Insallah gecer kuzum bol bol dinlen allah sana bagislasinAy tahmin ettim canım
Çok şükür dış gebelik değil ama kanamada azalma olmadıbekliyorum
O daha mantikli. Sen aldirana kadar belki eski asm ye haberi duser onlar da ararO zaman ayın 22 sinde aldıracağım bulunduğum yere. Kendim gidip kayıt yaptırayım.
Olabilir bak o da ama eskisi Antalya da yenisi BitlisO daha mantikli. Sen aldirana kadar belki eski asm ye haberi duser onlar da arar
İnşallah canımInsallah gecer kuzum bol bol dinlen allah sana bagislasin
Tarihleri önemli aslında. 2 günde bir 2 kat düzenli artış varsa sorun olmadığı söyleniyorKızlar merhaba adetime bes gün kala beta 26 ıydı. Bugün 4+4 haftalıgım dün ( adetimden z3 gün sonra) 1125 cıktı. Bu değer iyi mi. 21 inde gitcem doktora.
1 çay bardağı soğuk süt iyi geliyor diye biliyorum. Bende de ise yarıyorBenim gece uykumda bile bulantım oluyor, midem yanıyor. Ben de yorganın içinden çıkmak istemiyorum. folik asite daha yeni başladım. İnşallah bugünleri de sağ salim atlatırız. Mide yanmasına ne iyi gelir kızlar?
Doktor bana rennie duo vermisti dogurana kadar ictimBenim gece uykumda bile bulantım oluyor, midem yanıyor. Ben de yorganın içinden çıkmak istemiyorum. folik asite daha yeni başladım. İnşallah bugünleri de sağ salim atlatırız. Mide yanmasına ne iyi gelir kızlar?
Denicem canım sağol1 çay bardağı soğuk süt iyi geliyor diye biliyorum. Bende de ise yarıyor
Bitkisel dimi onlar, eğer geçmezse ben de istiycemDoktor bana rennie duo vermisti dogurana kadar ictim
Tuzlu çubuk kreker iyi geliyor canım ve ılık sütBenim gece uykumda bile bulantım oluyor, midem yanıyor. Ben de yorganın içinden çıkmak istemiyorum. folik asite daha yeni başladım. İnşallah bugünleri de sağ salim atlatırız. Mide yanmasına ne iyi gelir kızlar?
Mide yanması bende de var. Ne yesem yanıyor.Benim gece uykumda bile bulantım oluyor, midem yanıyor. Ben de yorganın içinden çıkmak istemiyorum. folik asite daha yeni başladım. İnşallah bugünleri de sağ salim atlatırız. Mide yanmasına ne iyi gelir kızlar?
Hayırlı uğurlu olsun ben kullanıyorum iğneBende 40 beta ile 3+2 de öğrenmiş oldum. Ağustos görünüyor sağlıklı olursa inşallah. 12 +4 de bir kaybım var 6 ay sonra bu ikinci.
Aranızda pıhtılaşma için iğne kullanan var mı.
Şimdi ılık süt içtim iyi geldi sanki, bi dene sen de canımMide yanması bende de var. Ne yesem yanıyor.çaresini bulamadım
Deneyeyim bende canım sağolŞimdi ılık süt içtim iyi geldi sanki, bi dene sen de canım
MaşallahDoktordan çıktım şimdi geçen gittiğimde alttan görebilmişti şimdi karından göründü rahat kalbi de duyduk şükür normalde 6+2 im bugün 6+0 çıktı iki gün ileri atalım satı dedi 29-30 ekimden hesaplayacaz artk