2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canim hic korkma kendime hemen geldim oyle ciddi bir agri ile uyandim. Daha ameliyathanedeyken emzirmisim kizimi. Yanastirmislar. Odaya gelir gelmezde emzirdim. Cabuk bayilip cabuk kendime geldim. Kesi yerinde biraz sizlama var dogrulurken yururken su an 2.gun genel olarak sorun yok.

Icini rahat tut kendinide rahatlat

Ay çok şaşırdım, benim doğumum spinal sezaryen oldu gayet de sıkıntısız aldılar eşimi. Hastane politikası şubeden şubeye fark etmemeli ya bu nedir çok haklısın

Benim bebeğim en başından beri hareketliydi hele doğmadan 2-3 gün önce adeta şov yaptı sert sert ve hızlı hareketler yapmaya başlamıştı. Kafanda kurma hareketli bebek Allahın izniyle sağlıklı bebektir

Silikon başlıklardan denedinmi canım , burdaki arkadaş onunla çok rahat tuttuğunu söylemişti , ben şimdiden aldım onlardan

Gunaydin kizlar, simdi kontrolden geldik tekrar. Sancim filan pek yokk yani rahatsiz olmadim. Nst iyi cikti, acilmam baslamis 1,5 cm kadar. Doktorum beklemek istemiyorum daha fazla dersen suni sanci verebilirim dedi yoksa sali gunu tekrar cagirdi kontrole. Ozaman 40+5 oluyoruz. Ama belli olmaz bu gece veya yarinde gelebilir dedi acilmam basladigi icin.

Heycanlandimmm dogumhaneyi gordum ilk defaa orda muayene etti, biraz korkmadim degil

Son düzenleme:
Canımm çok teşekkür ederim içimi rahatlattınbende ten tene temas istedim hocadan , tabiki yapıcaz dedi hemen sağolsun, inşallah benim de göğsümü tuttururlar kuzum , eşim de girecek rica ettik çünkü fotoğrafçı tutmuştuk, en azından fotoğraçı ve eşim gireceği için sonrasında izlerim bende video çekerlerse

Kızlar 36 haftalik hamileyim sağ göğsumun altı yani göğüs kafesinin bittiği yer çok fazla uyuşuyo karıncalanıyo artık bebeğin ayağı orda gezindigi zaman mi oluyo anlayamiyorum bi bilgisi olan var mi
Merhaba canım bayadir yoktum benimde aynı şekilde oldu cok zorluyor insani 37 haftayı doldurumca gecti benim şuan rahatladım bebek asagı indi herhalde

Benimkide cok hareketlidi hep buyük buyuk hareketler yapiyor suan 38+6hala aynı bide top gibi toplanıyor taş gibi sert oluyor karnım

Anadolu yakasında değilim. Koç üni gidiyorum biz de alacaklar eşimi hatta doktor kendi trklif etti. çekim için de ben anlaştım. Sadece anlaştığımız fotoğrafçının vergi levhası olmasını istediler.

Güzel anneler hepinize merhaba Temmuzdan sonra ilk kes geliyorum buraya. Biraz anksiyetem olduğu için internetten araştırmayı sorgulamayı bırakmaya ve uzaklaşmaya karar vermiştim kendimi ve bebeği strese sokmamak adına. Beni hatırlayan anneler olacaktır

Bir sürü arkadaşım doğum yapmış hepsinin gözü aydın olsun minik evlatlarımıza sağlıklı güzel hayırlı ömürler diliyorum ve tabi ki annelerimize de kolaylık sabır diliyorum İnşallah her şey çok güzel olsun herkes için.

Ben size bir soru sormak istiyorum 36+6 dayım bebeğim hala dönmedi. Haftası böyle ileri olup dönmeyen var mı burada açıkçası biraz kafama taktım bu durumu.

Kızlar ben en son 38+4de kontrol oldum daha hicbişey yoktu ve çatı muanesi daha olmadım haftaya tekrar gel dedi persembe yada cuma gidicem sormadımda cati muanesi nezaaman yapilcak diye artık bu hafta kesin yapar herhalde ozaman 39+4olucak bebişim

Ben dedim geliyor diye yarına hazırla kendini sana psikolojik baskı yapıyorum. şaka bir yana rabbim bilir sağlıkla sıhatle gelsin. inşaallah kolay bir doğum olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…