Canım sana sormadıgı için sinirlenmekte haklısın ama bebeğin sağlığı söz konusu olunca ben burda Kayınvalidene biraz hak verdim. İlk bebeğimde benim esım ve teyzem ben uyudukça bebeğe gızlı gızlı mama verıyorlardı dellenmıştım. Ama sımdı gidip kendım 1 kutu mama aldım her ihtimale karşı. Çünkü gerçekten ilk günler özellikle ilk hafta mama takvıyesş bebeği çabuk toparlayıp sarılık olmasının önüne geçiyor. Orda kayınvalıden yok dese bıle hemşire kımseyı dınlemez verırdı.
İlk doğumumda 2 cm acıklık ile 2 gün bekleyıp 2 gün sonra suni sancı almayı kabul etmiştim. Suni sancı da korkutucu bir şey değil. 1 saat falan aktıf olarak sancılandım sadece. Sen ıyıysen bır ıkı gün idare edebilirsin.
39+3 deyim ve bebeğim geçen hafta döndü :)
İlk doğumumda hıc yapılmadı bana. Bu doğumda da yapılmayacak. Şart bi durum değil.
Doktorlar ve doktorların sezeryan merakı. Neden yani anlamıyorum. Hayır bekle 40a kadar, hala dönmediysse 40ı doldurunca yaparsın sezeryanı yani. Bazen sırf kendı rahatlarını düşündükleri için bu kadar sezeryan yapmak istediklerini düşünüyorum. Günü belli saati belli. Sürprizi yok. Oh mis.
Mokoko