- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #32.001
Ay inşallah canım brnim içimi rahatlattın çok teşekkür ederimBebekte anormallik olduğu için dönmediğini sanmıyorum. Ben dönmemişim mesela ayaklarımla doğmuşum annem öyle diyor. Bi sıkıntı yok bende normalim yani
Benim aylarca buralardan uzak durma sebebim bu zatenBöyle düşünüp kendini hiç üzme strese sokma bunun bebeğin sağlıklı olmasıyla bir alakası yok en rahat oldukları pozisyonu seçiyorlar seninki demek ki bu pozisyonda rahat etmiş internete zaten hiç bakma şu ana kadar on defa kanser olmam lazımdı orada yazılanlara göre
Canım benim rahatlattın beni çok teşekkür ederim. Sen de doğum yapmışsın Allah evladınla sana sağlık mutluluk versinAy aynı anne karnındaki gibiler benim kızın eli hep yüzündeydi şimdi de öyle
Sağlıkla büyüsün sana da geçmiş olsun canım
Kadıköy canım
Ben popo geliş normal doğmuşum kilom da azmış hiçbir sağlık problemim yokmuş canım her bebek dönmüyor, eşimin abisi de ters doğmuş var yani baya böyle
Sağ ol canım benim içimi rahatlattın döndürme riskini hiç ben de istemem nasıl gelecekse gelsin yeter ki sağlıkla gelsinHic arastirma canim bence boyle seylerii gayet normal donmemesiii, kimisi son gun bile donuyor yani, bazen bi hareketle doktorlar cevirebiliyor bebekleri ama kimi doktor o riski almiyo dondermek icin. Benim ablamin kizida son gun doktor cevirdi ve gayet saglikli yanii, biraz bebislerin keyfine bagli sanirim
Ben de balık burcuyum. Kafama bi şey takarsam o konuyu bastırıp konuşmam en sonunda bir patlarım sürekli gözlerim dolar. Ben de senin gibiyim olumsuzu düşünmeyip bazı şeylerden düşünce olarak uzaklaşmaya çalışmak iyi geliyor. Ama böyle olmayan seni anlayamaz yani benim çevremdekiler pek anlayamıyor. İnşallah sağlıklı doğum ve huzurlu lohusalık geçiririrzMerhaba kızlar, ben de yarın 10.30'da doğuma gireceğim inşallah 39+6 oluyor bebitom durdukça kilo alıyor aşağı da inmedi kilo aldığı icin de artık inmesi zorlaşıyor sezaryen aslında beni korkutmuyor bir sürü video izledim anne bebek kavuşmasına dair zaten balık burcu olduğumdan duygusal biriyim ama bu hafta aşırı sulu göz oldum.
Biri bana doğuma dair bir şey sorunca iki gözümden yaş aka aka burnum sızlayarak cevaplıyorum hormonların etkisi midir yoksa korkularım var da onlari mi bastırıyorum bilmiyorum sonrasında iyileşme süresinde yardımcım olacak insanlar var çok şükür bakımdan da korkmuyorum da zaten ağlak bir insandım bu hafta tüm gözyaşı depolarımı boşaltacagim sanırım. Doktorum instagramda doğum videoları yayınlıyor onları görünce bile gözlerim doluyordu bebek heyecanı mıdır, bastırılmış doğum korkusu mu anlam veremedim kendime.
Spinal anestezi planladık ama öncesinde "ben çok gözleri dolan biriyim ağlarsam doğum esnasında fenalaşma sanmayın" falan diyeceğim artık.
