2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğin yerleşmesi ve gelişmesi için ilk haftalarda özellikle avokadoyu çok tavsiye ediyorlar. Ben tadını pek beğenmiyorum ama haftada 1-2 bile olsa tüketin diyorlar. Yine kilo ve gelişim için hamileliğiniz boyunca hergün haşlanmış yumurta, ceviz, kaşar, muz tüketmeyi unutmayın🥰

Kizlar.bugun doktora gittim kalp atışı için kalbi atıyordu fakat kese beklediğim gibi buyumemis dedi salı günü tekrar çağırdı başına böyle bişey gelen varmı.bu arada adete gere 5h 6g hamileyim.
O haftada kalp atışı oluyor mu ben 6+5 7 haftalık diye biliyordum ama belki geç döllenme olabilir illa aklına kötü bişey gelmesin canım

Merhaba hanımlar normal günlerdeki kadar yememe rağmen aslında iştahım daha açık ama☺️☺️resmen karnım çıktı ve şiş hissediyorum sizde durumlar nasıl?

İnatçılar zorlar ben merkezciler hep kendi istedikleri olsun isterler tabi yükselen burçları daha önemli oluyor
Merhaba hanımlar normal günlerdeki kadar yememe rağmen aslında iştahım daha açık ama☺️☺️resmen karnım çıktı ve şiş hissediyorum sizde durumlar nasıl?
Benim iç karnım çok dar ilk hamileliğimde de hemen çıkmıştı bundada normalden daha şiş duruyor dediğiniz gibi

X