• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bi sorum var, alt temizleme pamuğu kullananlar hastanede nasıl kullandı. Yanlarında su ve kap mı götürdüler? Islak mendile olabildiğince geç geçmek istiyorum ama hastane ortamında nasıl pratikleştirebilirim diye düşünüyırum
Canım ben kapaklı saklama kabına yarım paket koyup kaynayıp soğumuş suyu döktüm az da zeytinyağı koydum. 3 günlük bebeğim yapışık yapışık oluyor ya ilk kakaları çok güzel temizledi

Sezeryan sonrası öksürme, hapşırma gibi durumlarda dikişlerde açılma vb durumlar oluyor mu bilen var mı?oğlumun doğumundan sonra 1 ay tutmuştum kendimi hapşırmayım diye.Ozaman yazdı öksürük vs yoktu.şimdi mevsimden dolayı zaten 1 aydır geçmeyen gıcığım var endişeliyim biraz
Canım sanmam açılma olacağını, ilk hafta öksürürken insanın canı acıyor zaten ,anca cılız öksürükler çıkıyordu bende, hatta boğazıma bişey kaçmasın diye çok dikkat ettim dikiş açılır diye değil de can yakıcı oluyor, ama hapsurmayi tutamam ben hiç , hapsurdum bir sorun olmadı 🤗

Canım ben kiwi marka almıştım ucuz diye yorumları güzeldi ama henüz bebişim doğmadığı için tecrübem yok onu da bi incele istersen.

Yaaaaa Allah bağışlasın😍🧿 çok mutlu oldum maaşallah inşallah benim kızım da sağlıkla gelir de böyle güzel günler yaşarız çok teşekkür ederim moral oldu bana🌸
Bende kiwi aldim yorumlar yeterli oldugunu soyledi ufak bey dogunca test ediciizzz😀

Kızlar bi sorum var, alt temizleme pamuğu kullananlar hastanede nasıl kullandı. Yanlarında su ve kap mı götürdüler? Islak mendile olabildiğince geç geçmek istiyorum ama hastane ortamında nasıl pratikleştirebilirim diye düşünüyırum
ben hem pamuk hemde ıslak mendil aldım hastanede ıslak mendil daha kolay olur gibi geldi eve geçince pamuk diye düşündüm ama saklama kabında yapmakta mantıklı

Bi kac gundur rahattim ve bugun kendimi agrilarimi farkli hissediorum kasilmalarimda 5 dkkada gelio yattigim halde.Misafrlerimizi otobuse gotururken bende hastaneye gidecem.ozama kadar kotulesmessem tabi.
Kasiliorum adet agrisi gbi kasklarima gecio.Bide alttan bicak saplanir gbi oluorum bakalim ne olacak
Doguracakmisim gibi gelmior 🤣

Kızlar cevaplarınız için teşekkürler. ❤️ sizce bebeğim neden dönmemiş olabilir? Doktorum bu saatten sonra dönmez asla senin tek bir doğum şeklin var o da sezaryen dedi. Tamam hiç sorun değil benim için normal ya da sezaryen olması. Ama dönmemesi bebekte bi sorun mu var diye beni üzmeye başladı. Çünkü bebekler neden dönmez diye araştırdığımda bebekte anormallik olması falan diyordu çok üzüldüm açıkçası çünkü ben hep son hafta bile döner sanıyordum.
Sizler bebeğiniz dönsün diye bi şey yaptınız mı? Ya da hareketli bir hamilelik mi geçirdiniz?
Nacizane tavsiyem şu; inşikak süresini okumanız ve orada geçen secde ayeti var bitince okumanız ,tilavet secdesi yapmanız. bunu arkadaşıma tavsiye etmiştim doktoru o saatten sonra zor demişti hiç sezeryan olmak istemiyordu .bunu yapmış doğumun son haftasında bebek döndü ve normal doğum oldu.

Yaaaa senin de ne kadar geç dönmüş ne güzel açıkçası bana umut oldun canım. Çünkü doktorum bana açık açık daha 35 ten beri senin tek bi doğum şeklin var bebek dönmedi bu saatten sonra hayatta dönmez diyip duruyor. Açıkçası ben de sezaryen yanlısı olduğu için uydurduğunu düşünmüştüm. Sonra imternetten bakınca 36 37 ye kadar dönmediyse sonradan çok zor döner gibi yorumlar okuyunca doktor doğru söylüyor sanırım gibi bi düşünce oluştu. Bu arada aslında normal doğum korkum var yani sezaryen de olurum hiç sorun değşl de sadece sadece dönmeyince sağlıkla alakalı acaba het şey yolunda mı diye kafama takmıştım. Bu hafta gene kontrolüm var 37+3 te bakalım neler olacak
Yok canım sağlıkla ılgılı ne sorun olcak, benim karnım fazla büyümedi, muhtemelen çocuğun dönecek alanı az, e artık kıloları arttı, alan daraldıkca zorlasıyor derler ama genelde dönüyor yani
Ben kapaklı bi kaba ıslayıp hafifçe sıktıgım pamukları koyup götürmüştüm. Ama bu be bende direk ıslak mendil

