2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bebekte anormallik olduğu için dönmediğini sanmıyorum. Ben dönmemişim mesela ayaklarımla doğmuşum annem öyle diyor. Bi sıkıntı yok bende normalim yani
Ay inşallah canım brnim içimi rahatlattın çok teşekkür ederim
Benim aylarca buralardan uzak durma sebebim bu zaten bazı konulara takılıp stres düzeyimle baş edememem. En son doktor ve eşim internetten uzak durmam konusunda ciddi konuşmalar yapınca saldım gerçwkten uzaklaştım. Ama bebeğin artık asla dönmez dedi doktor bunu duyunca niye dönmesin ki diye araştırıp gördüklerim yüzünden strese soktum kendim sol göğsümün altına her gece bıçak saplanıyor kaburga göğüs kafesi batması. Bebek dönmediği için olurmuş annesini anırtıyor kızım sağ olsun her gün sağlıklı olsun razıyım da keyifçi çıktı ne zaman gitsem pozisyon aynı
Canım benim rahatlattın beni çok teşekkür ederim. Sen de doğum yapmışsın Allah evladınla sana sağlık mutluluk versin
Sağ ol canım benim içimi rahatlattın döndürme riskini hiç ben de istemem nasıl gelecekse gelsin yeter ki sağlıkla gelsin
Ben de balık burcuyum. Kafama bi şey takarsam o konuyu bastırıp konuşmam en sonunda bir patlarım sürekli gözlerim dolar. Ben de senin gibiyim olumsuzu düşünmeyip bazı şeylerden düşünce olarak uzaklaşmaya çalışmak iyi geliyor. Ama böyle olmayan seni anlayamaz yani benim çevremdekiler pek anlayamıyor. İnşallah sağlıklı doğum ve huzurlu lohusalık geçiririrz

Kızlar elektrikli göğüs pompası alıp doğumdan sonra kullanıp memnun olan varmı ben uygun bi tane aldım eczaneci arkadaşımdan weewell marka ama tabi iyi değildir belkide fazla
Sizler ne kullanıyosunuz taze annişler
Aklıma sen geldin kuzum rinapera

Canim hareketler yap netten bak dogum icin yapilacak egzersizler die.Ayy nette bir video izledim kadinin karni agzinda resmen ellerinin ustunde donuyor ya.Platesin falan varsa onun ustunde falan dene.Ben dogum sancilarim gelince odada yapim dedimde oturdugum yerden kalkamadim

Kızlar bu arada ben bu imza ayarını yapınca hamilelik takvimlerini görmeye başladım çok şükür
Göremeyen varsa yapsın mutlaka

Canim beni suni sancidan cok korktmustular sanci hic gecmio surekli sanci oluo normal sancinda sanci gelio geri gidio gidince dinlenebiliosun falan demislerdi ama ben 2 dogumumuda suni sanciyla yaptim.Kadinin dedigi gbi degildi sanci gelio azcik yukselio sonra gecio rahatliosun sonra yine gelio tabi her gelisinde yavas yavas yukselio siddeti.Dayanilmayacak gbi oluncada masaya aliolar zaten.Kendini korkutma bence Rabbim kolay dogumlar nasip etsin.Eger bebegin cikisa dayandiysa skntiya girebilir doktorun nei onerirse kabul et tabi sana zaman tanir eger cok bi sknti yoksa.İlk bebegimde beni sezeryana alacakti doktor bende kararsizdm istemiordum beebgimn kalp atslari biraz duzenszdi esim dedi sknti olacaksa alin ama zamanimz varsa biraz daha bekleyelim dedi doktr 15 dk daha dusnun dedi o arada kizim geldi normale aldilar hemen

Pilates topum yokk maleseff ama egzersiz yapmaya calisiyimm. Evett benim annemde 5 cocugunu gec dogurmuss anneme cekmisim sanirim, saliya kadar beklicezz yoksa mecbur suni sanci aynen, acilmamda basladiyaa ona sevindim belki tetikleyebilirimm diyee saliya kadar

Hahah topum yokk ama bir kac bisey izleyimdee yapiyimm yapabilirsemm bugunki yanima gelen ebee sanslisin uzun boylusun filan dedi, dedim ne yonde sansli oluyorum uzun oluncaa haberim yok uzun boylu kadinlarin dogumu biraz daha kolay geciyor dedi, beni rahatlatmak icinmi dedii dogrumu bilmiyorumdaa

Yaa ne guzell insaAllah benimde oyle gecerrr, evet suni sanci daha acili filan diyolar ondan korktum birazz ama dedigin gibi herkeste farklii, kimisinde hic etki etmiyormuss, tanidigimin 4 saat vermisler tik yokk sonra sezeryana almislar artik. Tabii ben doktorum ne derse ona uyarim, annemde hep bir hafta 10 gun gec dogurmuss o yuzden sanirim anneme cekmisim saliya kadar kendi kendine gelmessee zaten suni sanciyla devam edicezz, allahim saglikli sekilde kavusmayi nasip etsinnn sabirsizlaniyorumm artik

