2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah kahvaltısında avakoduyu yumurta ile birlikte kızartarak yiyorum. Diğer türlü soğuk sevmiyorum

Günaydınn. Benim boğazım kuru ve hafif öksürük var gıcık gibi . Ihlamur içebilir miyim? Google baktım içebilirsiniz yazmış ama size de bir sorayım dedim..

Günaydınn. Benim boğazım kuru ve hafif öksürük var gıcık gibi . Ihlamur içebilir miyim? Google baktım içebilirsiniz yazmış ama size de bir sorayım dedim..
Bende de burun akıntısı var nezle gibiyim. Sağlık ocağında takibimi yapan ebe mümkün olduğunca bitki çayı içme onun yerine portakal suyu iç yada meyve olarak tüket dedi.

Bende de burun akıntısı var nezle gibiyim. Sağlık ocağında takibimi yapan ebe mümkün olduğunca bitki çayı içme onun yerine portakal suyu iç yada meyve olarak tüket dedi.
Öylemi boğazımı yumuşatacak bir şey arıyorum

Bende gebelik şekeri var. Bebek iri diye 39. Haftada sezaryen yaptılar. Yine sezaryen olacak haliyle. Arada 2 yil olacak ve bildiğim kadarıyla 2. Gebelikte daha erken sezaryen yapiyolar. 38+3'e kadar yaparlarsa yengeç , sonrasinda yaparlarsa kizim gibi Aslan olacak.

bende de aynı durum vardı kafası büyük normal doğuramıcaksın dedi suni sancıyla deneyelim sonrasında bakalım dedim, normal doğurdum minicikti çıktığında doktorlar neye göre iri diyor anlamadım

Kuzum bu sağlık ocağına biz mi gidip kayıt yaptırıyoruz hamileyim diye yoksa onlar kendi mi arayıp çağırıyor ben hiç girmedim daha.

bende de aynı durum vardı kafası büyük normal doğuramıcaksın dedi suni sancıyla deneyelim sonrasında bakalım dedim, normal doğurdum minicikti çıktığında doktorlar neye göre iri diyor anlamadım
Ahahah benzeri de bende. 3500 dogacak dendi bi dogdu 2760 burus burustu normal dogurmasam dogdugu an gormesem inanmazdm benim bebegim olduguna

Kuzum bu sağlık ocağına biz mi gidip kayıt yaptırıyoruz hamileyim diye yoksa onlar kendi mi arayıp çağırıyor ben hiç girmedim daha.
Kan tahlili yaptirmadin mi saglik ocaginda. Yaptirinca direk aciolar kaydini. Yok baska yerde yaptirdiysan ara haber ver gerci ilk gebelikte asilar vs oluyo gitmekte fayda var

Kan tahlili yaptirmadin mi saglik ocaginda. Yaptirinca direk aciolar kaydini. Yok baska yerde yaptirdiysan ara haber ver gerci ilk gebelikte asilar vs oluyo gitmekte fayda var
Ben kan tahlilleri devlet hastanesinde yaptırdım. Orada kaydımı oluşturdular. Telefonla arasam o zaman sağlık ocağını kaydımı oluştururlar mı o zaman ?

Ay tahmin ettim canım
Çok şükür dış gebelik değil ama kanamada azalma olmadı bekliyorum

Kızlar bende Bugün şükür keseyi gördüm sata göre 6 haftalık ama ben yumurtlama takibi yaptım 4 gün geç oldu hesabıma göre 5+3 olmalıydı ultrasonda 4+5 çıktı bir sıkıntı olur mu doktor sıkıntı yok betayla uyumlu dedi ama

4 gunden nolcak sata gore yapilir senin takibin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…