Kızım galiba su çiçeği çıkarıyor ve benim cuma günü sezaryenim var.. 😭 Ne hissedeceğimi şaşırmış durumdayım. İnternette bir kaç sayfa okudum keşke okumasaydim 😔
Canım su çiçeğini bilmiyorum ama bende hamileliğin 3. Ayı gibi bi arkadaşımla buluşmuştum o da bi akrabasına gitmiş çocuk galiba kızamıktı heryeri kırmızı döküntüydü dedi ben tabi panikledim.internete baktım anne aşılıysa sorun olmadığı yazıyordu.sonra öğrendik ki çocuk alerji olmuş kızamık değil.ama kızamık olsa bile anne aşılıysa sorun olmayacağı yazıyor.su çiçeği de benzer şekilde olabilir.kaldı ki kızın su çiçeği olmayabilir.bence yarın bi aile hekimine götür

Canım su çiçeğini bilmiyorum ama bende hamileliğin 3. Ayı gibi bi arkadaşımla buluşmuştum o da bi akrabasına gitmiş çocuk galiba kızamıktı heryeri kırmızı döküntüydü dedi ben tabi panikledim.internete baktım anne aşılıysa sorun olmadığı yazıyordu.sonra öğrendik ki çocuk alerji olmuş kızamık değil.ama kızamık olsa bile anne aşılıysa sorun olmayacağı yazıyor.su çiçeği de benzer şekilde olabilir.kaldı ki kızın su çiçeği olmayabilir.bence yarın bi aile hekimine götür
Yarın için çocuk doktoruna randevu aldım. Sonrasında kendim de doktora danışacagım. Kızımın aşısı var. Ben de çocukken geçirmişim. Ama internette gördüğüm kadarıyla doğuma yakın zamanda olması yenidogan için sıkıntı oluyormus. İnşallah Bi sıkıntı çıkmaz su çiçeği de değildir 😔

Canım ben kiwi marka almıştım ucuz diye yorumları güzeldi ama henüz bebişim doğmadığı için tecrübem yok onu da bi incele istersen.

Yaaaaa Allah bağışlasın😍🧿 çok mutlu oldum maaşallah inşallah benim kızım da sağlıkla gelir de böyle güzel günler yaşarız çok teşekkür ederim moral oldu bana🌸
Bende gördüm trendyolda
Yorumları da çok güzeldi
Onda da gözüm var , bakalım kendi aldığım işe yaramazsa hemen alacağım yorumları güzel olandan🤗
Kızlar çok heyecanlıyım yarın bebikimi kucağıma alacağım ama hala spinalden tirsmiyor değilim annem geldi yanıma ana kız hayaller kuruyoruz bebik anası gibi esmer mi olacakyoksa babası gibi sarışın mi yoksa dayıları gibi beyaz tenli mi olacak diye 😅😅😅 bugün mide yanmasından ölüyorum. Ayrıca ökkk.zzzz esimede baya sinirlendim annem geldi diye maailesine hizmet ettirecek kadını şuan o kadar sinirliyim ki ayıp oluyor anneme 😥😢 eşimi anasının evinde yemek yemekten alikoyamiyorum ya annem geldi hala anasinda yemek yemek istiyor ☹️
Canım inşallah kolayca olur doğumun , korkma , spinal olanlar hemen bebişin doğduğunu kısacık sürdüğünü söylüyolar
Kendini ferahlat canım
Haberlerini bekliyoruz🤗
Yaptim canim sagolsin
Rica ederim canım
İyi oldu yaa takvimlerimizi görebilmek😍
Bi kac gundur rahattim ve bugun kendimi agrilarimi farkli hissediorum kasilmalarimda 5 dkkada gelio yattigim halde.Misafrlerimizi otobuse gotururken bende hastaneye gidecem.ozama kadar kotulesmessem tabi.
Kasiliorum adet agrisi gbi kasklarima gecio.Bide alttan bicak saplanir gbi oluorum bakalim ne olacak
Canım haber et bizlere de
Canım ben trendyoldan durubox diye bi markanın sırf bu nedenle üretilmiş kutularından aldım
Takip ettiğim birinde görmüştüm
İçine pamukları koydum , en son hastaneye gitmeden kaynamış su dökeceğim unutmazsam , bakabilirsin istersen bak link de koydum değişik renkleri de var