bu emoji gibiyim özellikle iki gündür. Allah hepimize kolaylıklar bebişlere de sağlık sıhhat versin inşallah
Canim hareketler yap netten bak dogum icin yapilacak egzersizler die.Ayy nette bir video izledim kadinin karni agzinda resmen ellerinin ustunde donuyor ya.Platesin falan varsa onun ustunde falan dene.Ben dogum sancilarim gelince odada yapim dedimde oturdugum yerden kalkamadimHaha amiin amiin insaAllahhDogumu tetiklemek icin ne yapabilirim acabaa daha fazlaa bilen varmii. Yuruyuse cikicam biraz sonraa yine, hurma yiyorum ahududu yapragi cayi iciyorum iki gundurr, gerci bunlar rahmini hazirlamak icin daha kolay bir dogum icin, ama baska ne yapsamkiii suni sanci istemiyorum cunku
Canim beni suni sancidan cok korktmustular sanci hic gecmio surekli sanci oluo normal sancinda sanci gelio geri gidio gidince dinlenebiliosun falan demislerdi ama ben 2 dogumumuda suni sanciyla yaptim.Kadinin dedigi gbi degildi sanci gelio azcik yukselio sonra gecio rahatliosun sonra yine gelio tabi her gelisinde yavas yavas yukselio siddeti.Dayanilmayacak gbi oluncada masaya aliolar zaten.Kendini korkutma bence Rabbim kolay dogumlar nasip etsin.Eger bebegin cikisa dayandiysa skntiya girebilir doktorun nei onerirse kabul et tabi sana zaman tanir eger cok bi sknti yoksa.İlk bebegimde beni sezeryana alacakti doktor bende kararsizdm istemiordum beebgimn kalp atslari biraz duzenszdi esim dedi sknti olacaksa alin ama zamanimz varsa biraz daha bekleyelim dedi doktr 15 dk daha dusnun dedi o arada kizim geldi normale aldilar hemenHaha amiin amiin insaAllahhDogumu tetiklemek icin ne yapabilirim acabaa daha fazlaa bilen varmii. Yuruyuse cikicam biraz sonraa yine, hurma yiyorum ahududu yapragi cayi iciyorum iki gundurr, gerci bunlar rahmini hazirlamak icin daha kolay bir dogum icin, ama baska ne yapsamkiii suni sanci istemiyorum cunku
Bende olmadiKızlar bu arada ben bu imza ayarını yapınca hamilelik takvimlerini görmeye başladım çok şükür
Göremeyen varsa yapsın mutlaka
Pilates topum yokk maleseff ama egzersiz yapmaya calisiyimm. Evett benim annemde 5 cocugunu gec dogurmuss anneme cekmisim sanirim, saliya kadar beklicezz yoksa mecbur suni sanci aynen, acilmamda basladiyaa ona sevindim belki tetikleyebilirimm diyee saliya kadarPilates topu varsa onu deneyebilirsin canım. Çömelme hareketleri faydalı olabilir. Bebişi fazla bekletmemek lazım Allah korusun kaka falan yapabiliyorlar günlerini doldurunca doktor suni sancı derse de uymak gerek ama umarım kendi gelir bebiş
Hahah topum yokk ama bir kac bisey izleyimdee yapiyimm yapabilirsemmCanim hareketler yap netten bak dogum icin yapilacak egzersizler die.Ayy nette bir video izledim kadinin karni agzinda resmen ellerinin ustunde donuyor ya.Platesin falan varsa onun ustunde falan dene.Ben dogum sancilarim gelince odada yapim dedimde oturdugum yerden kalkamadim
