- 17 Aralık 2016
- 3.310
- 5.950
- 39
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #2.761
Sizde fifi ile öncü ekibimizdesinizBir yerden sonra meme hassasiyeti azalıyor. Benim şuan hiç ağrı sızı yok. Tedirgin olmayın
Süper olmuş 15 günde 4 kilo.. tebrikler.. diyete uygun olsa da şekeri yükseltebilen alışkanlıklar olabilir. Benim var mesela.. kuru meyve çerez sevdiğim ara öğündür, diyete de uygun sonuçta. Ama hamilelik şekerine eğilim olduğunda benim diyetisyen soğuk bakıyor kuru meyveye.. çok istersen sabah kahvaltıda tüket diyor ama o da her zaman değil. Ne bileyim mesela mercimek çorbası akşam yemeğinde pek önermiyor. Sağlıksız değil, diyet açısından hiç sorun değil ama şekeri hızlı yükseltiyormuş galiba..Ben 15 günde 4 kilo verdim. tamam dedim şeker düzene girecek 66 dan 62'ye inince. Yok değişmedi. Artık yapacak birşey yok aç gezmeye razıyım ben iyi olsun da kucağa alınca hepsi unutulur :)
Kuru meyve bana da yasak. 1 öğün 1 porsiyon meyve hakkım var. O da öğlen 6 tane çilek mesela. Bunu da yoğurtla yememi öneriyor. Hepsine dikkat ediyorum. Kalp atışını duyalım daha ciddi takibe geçeceğiz galiba.Süper olmuş 15 günde 4 kilo.. tebrikler.. diyete uygun olsa da şekeri yükseltebilen alışkanlıklar olabilir. Benim var mesela.. kuru meyve çerez sevdiğim ara öğündür, diyete de uygun sonuçta. Ama hamilelik şekerine eğilim olduğunda benim diyetisyen soğuk bakıyor kuru meyveye.. çok istersen sabah kahvaltıda tüket diyor ama o da her zaman değil. Ne bileyim mesela mercimek çorbası akşam yemeğinde pek önermiyor. Sağlıksız değil, diyet açısından hiç sorun değil ama şekeri hızlı yükseltiyormuş galiba..
Her şey güzel olacak merak etme. Bu kadar yakın takip edilirken başka türlüsü mümkün değilKuru meyve bana da yasak. 1 öğün 1 porsiyon meyve hakkım var. O da öğlen 6 tane çilek mesela. Bunu da yoğurtla yememi öneriyor. Hepsine dikkat ediyorum. Kalp atışını duyalım daha ciddi takibe geçeceğiz galiba.
Yaa ben de 1 haftadır her gece çorapla uyuyorumBenimde öyle çorapla yatiyorum 2 haftadır
Duyarsınız inşaallah.Sizde fifi ile öncü ekibimizdesiniz
Sizin güzel haberleriniz bizim de yol haritamız olacak inşallah, siz kalp atışını falan duymuşsunuzdur
Ben de bu hafta kontrol sürem dolmadan belki kalp atışı duyarım diye doktora gitmeye çalışacağım inşallah hayırlı haberler veririm
Canım bence bir doktora görün iyi misin şu an?Merhaba, şuan çok tuhaf bir şey yaşıyorum. Sanki her şey parlıyor görmüyorum resmen etrafımı. Bu yazıyı bile tahmin ederek yazıyorum. Başına böyle bir şey gelen var mi? Neden oluyordur? Tansiyonumu ölçtüm normal çıktı
Beni vajinal muayene etmedi doktorum, belki önce karından bakar seninki de görmezse vajinal bakarİlk defa kustum tarihe not olsunyarın bende kalp atışı için gideceğim doktora. Geçen hafta pazartesi alttan muayene ile keseyi görmüştük yine alttan mı muayene edilir acaba kalp için?
Bende hala tık yok sanırım kusmayanlardanim ins böyle devam ederİlk defa kustum tarihe not olsunyarın bende kalp atışı için gideceğim doktora. Geçen hafta pazartesi alttan muayene ile keseyi görmüştük yine alttan mı muayene edilir acaba kalp için?
Bazı gebelerde oluyormuş galiba böyle. Bununla ilgili bi konu görmüştüm burda.Canım bence bir doktora görün iyi misin şu an?
Merhaba, şuan çok tuhaf bir şey yaşıyorum. Sanki her şey parlıyor görmüyorum resmen etrafımı. Bu yazıyı bile tahmin ederek yazıyorum. Başına böyle bir şey gelen var mi? Neden oluyordur? Tansiyonumu ölçtüm normal çıktı
Bayadır hissediyorum kıpırtıları :)Bebegi karninizda ne zaman hissetmeye basladiniz
Ekranı koydum canım değerler için.Kaç değerleriniz dahiliye doktora sordunuzmu
Ya bende istiyorum robot süpürgeBen de çocukları uyutup yatıyorum uykum olmasa da dinleniyorum.
Yaa benim derdim de bu. İlk gebeliklerin hep riskliydi. Başta kanama düşük. Sonra kasılma erken doğum riski. Bunda öğrendiğimde beri açmadım süpürge. Süpürge kolay iş değil it çek bide benimki ağır. Eşim yalvar yakar süpürüyor. Ben de robot süpürge sipariş verdim.Zaten önceki hamileliklerden durumu biliiyorum. Bir daha hamile kalırsam alıcam demiştim. Bakalım inşaallah memnun olurum.
Haha sanirimm oyle olucazzzDuyarsınız inşaallah.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, gebeliklerimiz sağlıkla devam etsin
Bizfifii ile muhtemelen Kasım annesi oluruz
7 haftalikken alttan muayene etti doktorum yineİlk defa kustum tarihe not olsunyarın bende kalp atışı için gideceğim doktora. Geçen hafta pazartesi alttan muayene ile keseyi görmüştük yine alttan mı muayene edilir acaba kalp için?
İnşallah ya en güzeli olurBende hala tık yok sanırım kusmayanlardanim ins böyle devam eder