• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Yaaa çok az kalmış canım 😍😍
Benim de 12 aralık
Bu gebelik şekerinden doğurunca kurtulucaz demi 🙈

Canım kısa zaman sonra oğluşunda sağlıkla kucağına gelecek🤲🏻
Sen şimdi güç topla annesi onun için

Canım ben de çocukken belimden geçirdiğim ameliyatı söyledim anestezi uzmanına
Bende genel yapılmasının daha uygun olduğunu söyledi
Daha önce ameliyat olanlar için risk daha fazla olabiliyor göze alamayız dedi
Ama fıtık ameliyatı için geçerli olmayabilir canım
Sen yine de bildir ama

Ohhh bir bebişimiz daha geldi😍
Bende genel anestezi ile olacağım canım
Acaba uyanman kolay oldumu?
Bebeğimin ilk çıkış anını göremicem diye üzülüyorum ama genel olması gerekiyormuş bende napayım hayırlısı böyleymiş diye rahatlatıyorum kendimi
Ağrıların oldumu sonrasında
Uyanınca çok ağrım oldu diyor genel anestezi olanlar
Emzirebildinmi hemen ? Engel oluyormu acaba aldığımız anestezi emzirmemize
Canim hic korkma kendime hemen geldim oyle ciddi bir agri ile uyandim. Daha ameliyathanedeyken emzirmisim kizimi. Yanastirmislar. Odaya gelir gelmezde emzirdim. Cabuk bayilip cabuk kendime geldim. Kesi yerinde biraz sizlama var dogrulurken yururken su an 2.gun genel olarak sorun yok.

Icini rahat tut kendinide rahatlat ❤️

Kaç kere konuştum normal doğumda izin veriyorlarmış sadece.. ayrıca burada yorum yapamayacağım bir fotoğrafçı bulmuşlar illa o olacak. Yani benim orayı tercih etme sebebim yeni doğan yoğun bakımının daha iyi olduğunu duymamdı ama bu ısrarlar hastaneden soğumama sebep oldu. Dördüncü bebeğim olacak inşallah ve diğer doğumlarımdaki yapmak istiyorum ama florence nightingale ile ilgili de tereddütlerim oldu yorumları okuyunca
Ay çok şaşırdım, benim doğumum spinal sezaryen oldu gayet de sıkıntısız aldılar eşimi. Hastane politikası şubeden şubeye fark etmemeli ya bu nedir çok haklısın

Kızlar bebek aşırı hareketli canımı çok acıtıyor. Niye bu kadar büyük hareketler yapıyor anlamıyorum. Bir sıkıntısı falan mı var acaba diye kuruyorum kafamda 😔 sizinkilerin hareketi nasıl doğuma yakın hareket artar mı azalır mı acaba
Benim bebeğim en başından beri hareketliydi hele doğmadan 2-3 gün önce adeta şov yaptı sert sert ve hızlı hareketler yapmaya başlamıştı. Kafanda kurma hareketli bebek Allahın izniyle sağlıklı bebektir☺️

Kızlar iyi geceler. Hala hastahanedeyiz yarın sabah çıkış yapılacak hayırlısıyla. Sütüm bebeği doyuracak kadar var bebek de emme refleksi de var 2. Günü tamamlamaya doğdu giderken hiç mama takviyesi almadık ama sorun şu ki memeyi başlangıçta tutturamıyorum bir türlü emecek şekilde ağzına yerleştiremiyorum ara ara başardığım oluyor ama çoğunlukla burdaki hemşirelerden yardım alıyorum. Yarın eve gittikten sonra hiç başaramazsam diye stres yapmaya başladım. Bebiş de biraz aç kalsa yaygarauı koparıyor o halde emzirmeyi başlatmak daha da zorlaşıyor. Tek umudum eve gidip ikimizin de rahatlaması ve daha sakin bir düzen oturtmamız.
Silikon başlıklardan denedinmi canım , burdaki arkadaş onunla çok rahat tuttuğunu söylemişti , ben şimdiden aldım onlardan

Gunaydin kizlar, simdi kontrolden geldik tekrar. Sancim filan pek yokk yani rahatsiz olmadim. Nst iyi cikti, acilmam baslamis 1,5 cm kadar. Doktorum beklemek istemiyorum daha fazla dersen suni sanci verebilirim dedi yoksa sali gunu tekrar cagirdi kontrole. Ozaman 40+5 oluyoruz. Ama belli olmaz bu gece veya yarinde gelebilir dedi acilmam basladigi icin.

