2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

  • kız

    OY: 132 47,5%
  • erkek

    OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

    OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

    OY: 3 1,1%
  • ikiz kız/erkek

    OY: 3 1,1%
  • üçüz/çoğul

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    278
Bir yerden sonra meme hassasiyeti azalıyor. Benim şuan hiç ağrı sızı yok. Tedirgin olmayın
Sizde fifi ile öncü ekibimizdesiniz
Sizin güzel haberleriniz bizim de yol haritamız olacak inşallah, siz kalp atışını falan duymuşsunuzdur
Ben de bu hafta kontrol sürem dolmadan belki kalp atışı duyarım diye doktora gitmeye çalışacağım inşallah hayırlı haberler veririm
 
Ben 15 günde 4 kilo verdim. tamam dedim şeker düzene girecek 66 dan 62'ye inince. Yok değişmedi. Artık yapacak birşey yok aç gezmeye razıyım ben iyi olsun da kucağa alınca hepsi unutulur :)
Süper olmuş 15 günde 4 kilo.. tebrikler.. diyete uygun olsa da şekeri yükseltebilen alışkanlıklar olabilir. Benim var mesela.. kuru meyve çerez sevdiğim ara öğündür, diyete de uygun sonuçta. Ama hamilelik şekerine eğilim olduğunda benim diyetisyen soğuk bakıyor kuru meyveye.. çok istersen sabah kahvaltıda tüket diyor ama o da her zaman değil. Ne bileyim mesela mercimek çorbası akşam yemeğinde pek önermiyor. Sağlıksız değil, diyet açısından hiç sorun değil ama şekeri hızlı yükseltiyormuş galiba..
 
Kuru meyve bana da yasak. 1 öğün 1 porsiyon meyve hakkım var. O da öğlen 6 tane çilek mesela. Bunu da yoğurtla yememi öneriyor. Hepsine dikkat ediyorum. Kalp atışını duyalım daha ciddi takibe geçeceğiz galiba.
 
Her şey güzel olacak merak etme. Bu kadar yakın takip edilirken başka türlüsü mümkün değil
 
Merhaba, şuan çok tuhaf bir şey yaşıyorum. Sanki her şey parlıyor görmüyorum resmen etrafımı. Bu yazıyı bile tahmin ederek yazıyorum. Başına böyle bir şey gelen var mi? Neden oluyordur? Tansiyonumu ölçtüm normal çıktı
 
Duyarsınız inşaallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, gebeliklerimiz sağlıkla devam etsin
Biz fifii ile muhtemelen Kasım annesi oluruz
 
İlk defa kustum tarihe not olsun yarın bende kalp atışı için gideceğim doktora. Geçen hafta pazartesi alttan muayene ile keseyi görmüştük yine alttan mı muayene edilir acaba kalp için?
Beni vajinal muayene etmedi doktorum, belki önce karından bakar seninki de görmezse vajinal bakar
 
Kızlar hematom yaşayan var mı? Benim geçmişti bi daha oluşmuş istirahat ve iğne falan verdi doktor. Bir de ben 2.5 kilo aldım inanın yemiyorum neden böyle bi fikri olan var mı
 
Sanırım bahsettiğin durum bu. Ben de ilk okuduğumda tansiyon olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş
 
Kaç değerleriniz dahiliye doktora sordunuzmu
Ekranı koydum canım değerler için.
Aile hekimi endokrin uzmanını aramış o da beni görmek istemiş. Salıya kadar randevu iÇin aramalarını bekleyeceğiz. Burada henüz yorum alamadım o yüzden size sordum aynı durumda olan var mı diye..
 

Eklentiler

  • 58863037-BA01-4A91-8D31-D1DB57245CE2.jpeg
    55,2 KB · Görüntüleme: 37
Ya bende istiyorum robot süpürge hangisinden aldın canm
 
İlk defa kustum tarihe not olsun yarın bende kalp atışı için gideceğim doktora. Geçen hafta pazartesi alttan muayene ile keseyi görmüştük yine alttan mı muayene edilir acaba kalp için?
7 haftalikken alttan muayene etti doktorum yine bakalimm haftaya 9 hafta olucazz nasil muayene edicek acaba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…