- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #32.301
Rahat ol canım en güzel günlerini stresle geçirme şayet bu günleri de özleyeceğizMerhaba kızlar bugün 39+1 de kontrole gittik. Doktorumuz bebişi 4050gr ölçtü. İlk defa çatı muayenesi oldum. Arka çatın iyi ön biraz dar ama sancıyla açılabilir dedi. Ama yumuşama bile yokmuş rahim ağzında. Sadece 4 kg üzeri olduğu için bu hafta geldi geldi yoksa sezaryen çünkü iri bebek dedi. Perşembe tekrar gideceğiz eğer kilosu yüksek çıkarsa sezaryen yapılacak. Aynı veya az çıkarsa fitil koyarız dedi. Karmakarışık oldum, normal doğumla gelir sanıyordum hala tık yok. Yürüdüm, merdiven çıktım, hurma yedim ama yok oğlan tembel. Zaten doktor ilk doğumda kanala şimdiye kadar girmiş olması lazımdı dedi. Çünkü ilk doğumda inmesi uzun sürüyormuş. Bunun yanında herkesin de bir fikri var, yok ben çok erken doğum moduna girmişim, yok daha zamanı yeni gelmişmiş bilmem ne. Dayanamadım bugün ağladım biraz. En güzel zamanlarımız stresle geçiyor boşuna yavrularımızı üzüyoruz. Hem çatım dar hem bebek iri, gözüm de korktu nasıl doğuracağım bunu diye. Kendi sancım da yok çünkü. Offf bilmiyorum içimi dökmek istedim çünkü bizi sadece biz anlarız gebeler olarak.
Bütün bu cevapsız soruların aynısını kendime soruyorum canımmideme öküz oturmuş gibi hissediyorum çoğu zaman hatta uykusuzluğu veya eşimle başbaşa günlerimizi düşününce bencillik ediyorum ya ben böyle düşündüm diye bebeğime bir şey olursa diye ağlamaya filan başlıyorum normallikten oldukça uzağım bakalım lohusa dönemi nasıl geçecek pek güvenmiyorum kendime
Aaaa kendimi görüyorum suan resmen
Ayy aynı ben benimde kafama hersey takılıyor kayinvalidemle alt üst oturuyorum bi nasılsın demiyor evini toplayaildindi yiyebiliyomusun icebiliyomusun yok annem geldi artık onunla vakit geciriyorum beni aglama krizleri tutuyor doguramiycam gelmiyor ya bisey olursa diye yada sebepsiz ağlıyorum ama hıçkıra hıçkıra çok tuaf ya sonra bide bebek hissediyor mu diye üzülüyorum ay iyice karıştım yani
Bizler artık hormonlu bireyler değil direk hormondan ibaret varlıklarız bence ben öyle hissediyorumdüşünülmedik tuhaf şey kalmadı herhalde. İdeolojik sorunum kocam bazen çok üzerine gittiğimi hissediyorum hatta hormonlarımın dingin olduğu anlarda ona bu 9 ayda cenneti yaptın herhalde diyorum ama hormon başıma vurunca ondan kötüsü yok
Yanlız değilmişim demekkiAl bendende okadr.Son günler
Esas gaz 2.haftadan sonra başlıyor, bunlar balayıniz daha dedi bideBebegim 7gunluk daha 2 gundur böyle simdi sabahta aynisi emiyor gaz ya cikariyor ya cikarmiyor yataga koyuyorum 10dk gecmiyor uyanuyoe yine aynisi bizimde doktor kontrolimuz vardi neo colic diye bi surup verdi doktor gaz icin bi faydasi olur mu bilmem cok normal 30 gun sanada onada uyku yok bebek bu dedi
Ay bende ayniyım çok iyi anliyorum seni günlerimizde aynı bende 39+1deyim benimkide kız aynı şeyleri yaşıyorum benim de 38+4 3475gr dı nekadar oldu bilmiyorum dahada irileşir de doguramazsam diye bende korkuyorumMerhaba kızlar bugün 39+1 de kontrole gittik. Doktorumuz bebişi 4050gr ölçtü. İlk defa çatı muayenesi oldum. Arka çatın iyi ön biraz dar ama sancıyla açılabilir dedi. Ama yumuşama bile yokmuş rahim ağzında. Sadece 4 kg üzeri olduğu için bu hafta geldi geldi yoksa sezaryen çünkü iri bebek dedi. Perşembe tekrar gideceğiz eğer kilosu yüksek çıkarsa sezaryen yapılacak. Aynı veya az çıkarsa fitil koyarız dedi. Karmakarışık oldum, normal doğumla gelir sanıyordum hala tık yok. Yürüdüm, merdiven çıktım, hurma yedim ama yok oğlan tembel. Zaten doktor ilk doğumda kanala şimdiye kadar girmiş olması lazımdı dedi. Çünkü ilk doğumda inmesi uzun sürüyormuş. Bunun yanında herkesin de bir fikri var, yok ben çok erken doğum moduna girmişim, yok daha zamanı yeni gelmişmiş bilmem ne. Dayanamadım bugün ağladım biraz. En güzel zamanlarımız stresle geçiyor boşuna yavrularımızı üzüyoruz. Hem çatım dar hem bebek iri, gözüm de korktu nasıl doğuracağım bunu diye. Kendi sancım da yok çünkü. Offf bilmiyorum içimi dökmek istedim çünkü bizi sadece biz anlarız gebeler olarak.