24 Kasım'da sipinal anestezi ile ikinci sezeryani oldum ben canım ilki genel anestezi idi, spinali daha çok sevdim bebeğimi hemen görmek çok iyi geldi, bir de anestezi ekibim çok şefkatli yaklaştılar sürekli başımı yüzümü okşadı başımda beni rahatlattı sağolsun normal doğum gibi her anını hissettim ,sonrasında ilk bir kaç gün evet zor dikiş yerleri acıyor ama günden güne iyi oluyorsun kötüleşen bir ağrı olmuyor,benim bebeğim ilk 5 gün kuvozde kaldı geldiginde ben nerdeyse tamamen iyileşmistim yürümek çok önemli, spinal sonrası anesteziyi atmak için bol su içmek, kahve içmek,bitter çikolata yemek, bir de potibor bisküvi ile kayısı suyu yiyip içtim ben hastanede iken önerilenler bunlardi

Benimki lansinoh tekli elektrikli pompa,oğlumda da kullanmıştım memnunum

Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah Ben de aynı durumdayım. Perşembe günü 8 Aralık'ta sezaryen ile bebeğimi kucaklayacağım nasipse. Her hazırlığında, hazırladığım her detaya bakışımda gözlerim dolu dolu. Annemi şimdi çok daha iyi anlıyorum, daha hassas davranıyorum ona karşı. Diklendiğim, ona karşı geldiğim her an için, bilhassa ergenlik dönemi zamanlarımdaki agresifliklerim için o kadar pişmanım ki:))
Nasıl güzel, nasıl tarifsiz bir duygu. Allah gönülden isteyen herkese nasip etsin. İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın. Dualarım hep o yönde

Siz kaç haftaliksiniz acaba ve bebeginiz kac kg
doktorum 34. Haftamdan beri bebek iri normal doğum.cok zor diyip duruyor çok kiloluda değil aslında kolaydan sezeryanla almak istiyor sanırım

Benimde bel gelen kasıklarda olan sancım var karnimda taş gibi oluyor adet sancısı gibi geliyor ama daha düzenli değil

İnşallah canım, olumsuz bir şeyler düşünmemeye çalışıyorum nasıl olsa gececek mantığıyla yaklaşıyorum ama şu gözlerimin dolması sinirlerimi bozuyor bazen inşallah lohusalik döneminde devam etmez, amin duaların için
Çok teşekkür ederim açıklamalar için içim rahatladı gerçekten ben de bebegin çıkış anını vs görmek istediğimden genel anestezi hiç düşünmedim bile inşallah operasyon esnasında da sorun olmaz da genel yapmak durumunda kalmazlar. Kayısı suyu, cayi, kahve koydum çantaya bir de pötibör bisküvi ve bitter çikolata koyayım cok iyi olduğu söylediğin
Evet ya besigine bakınca, kıyafetlerini yerlestirince onunla geçecek olan zamanı düşününce iyice hassaslaşıyorum kesinlikle annemi ve onun duygularını daha iyi anliyorum. Amin inşallah ben de isteyen herkese Allah nasip etsin duasını ediyorum gerçekten çok başka bir duygu başka bir dünya.

Merhaba kızlar 02.12.2022 de cuma günü 38.2 de spinal sezaryen doğum yaptım yeni kendime geliyorum sizler nasılsınız bakamadım bayadir
Aynı gün doğurmuşuz 38+3tüm bende geçmiş olsun canım umarım bebek de sen de iyisindir. İlk gün çok zorlandım hele kirli kanı hemşire boşaltmaya geldiğinde Allahım dedim ölüyorum. Yürüyüş yapmaya ilk kalktığımda da zorlandım ama kalktım sonunda yürüdükçe açıldım ertesi günü de yine ağrım vardı ama beni çok zorlamadı. Hala hareketlerim kısıtlı tabi ama yine de çok şükür diyorum. Oğlum baya gazlı bi bebek ne yaptıysak gazı çıkmıyor bitek kakasını yaparken çıkarabildiğini düşünüyorum. Doktorumuz da 15günden önce gaz damlası önermedi gazlı sazlı geçiyor günlerimiz

O zaman bol ağlamalı bir gün seni bekliyor olucak canım ilk hamileliğimdi yalan yok kendimi aa ben anne oluyorum ayy canım yavrum triplerine sokmadım anaç olamam sanıyordum taa ki spinal anesteziyle doğum yapıp bebeğimin sesini duyana kadar o kadar ağladım ki o ağlarken anneeemmm diyodum elimde olmadan. Çok muazzam bir duygu Rabbim isteyen herkese tattırsın

Benimki lansinoh tekli elektrikli pompa,oğlumda da kullanmıştım memnunum
Bende çok satanlarda onu gördüm hep canım , bi ara baktığımda fiyatı daha uygundu uçmuş gitmiş, indirim gelirmi diye bekliyim biraz olmazsa alırım hemen napayım
Gerçi indirim değil de bindirim gelir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…