Yaa ne guzell insaAllah benimde oyle gecerrr, evet suni sanci daha acili filan diyolar ondan korktum birazz ama dedigin gibi herkeste farklii, kimisinde hic etki etmiyormuss, tanidigimin 4 saat vermisler tik yokk sonra sezeryana almislar artik. Tabii ben doktorum ne derse ona uyarim, annemde hep bir hafta 10 gun gec dogurmuss o yuzden sanirim anneme cekmisimCanim beni suni sancidan cok korktmustular sanci hic gecmio surekli sanci oluo normal sancinda sanci gelio geri gidio gidince dinlenebiliosun falan demislerdi ama ben 2 dogumumuda suni sanciyla yaptim.Kadinin dedigi gbi degildi sanci gelio azcik yukselio sonra gecio rahatliosun sonra yine gelio tabi her gelisinde yavas yavas yukselio siddeti.Dayanilmayacak gbi oluncada masaya aliolar zaten.Kendini korkutma bence Rabbim kolay dogumlar nasip etsin.Eger bebegin cikisa dayandiysa skntiya girebilir doktorun nei onerirse kabul et tabi sana zaman tanir eger cok bi sknti yoksa.İlk bebegimde beni sezeryana alacakti doktor bende kararsizdm istemiordum beebgimn kalp atslari biraz duzenszdi esim dedi sknti olacaksa alin ama zamanimz varsa biraz daha bekleyelim dedi doktr 15 dk daha dusnun dedi o arada kizim geldi normale aldilar hemen
24 Kasım'da sipinal anestezi ile ikinci sezeryani oldum ben canım ilki genel anestezi idi, spinali daha çok sevdim bebeğimi hemen görmek çok iyi geldi, bir de anestezi ekibim çok şefkatli yaklaştılar sürekli başımı yüzümü okşadı başımda beni rahatlattı sağolsun normal doğum gibi her anını hissettim ,sonrasında ilk bir kaç gün evet zor dikiş yerleri acıyor ama günden güne iyi oluyorsun kötüleşen bir ağrı olmuyor,benim bebeğim ilk 5 gün kuvozde kaldı geldiginde ben nerdeyse tamamen iyileşmistimMerhaba kızlar, ben de yarın 10.30'da doğuma gireceğim inşallah 39+6 oluyor bebitom durdukça kilo alıyor aşağı da inmedi kilo aldığı icin de artık inmesi zorlaşıyor sezaryen aslında beni korkutmuyor bir sürü video izledim anne bebek kavuşmasına dair zaten balık burcu olduğumdan duygusal biriyim ama bu hafta aşırı sulu göz oldum.
Biri bana doğuma dair bir şey sorunca iki gözümden yaş aka aka burnum sızlayarak cevaplıyorum hormonların etkisi midir yoksa korkularım var da onlari mi bastırıyorum bilmiyorum sonrasında iyileşme süresinde yardımcım olacak insanlar var çok şükür bakımdan da korkmuyorum da zaten ağlak bir insandım bu hafta tüm gözyaşı depolarımı boşaltacagim sanırım. Doktorum instagramda doğum videoları yayınlıyor onları görünce bile gözlerim doluyordu bebek heyecanı mıdır, bastırılmış doğum korkusu mu anlam veremedim kendime.
Spinal anestezi planladık ama öncesinde "ben çok gözleri dolan biriyim ağlarsam doğum esnasında fenalaşma sanmayın" falan diyeceğim artık.
bu emoji gibiyim özellikle iki gündür. Allah hepimize kolaylıklar bebişlere de sağlık sıhhat versin inşallah
Benimki lansinoh tekli elektrikli pompa,oğlumda da kullanmıştım memnunumKızlar elektrikli göğüs pompası alıp doğumdan sonra kullanıp memnun olan varmı ben uygun bi tane aldım eczaneci arkadaşımdan weewell marka ama tabi iyi değildir belkide fazla
Sizler ne kullanıyosunuz taze annişler
Aklıma sen geldin kuzumrinapera
Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahMerhaba kızlar, ben de yarın 10.30'da doğuma gireceğim inşallah 39+6 oluyor bebitom durdukça kilo alıyor aşağı da inmedi kilo aldığı icin de artık inmesi zorlaşıyor sezaryen aslında beni korkutmuyor bir sürü video izledim anne bebek kavuşmasına dair zaten balık burcu olduğumdan duygusal biriyim ama bu hafta aşırı sulu göz oldum.