Yolunda canım adet tarihimden 1 gün önce pozitif görünce kan vermiştim 54 ile öğrenmiştim perşembe doğumum var zatenSizin herşey yolunda mı inşallah hayırlı olsun
Ben 38+0 oldum canım 38+2 de doğmuş olacakSaglikla kavuş insallah canm,benim 36+5 ti bugün
Benim ilki sezaryendi,oglum 8 yasinda normalde olabilir ama hiç düsunmedim bilebana 20 aralik dedi doktor 38+5 olacak sanirm
Insallah canm,hepsi guzellikle gelsindeYolunda canım adet tarihimden 1 gün önce pozitif görünce kan vermiştim 54 ile öğrenmiştim perşembe doğumum var zaten
Ben 38+0 oldum canım 38+2 de doğmuş olacakboşver hiç riske atma zaten ssvd bana hiç güven vermiyor sağlıkla doğsun minnoşlar
Aslında beni sezaryen veya normal olması değil de belli olmaması geriyor. Bugün ben de dedim hocam siz ne derseniz o diye. O da yine perşembeyi bekleyelim fitil atarız dedi. Ama her şeyin ertelenmesi, ne olacağının bilinmemesi Beklerken zaten kendim stresliyken bir de herkes bir şey diyor. teşekkür ederimRahat ol canım en güzel günlerini stresle geçirme şayet bu günleri de özleyeceğizKilosuna çok takılma eğer tamamen sezeryan kararı alınırsa itiraz etme kötü de olma bazen bazı bebek ve anneler için sezeryan daha sağlıklı oluyor her ne kadar nsd önersekte ama siZin için hangısı saglıklı olcaksa o olsun zorlamanın anlamı yok Hayırlısı olsn
İnşallah bizimki de yükselmez bugün aletle ölçtü 12.8 dedi fakat kandan baksak daha yüksek çıkar dedi yani yükselmis demek istedi. Perşembe kandan bakilacak inşallah yukselmezSağlıkla büyüsün inşallah canım sana da geçmiş olsun
Bizim ilk doğduğunda 6 çıktı birkaç gün sonra 12 oldu ama doktor daha yükselmez ilaca gerek yok demişti
Benim kız 30-45 dk emiyo genelde, bazen biraz daha fazla emebiliyo ama yavaş yavaş keyfi emiyor o yüzden uzun sürüyor. Gündüzleri sık emiyor 45 dk sonra tekrardan istediği oluyor beklemiyor 2 saati çoğu zaman ama gece eğer uyuyorsa artık 3 ssstte emziriyorum hep 2.5 yapıyordum yeni 3e çıkardım gündüz çok emdiği için. Önceleri sagiyordum ama şimdi o kadar sertleşme olmuyor sagmiyorum o yüzden. Bazen tek meme emiyor, öyle olunca diğer postada ötekini veriyorum
Canım silikon göğüs ucu fotosu atabilirmisin bendende istediler bugün e bebekte baktım göğüs ucu çıkarıcı dediler emin olamadımBende 15 dk civarı aktif emiyor sonra uyuyor uyuyunca da ağzından çıkarıyor. Bugün saatlerce ağladım yetemiyorum doyuramıyorum diye. Bir de direk tutmuyor silikon göğüs ucu olmadan.