Bende kiwi aldim yorumlar yeterli oldugunu soyledi ufak bey dogunca test ediciizzz😀
Benim de aklımda kiwi kuzum, yorumları baya iyi

Aynı gün doğurmuşuz 38+3tüm bende🥰 geçmiş olsun canım umarım bebek de sen de iyisindir. İlk gün çok zorlandım hele kirli kanı hemşire boşaltmaya geldiğinde Allahım dedim ölüyorum. Yürüyüş yapmaya ilk kalktığımda da zorlandım ama kalktım sonunda yürüdükçe açıldım ertesi günü de yine ağrım vardı ama beni çok zorlamadı. Hala hareketlerim kısıtlı tabi ama yine de çok şükür diyorum. Oğlum baya gazlı bi bebek ne yaptıysak gazı çıkmıyor bitek kakasını yaparken çıkarabildiğini düşünüyorum. Doktorumuz da 15günden önce gaz damlası önermedi gazlı sazlı geçiyor günlerimiz🥹
Benim oglumda ayni gaz cikarirken zorlaniyor cok her emzirmeden sonra zaten kesinlikle cikaramiyoruz özellikle geceleri biz daha ilk doktor kontorlumuze gidemedik bende gaz damlasi verir rahatlar diyordum

Kızlar karnım sürekli taş gibi olup aşagı çok baskı yapıyor hafif ağrılar var kasıklarımda sizce doğum belirtilerimi bunlar yoksa bebek mi kendini dışa mı ittiriyor

Arkadaşlar benim öksürük bir türlü geçmedi ya çok zorluyo beni kaburgalarim karnım ve öksürükten çok acıyor neler yapabilirim evde. Son haftada başıma gelen 😏

Kızlar şu bacak ağrısına çözümünüz var mı? Üst bacaklarım dehşet bi ağrısı var hareket etmek zulüm gibi ne yaptıysam hafiflemiyor
Bende de bacak ağrısı çok oluyor. Rahim ve karı çok büyüdüğü için bacağa giden kan telrar geri dönmekte zorlanıyormuş ve bacaklarda ödem göllenme oluşuyormuş. Bana iyi gelen seyler 1. Magnezyum 2. Maden suyu 3. Bacaklarımı yukarı kaldırarak yattığımda biraz daha iyi hissediyorum canım. Onun dışında bi çözüm yok gibi sanki 🤷🏻‍♀️
Canım ben kapaklı saklama kabına yarım paket koyup kaynayıp soğumuş suyu döktüm az da zeytinyağı koydum. 3 günlük bebeğim yapışık yapışık oluyor ya ilk kakaları çok güzel temizledi
Suyu ne kadar döküyoruz acaba biraz saçma bi soru olabilir ama 🤦🏻‍♀️
Nacizane tavsiyem şu; inşikak süresini okumanız ve orada geçen secde ayeti var bitince okumanız ,tilavet secdesi yapmanız. bunu arkadaşıma tavsiye etmiştim doktoru o saatten sonra zor demişti hiç sezeryan olmak istemiyordu .bunu yapmış doğumun son haftasında bebek döndü ve normal doğum oldu.
Çok teşekkür ediyorum yapacağım inşallah
Yok canım sağlıkla ılgılı ne sorun olcak, benim karnım fazla büyümedi, muhtemelen çocuğun dönecek alanı az, e artık kıloları arttı, alan daraldıkca zorlasıyor derler ama genelde dönüyor yani

Ben kapaklı bi kaba ıslayıp hafifçe sıktıgım pamukları koyup götürmüştüm. Ama bu be bende direk ıslak mendil
Çok sağ ol canım
Kızım galiba su çiçeği çıkarıyor ve benim cuma günü sezaryenim var.. 😭 Ne hissedeceğimi şaşırmış durumdayım. İnternette bir kaç sayfa okudum keşke okumasaydim 😔
Kızınızı babaanne veya anneanne gibi gönderebileceğiniz bir yer varsa göndermeniz iyi olacaktır yeni bebek için. İnşallah su çiçeği değildir. Öyleyse de üzülmeyin doktorunuz sizi mutlaka yönlendirir olumlu düşünelim su çiçeği değildir belki de
37+4 de doğurdum doğuma kadar böyleydi.
Sağ ol canım ya bakalım benimki bu hafta neler yapacak

Back