Sabah kahvaltısında avakoduyu yumurta ile birlikte kızartarak yiyorum. Diğer türlü soğuk sevmiyorumKızlar bebeğin yerleşmesi ve gelişmesi için ilk haftalarda özellikle avokadoyu çok tavsiye ediyorlar. Ben tadını pek beğenmiyorum ama haftada 1-2 bile olsa tüketin diyorlar. Yine kilo ve gelişim için hamileliğiniz boyunca hergün haşlanmış yumurta, ceviz, kaşar, muz tüketmeyi unutmayın
Bende de burun akıntısı var nezle gibiyim. Sağlık ocağında takibimi yapan ebe mümkün olduğunca bitki çayı içme onun yerine portakal suyu iç yada meyve olarak tüket dedi.Günaydınn. Benim boğazım kuru ve hafif öksürük var gıcık gibi . Ihlamur içebilir miyim? Google baktım içebilirsiniz yazmış ama size de bir sorayım dedim..
ÖylemiBende de burun akıntısı var nezle gibiyim. Sağlık ocağında takibimi yapan ebe mümkün olduğunca bitki çayı içme onun yerine portakal suyu iç yada meyve olarak tüket dedi.
Dış gebelikle ilgili birşeyler söyleyecektim ama çok şükür değilmiş sonraki yorumlarında güzel mesajlarını okudum sonra bir daha yazdığımı kaldıramadım da böyle nokta koymak zorunda kaldımBeni alıntılamış görünüyorsun ama
özellikle ikindi sonrası inanılmaz üşüyorum ben deO kadar usuyorum ki. Icim usuyo. Evimiz hep cok sicaktir gelenler camlari falan actirir. Her kis tisortle falan dururdum evde usumezdm. Smdi montla otursam usuyorum. Icim titriyo resmen
Önceki degerin kaçtı canım? Yüksekti epey diye hatırlıyorum.Bugun bi kan daha verdim. Insallah guzel artmistir
bende de aynı durum vardı kafası büyük normal doğuramıcaksın dedi suni sancıyla deneyelim sonrasında bakalım dedim, normal doğurdum minicikti çıktığında doktorlar neye göre iri diyor anlamadımBende gebelik şekeri var. Bebek iri diye 39. Haftada sezaryen yaptılar. Yine sezaryen olacak haliyle. Arada 2 yil olacak ve bildiğim kadarıyla 2. Gebelikte daha erken sezaryen yapiyolar. 38+3'e kadar yaparlarsa yengeç , sonrasinda yaparlarsa kizim gibi Aslan olacak.
Kuzum bu sağlık ocağına biz mi gidip kayıt yaptırıyoruz hamileyim diye yoksa onlar kendi mi arayıp çağırıyor ben hiç girmedim daha.Bende de burun akıntısı var nezle gibiyim. Sağlık ocağında takibimi yapan ebe mümkün olduğunca bitki çayı içme onun yerine portakal suyu iç yada meyve olarak tüket dedi.
5840 ti oncekiÖnceki degerin kaçtı canım? Yüksekti epey diye hatırlıyorum.
Ahahah benzeri de bende. 3500 dogacak dendi bi dogdu 2760bende de aynı durum vardı kafası büyük normal doğuramıcaksın dedi suni sancıyla deneyelim sonrasında bakalım dedim, normal doğurdum minicikti çıktığında doktorlar neye göre iri diyor anlamadım
Kan tahlili yaptirmadin mi saglik ocaginda. Yaptirinca direk aciolar kaydini. Yok baska yerde yaptirdiysan ara haber ver gerci ilk gebelikte asilar vs oluyo gitmekte fayda varKuzum bu sağlık ocağına biz mi gidip kayıt yaptırıyoruz hamileyim diye yoksa onlar kendi mi arayıp çağırıyor ben hiç girmedim daha.
Ben kan tahlilleri devlet hastanesinde yaptırdım. Orada kaydımı oluşturdular. Telefonla arasam o zaman sağlık ocağını kaydımı oluştururlar mı o zaman ?Kan tahlili yaptirmadin mi saglik ocaginda. Yaptirinca direk aciolar kaydini. Yok baska yerde yaptirdiysan ara haber ver gerci ilk gebelikte asilar vs oluyo gitmekte fayda var
Ay tahmin ettim canımDış gebelikle ilgili birşeyler söyleyecektim ama çok şükür değilmiş sonraki yorumlarında güzel mesajlarını okudum sonra bir daha yazdığımı kaldıramadım da böyle nokta koymak zorunda kaldım
OlustururlarBen kan tahlilleri devlet hastanesinde yaptırdım. Orada kaydımı oluşturdular. Telefonla arasam o zaman sağlık ocağını kaydımı oluştururlar mı o zaman ?
4 gunden nolcak sata gore yapilir senin takibin benceKızlar bende Bugün şükür keseyi gördüm sata göre 6 haftalık ama ben yumurtlama takibi yaptım 4 gün geç oldu hesabıma göre 5+3 olmalıydı ultrasonda 4+5 çıktı bir sıkıntı olur mu doktor sıkıntı yok betayla uyumlu dedi ama
O zaman ayın 22 sinde aldıracağım bulunduğum yere. Kendim gidip kayıt yaptırayım.Olustururlar