Canım silikon göğüs ucu fotosu atabilirmisin bendende istediler bugün e bebekte baktım göğüs ucu çıkarıcı dediler emin olamadım
Teşekkür ederim peki senin göğüs ucun varmı benim epey var alamadı bebekEki Görüntüle 3172714
Avent aldım ben. Ama göğüse yapışmıyor bir yandan parmağımla tutuyorum emerken
Valla cuma günü 3700 gr dedik. O günden beri bir şey yiyip içmedim de öyle. Dikkatsiz de beslenmedim ama 4 günde 300 gr almış resmen. Doktor yanılma payı olabiliyor dedi. Perşembe de böyle çıkarsa alın artık diyeceğim herhalde. Fitille vs riske etmek istemiyorum. Doktorum da sırf ben normal istiyorum diye uğraşıyor sanırım. Ama biz ne yaparsak yapalım olmuyor bazen. Bugün 8 bin adım attım. Her günüm aktif ama tık yokAy bende ayniyım çok iyi anliyorum seni günlerimizde aynı bende 39+1deyim benimkide kız aynı şeyleri yaşıyorum benim de 38+4 3475gr dı nekadar oldu bilmiyorum dahada irileşir de doguramazsam diye bende korkuyorum
Bende aynıyım merdiven inip cıkıyorum yurüyorum ev isi yemek hep aktiftim 33 haftaya kadarda ayakda çalıstım sonrasıda evde hiç durmadım ama yok benimde cuma randavum var catı muanesi falan yapar herhalde yapmazsada hatirlatıcam artık bendeValla cuma günü 3700 gr dedik. O günden beri bir şey yiyip içmedim de öyle. Dikkatsiz de beslenmedim ama 4 günde 300 gr almış resmen. Doktor yanılma payı olabiliyor dedi. Perşembe de böyle çıkarsa alın artık diyeceğim herhalde. Fitille vs riske etmek istemiyorum. Doktorum da sırf ben normal istiyorum diye uğraşıyor sanırım. Ama biz ne yaparsak yapalım olmuyor bazen. Bugün 8 bin adım attım. Her günüm aktif ama tık yok
Ben de 36 bittikten sonra ayrıldım işten. İşte sürekli ayaktaydım. Şimdi de aktifim. 9-10 kilo aldım aşırı bir kilo alışım da olmadı. Senin bebişin kilosu iyi ama beklemeye müsait. Benim nasıl 4 kilo üstüne çıktı anlamadım. Aslında çok da hazırdım güveniyordum kendime ama hayırlısı böyleymiş demek ki. İkimiz de iyi olalım da diyip rahatlatıyorum kendimi. Artık ak koyun kara koyun perşembe belli olacak inşallah.Bende aynıyım merdiven inip cıkıyorum yurüyorum ev isi yemek hep aktiftim 33 haftaya kadarda ayakda çalıstım sonrasıda evde hiç durmadım ama yok benimde cuma randavum var catı muanesi falan yapar herhalde yapmazsada hatirlatıcam artık bende
Sağlıkla al kucağına canım güzel haberlerini bekliyoruzSabah doğumum var hala inanamıyorum sanki daha 3 5 ay varmış gibi bi his
İki çocuk olunca işiniz gerçekten çok daha zor Allah kolaylık versin canım bir yerden sonra rayına oturacaktır daha çok yeni ben de ne ara geldi çattı doğum vakti hiç anlamadım çok değişik duygular içindeyimÖnce ne zaman gelecekler diye bekledik, simdi uykusuz geceleri yaşıyoruzbizim minnos 7 gunluk oldu kizlar ama gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı. Duygular, hormonlar, ilk cocugu ihmal etme kaygisi her duyguyu yaşıyorum yani. hzlsel Canim bizim senle cok yakindi aramiz 2 gün sonra kavusuyormussun sen de minnosuna masallah
Kac haftalik dogmustu canimBir_Kucuk_Mars şimdi tabloya baktimda benim bilgilerim yok canım, doğum tarihi 28.11.2022, 3300 gram, 50 cm doğdu kızım
Insallah insallah canimSağlıkla al kucağına canım güzel haberlerini bekliyoruz
İki çocuk olunca işiniz gerçekten çok daha zor Allah kolaylık versin canım bir yerden sonra rayına oturacaktır daha çok yeni ben de ne ara geldi çattı doğum vakti hiç anlamadım çok değişik duygular içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?