- 25 Kasım 2014
- 884
- 949
- 103
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #31.421
Ben ordan bakıp kendime pay çıkarıyodum yaAaa evet nedenki acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ordan bakıp kendime pay çıkarıyodum yaAaa evet nedenki acaba
Bende de görünmüyorrKızlar önceki gibi mesaj yazanların hafta bilhileri görünmüyo neden acaba
Kızlar önceki gibi mesaj yazanların hafta bilhileri görünmüyo neden acaba
Cok tesekkurler canım cok sukur kurtulduk darisi dogumu bekleyenlereSağlıkla kucağına al canım haberlerini bekliyoruz
Ne yazık ki 2. Dogum olmasina rağmen hic kolay olmadı, ama sonu cok güzeldi cok şükürKolay ve keyifli bir doğum olsun sağlıkla kucağına gelsin bebeğin
Ben de sessiz takipcilerdenim. sizinle günümüz aynı ama ben artık çok stresliyim yani artık derken aslında bayadir bu gün mu doğdu mu doğacak mi neden doğmuyor artık biseyler olsun felan diye siz nasıl bu kadar sakin ve pozitif bekliyosunuz bazen çok iyiyim ama bazen bunalımda gibi oluveriyorum oflayip pufluyorum benimde kontrolüm yarın tam 40 hafta olacak ama böyle beklemekten yoruldum sanırım benimde bir motivasyona ihtiyacım var vakti saati dolunca gelecek nasılsa son günlerin lafları yetmiyor artıkselam kizlarr Bizde yine kontrolden geldik gunumuzu doldurduk ama yokkk beyefendi hala durmak istiyor doktor biraz alttan parmagiylaa biseyler yaptii oynadi az hareketlensin rahati bozulsun diyee ama bakalim pazar tekrar kontrole gidicezz ozaman 40+3 oluyoruz. Suyu kalp atisi hala iyiyse belki bir iki gun daha bekler yatisini veririz dedii, ozamanda suni sanciyla gelicek artikk. Beyefendimiz rahatina duskun olucakk bellii yattigi yerden gelmek istemiyor
Ohoo fazla bile, ben mesela tek çöp dahi almadım, gelenler alsınKızlar hayırlısıyla 12 Aralık’ta sezaryen olacağım. Gelenlere vermek için ufak hediye kutuları hazırlamayı düşündüm. Ham bez kese yaptıracaktım isimli ama biraz tuzlu geldi fiyatı. Ben de karton kutu yapmaya karar verdim el geçmeli falan. İçinde tek içimlik Türk kahvesi, küçük çikolatalar (2-3 adet), örme anahtarlık, kolonya olacak. Kart da bastırıyorum oğlumun ağzından :) kutunun içinde olacak notumuz da. Bir de sticker yaptıracağım kutunun dışı için. Sizce iyi mi başka ne önerirsiniz? Kutu içi çok mu boş olmuş?
Herkes doğurdu heralde ondanKızlar önceki gibi mesaj yazanların hafta bilhileri görünmüyo neden acaba
Olmaz ben doğurmadım daha olamaz bitemez:)Ohoo fazla bile, ben mesela tek çöp dahi almadım, gelenler alsın
Herkes doğurdu heralde ondan
Son zamanlar çok zor geçiyor, çok sabırsızlanıyoruz haklı olarak ama 41e kadar yolu var bu bebeklerin. Daha 38den sonra doğsalar efsane olurdu o ayrıBen de sessiz takipcilerdenim. sizinle günümüz aynı ama ben artık çok stresliyim yani artık derken aslında bayadir bu gün mu doğdu mu doğacak mi neden doğmuyor artık biseyler olsun felan diye siz nasıl bu kadar sakin ve pozitif bekliyosunuz bazen çok iyiyim ama bazen bunalımda gibi oluveriyorum oflayip pufluyorum benimde kontrolüm yarın tam 40 hafta olacak ama böyle beklemekten yoruldum sanırım benimde bir motivasyona ihtiyacım var vakti saati dolunca gelecek nasılsa son günlerin lafları yetmiyor artık
Ben de doğuramadım be arkadasım ne aprım var ne sancım. 39un içindeyim bebem bile yeni döndü dahaOlmaz ben doğurmadım daha olamaz bitemez:)
hahaa galiba öyleSite bile doğurun artık diyor
Sağlıkla büyüsün bebişNe yazık ki 2. Dogum olmasina rağmen hic kolay olmadı, ama sonu cok güzeldi cok şükür
1 hafta oluyorda iste sancilarim oluo die bide en son gittigimde hareketsizdi bebek serum falan taktilar.Evdede bazen hareketsiz oluyor korkuyorum sonra hareket edince rahatliyorum.Evde 2 tane çocuk da olunca halısın canım benim ilk bebek onun rahatlığı çok ama annenle baban sonuçta hiç utanma onlar seve seve yapıyorlardır benim tek korkum küveze girmesin bebek en azından 38 i tamamlasın istiyorum kaç hafta oldu gideli eğer dayanamıyorsan git tabi durma
Gecmis olsun canim hemde gozun aydin Annelik kolay degil canim ama bunlar hep gececek guzel gunler jizimle olacak İnsallah Rabbim dermansiz dert vermesinHerkese merhaba arkadaslar dün gece 3.30da dogum yaptim ebe suyumu patlatti bebek bi türlu asagi inmedi baski yaparak müdahale ettiler cok canim yandi zor cıktigi içinde iceriden cok yirtilmam oldu maalesef bir süru dikişim ve suanda kanamam var ama allahima sükur oglumu kucagima aldim 3350 kg dogdu
Rabbim saglicakla kucagina aldirsin canimBnm sezeryan cnm Allah nasip ederse ayın 16 di.
Tesekkur ederim canim haklisin aslinda.Amiinn amiinnnHiç böyle şeylere takılma bence.. sonuçta onlar dede ve anneanne olarak zevkle keyifle yanında olmalı.. bir gün ihtiyaçları olsa sen çocukları olarak onlara destek olacağın gibi şimdi de onlar senin destekçin.. bebeğin de en doğru zamanda sağlıkla gelecek ailenize katılacak
Geçmiş olsun tüm zorluklar geride kaldı ve harika sonun keyfini çıkarma vakti şimdiNe yazık ki 2. Dogum olmasina rağmen hic kolay olmadı, ama sonu cok güzeldi cok şükür
Ben 37 bitince doğuracağım 3 hafta daha dayanamazmışım gibi geliyor çünkü önceden bir kaç ameliyatım var.. zaten kilolu başladım hamileliğe biraz kilo alıp şişince dikişlerim acımaya başladı. Göbeğimin çevresinde hep ağrı var artık gerginlikten..Ben de doğuramadım be arkadasım ne aprım var ne sancım. 39un içindeyim bebem bile yeni döndü daha