırlıyorum. Günün Sabahında ve 4 u akşamında yediklerimin hepsini kustugum için aç kaldım ama ağrının yanında açlığım bir hicti. Kardeşlerimi annemi falan çok korkuttum. Ağrı kesici ile biraz açım dindi uyanır uyanmaz hemen oğlumu emzirdim çok şükür
kendisi anasına hiç nenzemedigi için biraz kirilsamda çok tatlı birşey teyzeleri. Saat 10 da çorba ve komposto içtim 11 de eşimle yurudum bu da çok agriliydi kolidorda yürürken küçük bey ağladı diye hemen koştum.
Şuan çok ağrım var
gazimi atamadim sonda olayida o kadar korkunç değilmiş bu arada
buda benim doğum hikayem olsun benim bebek iri olduğu için birde kan hastagim olduğu için korkunçtu ama unutmayın sizinkiyle benim hikayem benzeyecek diye birşey yok benim hikayem asla sizleri korkutmasın. Sevgilerimizle