Heycanlandimmm🥹 dogumhaneyi gordum ilk defaa orda muayene etti, biraz korkmadim degil🙈

Son düzenleme:
Canim hic korkma kendime hemen geldim oyle ciddi bir agri ile uyandim. Daha ameliyathanedeyken emzirmisim kizimi. Yanastirmislar. Odaya gelir gelmezde emzirdim. Cabuk bayilip cabuk kendime geldim. Kesi yerinde biraz sizlama var dogrulurken yururken su an 2.gun genel olarak sorun yok.

Icini rahat tut kendinide rahatlat ❤️
Canımm çok teşekkür ederim içimi rahatlattın🌸bende ten tene temas istedim hocadan , tabiki yapıcaz dedi hemen sağolsun, inşallah benim de göğsümü tuttururlar kuzum , eşim de girecek rica ettik çünkü fotoğrafçı tutmuştuk, en azından fotoğraçı ve eşim gireceği için sonrasında izlerim bende video çekerlerse🤗

Kızlar 36 haftalik hamileyim sağ göğsumun altı yani göğüs kafesinin bittiği yer çok fazla uyuşuyo karıncalanıyo artık bebeğin ayağı orda gezindigi zaman mi oluyo anlayamiyorum bi bilgisi olan var mi
Merhaba canım bayadir yoktum benimde aynı şekilde oldu cok zorluyor insani 37 haftayı doldurumca gecti benim şuan rahatladım bebek asagı indi herhalde

Kızlar bebek aşırı hareketli canımı çok acıtıyor. Niye bu kadar büyük hareketler yapıyor anlamıyorum. Bir sıkıntısı falan mı var acaba diye kuruyorum kafamda 😔 sizinkilerin hareketi nasıl doğuma yakın hareket artar mı azalır mı acaba
Benimkide cok hareketlidi hep buyük buyuk hareketler yapiyor suan 38+6hala aynı bide top gibi toplanıyor taş gibi sert oluyor karnım

Başka hastaneye gecersem oranın iki katı falan ödemem gerek ve büyük olasılıkla öyle olacak. Şımarıklık mı yapıyorum diye düşündüm ama yok yani son bebeğim ve iyi olsun istiyorum. Salı günü görüşeceğim iki hastane ile
Anadolu yakasında değilim. Koç üni gidiyorum biz de alacaklar eşimi hatta doktor kendi trklif etti. çekim için de ben anlaştım. Sadece anlaştığımız fotoğrafçının vergi levhası olmasını istediler. 🤗

Güzel anneler hepinize merhaba❤️ Temmuzdan sonra ilk kes geliyorum buraya. Biraz anksiyetem olduğu için internetten araştırmayı sorgulamayı bırakmaya ve uzaklaşmaya karar vermiştim kendimi ve bebeği strese sokmamak adına. Beni hatırlayan anneler olacaktır🌸

Bir sürü arkadaşım doğum yapmış 😍 hepsinin gözü aydın olsun minik evlatlarımıza sağlıklı güzel hayırlı ömürler diliyorum ve tabi ki annelerimize de kolaylık sabır diliyorum❤️ İnşallah her şey çok güzel olsun herkes için.

Ben size bir soru sormak istiyorum 36+6 dayım bebeğim hala dönmedi. Haftası böyle ileri olup dönmeyen var mı burada açıkçası biraz kafama taktım bu durumu.

Kızlar ben en son 38+4de kontrol oldum daha hicbişey yoktu ve çatı muanesi daha olmadım haftaya tekrar gel dedi persembe yada cuma gidicem sormadımda cati muanesi nezaaman yapilcak diye artık bu hafta kesin yapar herhalde ozaman 39+4olucak bebişim

Gunaydin kizlar, simdi kontrolden geldik tekrar. Sancim filan pek yokk yani rahatsiz olmadim. Nst iyi cikti, acilmam baslamis 1,5 cm kadar. Doktorum beklemek istemiyorum daha fazla dersen suni sanci verebilirim dedi yoksa sali gunu tekrar cagirdi kontrole. Ozaman 40+5 oluyoruz. Ama belli olmaz bu gece veya yarinde gelebilir dedi acilmam basladigi icin.

Heycanlandimmm🥹 dogumhaneyi gordum ilk defaa orda muayene etti, biraz korkmadim degil🙈
Ben dedim geliyor diye yarına hazırla kendini 😂sana psikolojik baskı yapıyorum. şaka bir yana rabbim bilir sağlıkla sıhatle gelsin. inşaallah kolay bir doğum olur.

Back