Siz kaç haftaliksiniz acaba ve bebeginiz kac kgHahah topum yokk ama bir kac bisey izleyimdee yapiyimm yapabilirsemmbugunki yanima gelen ebee sanslisin uzun boylusun filan dedi, dedim ne yonde sansli oluyorum uzun oluncaa haberim yok uzun boylu kadinlarin dogumu biraz daha kolay geciyor dedi, beni rahatlatmak icinmi dedii dogrumu bilmiyorumdaa
İnşallah canım, olumsuz bir şeyler düşünmemeye çalışıyorum nasıl olsa gececek mantığıyla yaklaşıyorum ama şu gözlerimin dolması sinirlerimi bozuyor bazen inşallah lohusalik döneminde devam etmez, amin duaların içinBen de balık burcuyum. Kafama bi şey takarsam o konuyu bastırıp konuşmam en sonunda bir patlarım sürekli gözlerim dolar. Ben de senin gibiyim olumsuzu düşünmeyip bazı şeylerden düşünce olarak uzaklaşmaya çalışmak iyi geliyor. Ama böyle olmayan seni anlayamaz yani benim çevremdekiler pek anlayamıyor. İnşallah sağlıklı doğum ve huzurlu lohusalık geçiririrz
Çok teşekkür ederim açıklamalar için içim rahatladı gerçekten ben de bebegin çıkış anını vs görmek istediğimden genel anestezi hiç düşünmedim bile inşallah operasyon esnasında da sorun olmaz da genel yapmak durumunda kalmazlar. Kayısı suyu, cayi, kahve koydum çantaya bir de pötibör bisküvi ve bitter çikolata koyayım cok iyi olduğu söylediğin24 Kasım'da sipinal anestezi ile ikinci sezeryani oldum ben canım ilki genel anestezi idi, spinali daha çok sevdim bebeğimi hemen görmek çok iyi geldi, bir de anestezi ekibim çok şefkatli yaklaştılar sürekli başımı yüzümü okşadı başımda beni rahatlattı sağolsun normal doğum gibi her anını hissettim ,sonrasında ilk bir kaç gün evet zor dikiş yerleri acıyor ama günden güne iyi oluyorsun kötüleşen bir ağrı olmuyor,benim bebeğim ilk 5 gün kuvozde kaldı geldiginde ben nerdeyse tamamen iyileşmistimyürümek çok önemli, spinal sonrası anesteziyi atmak için bol su içmek, kahve içmek,bitter çikolata yemek, bir de potibor bisküvi ile kayısı suyu yiyip içtim ben hastanede iken önerilenler bunlardi
Evet ya besigine bakınca, kıyafetlerini yerlestirince onunla geçecek olan zamanı düşününce iyice hassaslaşıyorum kesinlikle annemi ve onun duygularını daha iyi anliyorum. Amin inşallah ben de isteyen herkese Allah nasip etsin duasını ediyorum gerçekten çok başka bir duygu başka bir dünya.Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahBen de aynı durumdayım. Perşembe günü 8 Aralık'ta sezaryen ile bebeğimi kucaklayacağım nasipse. Her hazırlığında, hazırladığım her detaya bakışımda gözlerim dolu dolu. Annemi şimdi çok daha iyi anlıyorum, daha hassas davranıyorum ona karşı. Diklendiğim, ona karşı geldiğim her an için, bilhassa ergenlik dönemi zamanlarımdaki agresifliklerim için o kadar pişmanım ki:))
Nasıl güzel, nasıl tarifsiz bir duygu. Allah gönülden isteyen herkese nasip etsin. İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın. Dualarım hep o yönde
Açıkçası çok canavar bişey doğurcam sanıyordumPeki doğduktan sonra nasıl hareketleri
Aynı gün doğurmuşuz 38+3tüm bendeMerhaba kızlar 02.12.2022 de cuma günü 38.2 de spinal sezaryen doğum yaptım yeni kendime geliyorum sizler nasılsınız bakamadım bayadir
Canım burda birisi anlatmıştı nasıl olacağını forum seçeneklerinden , başkalarının imzasını gör seçeneğini işaretleyecektik öyle bişeydi ben yaptım şimdi hepinizinkini görebiliyorum kendiminkiyle birlikteBende olmadi
O zaman bol ağlamalı bir gün seni bekliyor olucak canımMerhaba kızlar, ben de yarın 10.30'da doğuma gireceğim inşallah 39+6 oluyor bebitom durdukça kilo alıyor aşağı da inmedi kilo aldığı icin de artık inmesi zorlaşıyor sezaryen aslında beni korkutmuyor bir sürü video izledim anne bebek kavuşmasına dair zaten balık burcu olduğumdan duygusal biriyim ama bu hafta aşırı sulu göz oldum.
Bende çok satanlarda onu gördüm hep canım , bi ara baktığımda fiyatı daha uygundu uçmuş gitmiş, indirim gelirmi diye bekliyim biraz olmazsa alırım hemen napayımBenimki lansinoh tekli elektrikli pompa,oğlumda da kullanmıştım memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?