2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Rahat ol canım en güzel günlerini stresle geçirme şayet bu günleri de özleyeceğiz Kilosuna çok takılma eğer tamamen sezeryan kararı alınırsa itiraz etme kötü de olma bazen bazı bebek ve anneler için sezeryan daha sağlıklı oluyor her ne kadar nsd önersekte ama siZin için hangısı saglıklı olcaksa o olsun zorlamanın anlamı yok Hayırlısı olsn

Aaaa kendimi görüyorum suan resmen

Al bendende okadr.Son günler
Yanlız değilmişim demekki
Canım kızlar

Esas gaz 2.haftadan sonra başlıyor, bunlar balayıniz daha dedi bide yarın tekrar kontrolumuz var inşallah kilo alımı iyidir de en azından anne sütü alıyor diye kendimi teselli ederim

Ay bende ayniyım çok iyi anliyorum seni günlerimizde aynı bende 39+1deyim benimkide kız aynı şeyleri yaşıyorum benim de 38+4 3475gr dı nekadar oldu bilmiyorum dahada irileşir de doguramazsam diye bende korkuyorum

Sizin herşey yolunda mı inşallah hayırlı olsun
Yolunda canım adet tarihimden 1 gün önce pozitif görünce kan vermiştim 54 ile öğrenmiştim perşembe doğumum var zaten
Saglikla kavuş insallah canm,benim 36+5 ti bugün
Benim ilki sezaryendi,oglum 8 yasinda normalde olabilir ama hiç düsunmedim bile bana 20 aralik dedi doktor 38+5 olacak sanirm
Ben 38+0 oldum canım 38+2 de doğmuş olacak boşver hiç riske atma zaten ssvd bana hiç güven vermiyor sağlıkla doğsun minnoşlar

Insallah canm,hepsi guzellikle gelsinde
Bende aynen riske atmak istemiyrm sonucta yasta var artik 35 yasimdayim,böylesi hayirdir insallah
Sende Allaha emanet canm guzel haberini bekliyrz insallah

Aslında beni sezaryen veya normal olması değil de belli olmaması geriyor. Bugün ben de dedim hocam siz ne derseniz o diye. O da yine perşembeyi bekleyelim fitil atarız dedi. Ama her şeyin ertelenmesi, ne olacağının bilinmemesi Beklerken zaten kendim stresliyken bir de herkes bir şey diyor. teşekkür ederim

İnşallah bizimki de yükselmez bugün aletle ölçtü 12.8 dedi fakat kandan baksak daha yüksek çıkar dedi yani yükselmis demek istedi. Perşembe kandan bakilacak inşallah yukselmez

Bende 15 dk civarı aktif emiyor sonra uyuyor uyuyunca da ağzından çıkarıyor. Bugün saatlerce ağladım yetemiyorum doyuramıyorum diye. Bir de direk tutmuyor silikon göğüs ucu olmadan.
Canım silikon göğüs ucu fotosu atabilirmisin bendende istediler bugün e bebekte baktım göğüs ucu çıkarıcı dediler emin olamadım

Ay bende ayniyım çok iyi anliyorum seni günlerimizde aynı bende 39+1deyim benimkide kız aynı şeyleri yaşıyorum benim de 38+4 3475gr dı nekadar oldu bilmiyorum dahada irileşir de doguramazsam diye bende korkuyorum
Valla cuma günü 3700 gr dedik. O günden beri bir şey yiyip içmedim de öyle. Dikkatsiz de beslenmedim ama 4 günde 300 gr almış resmen. Doktor yanılma payı olabiliyor dedi. Perşembe de böyle çıkarsa alın artık diyeceğim herhalde. Fitille vs riske etmek istemiyorum. Doktorum da sırf ben normal istiyorum diye uğraşıyor sanırım. Ama biz ne yaparsak yapalım olmuyor bazen. Bugün 8 bin adım attım. Her günüm aktif ama tık yok

Bende aynıyım merdiven inip cıkıyorum yurüyorum ev isi yemek hep aktiftim 33 haftaya kadarda ayakda çalıstım sonrasıda evde hiç durmadım ama yok benimde cuma randavum var catı muanesi falan yapar herhalde yapmazsada hatirlatıcam artık bende

Ben de 36 bittikten sonra ayrıldım işten. İşte sürekli ayaktaydım. Şimdi de aktifim. 9-10 kilo aldım aşırı bir kilo alışım da olmadı. Senin bebişin kilosu iyi ama beklemeye müsait. Benim nasıl 4 kilo üstüne çıktı anlamadım. Aslında çok da hazırdım güveniyordum kendime ama hayırlısı böyleymiş demek ki. İkimiz de iyi olalım da diyip rahatlatıyorum kendimi. Artık ak koyun kara koyun perşembe belli olacak inşallah.

Önce ne zaman gelecekler diye bekledik, simdi uykusuz geceleri yaşıyoruz bizim minnos 7 gunluk oldu kizlar ama gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı. Duygular, hormonlar, ilk cocugu ihmal etme kaygisi her duyguyu yaşıyorum yani. hzlsel Canim bizim senle cok yakindi aramiz 2 gün sonra kavusuyormussun sen de minnosuna masallah

Sabah doğumum var hala inanamıyorum sanki daha 3 5 ay varmış gibi bi his
Sağlıkla al kucağına canım güzel haberlerini bekliyoruz
İki çocuk olunca işiniz gerçekten çok daha zor Allah kolaylık versin canım bir yerden sonra rayına oturacaktır daha çok yeni ben de ne ara geldi çattı doğum vakti hiç anlamadım çok değişik duygular içindeyim

Insallah insallah canim kavusmak harika bir duygu 2 gun sonra göreceksin. Benim 2. Oldugu halde ilk gibi heyecanliydim senin hangi hastaneydi bu arada? Pendik medipolde dogum yaptim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…