- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #32.001
Ay inşallah canım brnim içimi rahatlattın çok teşekkür ederimBebekte anormallik olduğu için dönmediğini sanmıyorum. Ben dönmemişim mesela ayaklarımla doğmuşum annem öyle diyor. Bi sıkıntı yok bende normalim yani
Benim aylarca buralardan uzak durma sebebim bu zaten bazı konulara takılıp stres düzeyimle baş edememem. En son doktor ve eşim internetten uzak durmam konusunda ciddi konuşmalar yapınca saldım gerçwkten uzaklaştım. Ama bebeğin artık asla dönmez dedi doktor bunu duyunca niye dönmesin ki diye araştırıp gördüklerim yüzünden strese soktum kendim sol göğsümün altına her gece bıçak saplanıyor kaburga göğüs kafesi batması. Bebek dönmediği için olurmuş annesini anırtıyor kızım sağ olsun her gün sağlıklı olsun razıyım da keyifçi çıktı ne zaman gitsem pozisyon aynıBöyle düşünüp kendini hiç üzme strese sokma bunun bebeğin sağlıklı olmasıyla bir alakası yok en rahat oldukları pozisyonu seçiyorlar seninki demek ki bu pozisyonda rahat etmiş internete zaten hiç bakma şu ana kadar on defa kanser olmam lazımdı orada yazılanlara göre
Canım benim rahatlattın beni çok teşekkür ederim. Sen de doğum yapmışsın Allah evladınla sana sağlık mutluluk versinAy aynı anne karnındaki gibiler benim kızın eli hep yüzündeydi şimdi de öyle
Sağlıkla büyüsün sana da geçmiş olsun canım
Kadıköy canım
Ben popo geliş normal doğmuşum kilom da azmış hiçbir sağlık problemim yokmuş canım her bebek dönmüyor, eşimin abisi de ters doğmuş var yani baya böyle
Sağ ol canım benim içimi rahatlattın döndürme riskini hiç ben de istemem nasıl gelecekse gelsin yeter ki sağlıkla gelsinHic arastirma canim bence boyle seylerii gayet normal donmemesiii, kimisi son gun bile donuyor yani, bazen bi hareketle doktorlar cevirebiliyor bebekleri ama kimi doktor o riski almiyo dondermek icin. Benim ablamin kizida son gun doktor cevirdi ve gayet saglikli yanii, biraz bebislerin keyfine bagli sanirim
Ben de balık burcuyum. Kafama bi şey takarsam o konuyu bastırıp konuşmam en sonunda bir patlarım sürekli gözlerim dolar. Ben de senin gibiyim olumsuzu düşünmeyip bazı şeylerden düşünce olarak uzaklaşmaya çalışmak iyi geliyor. Ama böyle olmayan seni anlayamaz yani benim çevremdekiler pek anlayamıyor. İnşallah sağlıklı doğum ve huzurlu lohusalık geçiririrzMerhaba kızlar, ben de yarın 10.30'da doğuma gireceğim inşallah 39+6 oluyor bebitom durdukça kilo alıyor aşağı da inmedi kilo aldığı icin de artık inmesi zorlaşıyor sezaryen aslında beni korkutmuyor bir sürü video izledim anne bebek kavuşmasına dair zaten balık burcu olduğumdan duygusal biriyim ama bu hafta aşırı sulu göz oldum.
Biri bana doğuma dair bir şey sorunca iki gözümden yaş aka aka burnum sızlayarak cevaplıyorum hormonların etkisi midir yoksa korkularım var da onlari mi bastırıyorum bilmiyorum sonrasında iyileşme süresinde yardımcım olacak insanlar var çok şükür bakımdan da korkmuyorum da zaten ağlak bir insandım bu hafta tüm gözyaşı depolarımı boşaltacagim sanırım. Doktorum instagramda doğum videoları yayınlıyor onları görünce bile gözlerim doluyordu bebek heyecanı mıdır, bastırılmış doğum korkusu mu anlam veremedim kendime.
Spinal anestezi planladık ama öncesinde "ben çok gözleri dolan biriyim ağlarsam doğum esnasında fenalaşma sanmayın" falan diyeceğim artık.
bu emoji gibiyim özellikle iki gündür. Allah hepimize kolaylıklar bebişlere de sağlık sıhhat versin inşallah