2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
bu ağlamalar bana da geliyor bu ara sürekli bi de sürekli eşime çatacakken geliyor adama kızamıyorum da gözlerimin dolmasından ağız tadıyla çemkiremez oldum

Siz kaç haftaliksiniz acaba ve bebeginiz kac kg
doktorum 34. Haftamdan beri bebek iri normal doğum.cok zor diyip duruyor çok kiloluda değil aslında kolaydan sezeryanla almak istiyor sanırım
40+3 olduk bugun, bugun kilosuna filan bakmadi ama

En son 40+0 ken kilosuna bakmistii 3650 gram 52 cm dediydi, ama normal doguramassin filan hic demedi benim doktorum. Bencede bazi doktorlar risk almayip sezeryana yonlendiriyorlar hemen

Sizin kac kiloymus suan?

Canım benim büyük kızımda bir türlü dönmedi
Şu an şahane bir lise kazandı orada okuyor, fiziksel zihinsel bir anomali yok çok şükür. Dönmek istemez dönmez yani çok takılmamak gerek.

Canım ben kiwi marka almıştım ucuz diye yorumları güzeldi ama henüz bebişim doğmadığı için tecrübem yok onu da bi incele istersen.
Canım benim büyük kızımda bir türlü dönmedi
Şu an şahane bir lise kazandı orada okuyor, fiziksel zihinsel bir anomali yok çok şükür. Dönmek istemez dönmez yani çok takılmamak gerek.
Yaaaaa Allah bağışlasın çok mutlu oldum maaşallah inşallah benim kızım da sağlıkla gelir de böyle güzel günler yaşarız çok teşekkür ederim moral oldu bana

Hiç üzülmeye değmez, birde herseyi çok irdelememek lazım. En küçük oğlum 2012 doğumlu.. o zamandan bu zamana aman Allahım neler neler değişmiş gereksiz alışveriş öğeleri var mağazalarda mesela şaka gibi.

Sezeryan sonrası öksürme, hapşırma gibi durumlarda dikişlerde açılma vb durumlar oluyor mu bilen var mı?oğlumun doğumundan sonra 1 ay tutmuştum kendimi hapşırmayım diye.Ozaman yazdı öksürük vs yoktu.şimdi mevsimden dolayı zaten 1 aydır geçmeyen gıcığım var endişeliyim biraz

Canım sana sormadıgı için sinirlenmekte haklısın ama bebeğin sağlığı söz konusu olunca ben burda Kayınvalidene biraz hak verdim. İlk bebeğimde benim esım ve teyzem ben uyudukça bebeğe gızlı gızlı mama verıyorlardı dellenmıştım. Ama sımdı gidip kendım 1 kutu mama aldım her ihtimale karşı. Çünkü gerçekten ilk günler özellikle ilk hafta mama takvıyesş bebeği çabuk toparlayıp sarılık olmasının önüne geçiyor. Orda kayınvalıden yok dese bıle hemşire kımseyı dınlemez verırdı.
İlk doğumumda 2 cm acıklık ile 2 gün bekleyıp 2 gün sonra suni sancı almayı kabul etmiştim. Suni sancı da korkutucu bir şey değil. 1 saat falan aktıf olarak sancılandım sadece. Sen ıyıysen bır ıkı gün idare edebilirsin.
39+3 deyim ve bebeğim geçen hafta döndü :)
İlk doğumumda hıc yapılmadı bana. Bu doğumda da yapılmayacak. Şart bi durum değil.

Doktorlar ve doktorların sezeryan merakı. Neden yani anlamıyorum. Hayır bekle 40a kadar, hala dönmediysse 40ı doldurunca yaparsın sezeryanı yani. Bazen sırf kendı rahatlarını düşündükleri için bu kadar sezeryan yapmak istediklerini düşünüyorum. Günü belli saati belli. Sürprizi yok. Oh mis.
Mokoko

Kızlar çok heyecanlıyım yarın bebikimi kucağıma alacağım ama hala spinalden tirsmiyor değilim annem geldi yanıma ana kız hayaller kuruyoruz bebik anası gibi esmer mi olacakyoksa babası gibi sarışın mi yoksa dayıları gibi beyaz tenli mi olacak diye bugün mide yanmasından ölüyorum. Ayrıca ökkk.zzzz esimede baya sinirlendim annem geldi diye maailesine hizmet ettirecek kadını şuan o kadar sinirliyim ki ayıp oluyor anneme eşimi anasının evinde yemek yemekten alikoyamiyorum ya annem geldi hala anasinda yemek yemek istiyor

Yaa büyük ihtimalle öyle olacağım
bu ağlamalar bana da geliyor bu ara sürekli bi de sürekli eşime çatacakken geliyor adama kızamıyorum da gözlerimin dolmasından ağız tadıyla çemkiremez oldum
Aynı ben de öyleyim eşime çatamıyorum bir de o yine mi gözlerin doldu, diyor bu sefer hem ina hem kendime sinir oluyorum yine gözlerim doluyor böyle bir döngüye giriyoruz

devlette kesinlikle böyle bir merakları yok ya da meraklısı bana denk gelmedi hpv pozitifim normal doğumda kanalda bebeğe bulaşma ihtimali var ve bebeğin solunum yollarını etkileyebilir ama ısrarla normal doğum diyorlar sırf bunun için özelde sezaryen olucam

anneniz de kv de otursun önüne yemek konmasını beklesin kalkıpta niye hizmet ediyor

hıh işte bu ben ve eşim oluyoruz bi de aaa niye gözün doldu diye başlıyor sinir geliyor sonra kavga edeceksem de edemiyorum kendime sinir olmaktan

Bi kac gundur rahattim ve bugun kendimi agrilarimi farkli hissediorum kasilmalarimda 5 dkkada gelio yattigim halde.Misafrlerimizi otobuse gotururken bende hastaneye gidecem.ozama kadar kotulesmessem tabi.
Kasiliorum adet agrisi gbi kasklarima gecio.Bide alttan bicak saplanir gbi oluorum bakalim ne olacak

Merhaba hayırlı olsun bebisiniz. Sağlıkla büyüsün inşallah.
Bende öyleydim ocakta doğum yapacağım nasipse.
Eskişehir'de mi yptinix doğumu öyle ise doktorunuz kimdi ve hastane neresi idi? Forumda Eskişehir diye okudum şehir i

Ya bi sorun varsa tabiki sezeryan candır. Her zaman derım ıyı kı var ve hem anneler hem bebekler daha sağlikli olabılıyor. Ama sımdı özel hastanelerdrkı çoğu Doktor'un basıt bır bahane bulup hemen sezeryana yonlendırdıgını görüyorum o bana tuhaf gelıyor.

En son 36+0 da 3 kg yi geçmiş dedi , özelde takipliyim bilerek devlete kontrole gidiyim bakalım ne diyecek dedim o da ben daha hiçbirsey sormadan adet tarihini mi karıştırıyorsun bebek çok iri, normal doğum senin için çok zor dedi
Ama burada okuyorum benim haftam da birçok kişi var 3 kg olan ilk gebeligm normal olsun çok istiyordum

Yaaaa senin de ne kadar geç dönmüş ne güzel açıkçası bana umut oldun canım. Çünkü doktorum bana açık açık daha 35 ten beri senin tek bi doğum şeklin var bebek dönmedi bu saatten sonra hayatta dönmez diyip duruyor. Açıkçası ben de sezaryen yanlısı olduğu için uydurduğunu düşünmüştüm. Sonra imternetten bakınca 36 37 ye kadar dönmediyse sonradan çok zor döner gibi yorumlar okuyunca doktor doğru söylüyor sanırım gibi bi düşünce oluştu. Bu arada aslında normal doğum korkum var yani sezaryen de olurum hiç sorun değşl de sadece sadece dönmeyince sağlıkla alakalı acaba het şey yolunda mı diye kafama takmıştım. Bu hafta gene kontrolüm var 37+3 te bakalım neler olacak

Kızlar bi sorum var, alt temizleme pamuğu kullananlar hastanede nasıl kullandı. Yanlarında su ve kap mı götürdüler? Islak mendile olabildiğince geç geçmek istiyorum ama hastane ortamında nasıl pratikleştirebilirim diye düşünüyırum

Kızlar şu bacak ağrısına çözümünüz var mı? Üst bacaklarım dehşet bi ağrısı var hareket etmek zulüm gibi ne yaptıysam hafiflemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…