Hkkimda hayirlisi olsun insallah. Uzulme desem.de insan uzuluyo biliyorumValla canım allak bullak oldum önce beklenmeyen gebelik sonra keseyi gördüm sevindim şimdi bu çıktı ne diyeyim bilemiyorum Allahtan hayırlısı gerçekten.
Beta düzenli mi onu görsün en azından diye yarın gidicem
Maşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. En güzel kararı almışsın. Kalp atışına kadar evinde dinlen stresten uzak dur bebeginle kendine çok iyi bak :)Dun verdim. Ilk degerim bu. Doktoruma yazdim. Baska vermene gerek.yok gel keseye bakalim dedi. Az daha bekleyim kalp atisi icin geliyim dedim 18 inde karar kildik
Tesekkur ederim kuzum insallah bu sefer saglikla.ilerler saglikli bi bebegim olurMaşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. En güzel kararı almışsın. Kalp atışına kadar evinde dinlen stresten uzak dur bebeginle kendine çok iyi bak :)
E nasıl dış gebelik anlamadım rahme yerleşmiş kese var ölçüsü var beta güzel. Dış gebelikte rahimde olmuyor ki yumurta kanallarında kalıyor. Sonuc ne oldu canım?Beta değerim 1299,45 çıktı ultrasonda kese 6.34 mm
Ama doktor bana dış gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar geleceksin dedi hayatımın şokunu yaşıyorum tekrardan. Diğer doktor rahme yerleşmiş dedi anlamadım Kızlar yemin ederim.
Benmki dusuk mu cikmis ki 5+1 de 5840Kizlar kan sonucum geldi, beta hcg 22 binlerde cok sukur ama ultrasonda gozukmedi. Size tavsiyem erkenden gitmeyin gozukmeyebiliyor.
5+2 bugun itibariyle. Son adet tarihim 3 kasım. Keseyi gormeden icim rahat etmiyor ama. İnsallah saglikli bi gebeliktir. Mide bulantilarim basladi baya şuan elimde çubuk kraker varÇok sevindim değerinizin yüksek çıkmasına bende bu yüzden erkenden gitmek istemiyorum doktorlar bazen tedirgin edebiliyorlar kaç haftaliksiniz?
Yok bence normal, ben erken yumurtladım canım, adetten hemen sonra. Seninki geç döllenmedirBenmki dusuk mu cikmis ki 5+1 de 5840
Ya ilk keseyi görmeye gittim salı sabah doktor üstüne basa basa kese şekli güzel rahme yerleşmiş dedi ölçü 5 mmdiE nasıl dış gebelik anlamadım rahme yerleşmiş kese var ölçüsü var beta güzel. Dış gebelikte rahimde olmuyor ki yumurta kanallarında kalıyor. Sonuc ne oldu canım?
Gec dollenme olamaz kiYok bence normal, ben erken yumurtladım canım, adetten hemen sonra. Seninki geç döllenmedir
Hepsi normal canım 5000de 20000 de takılma ona güzel değerinGec dollenme olamaz ki
Gecen sefer yime degerim birininkinden cok dusuktu. Bi baktim.kimyasal eminiz dimi iyi degerHepsi normal canım 5000de 20000 de takılma ona güzel değerin
Evet değer iyi kız ben napayım 5+4 bugün 1299 çıktı referans aralığında 5 hafta yazıyo amaGecen sefer yime degerim birininkinden cok dusuktu. Bi baktim.kimyasal eminiz dimi iyi deger
Ben digerinde gec dollenme sanmistim cunku regle yakin iliski yasamistik. Ama.bunda oyle bisey yok. Reglden 13 gun once son iliski. Seninkinin gec dollenme.olmasi ihtimali nedirEvet değer iyi kız ben napayım 5+4 bugün 1299 çıktı referans aralığında 5 hafta yazıyo ama
Beta tuhaf herkeste aynı olmuyor.
İçin rahat etmezse ver 1 kere daha kan yada direk ultrasona git bi kaç gün bekleyip
Canım hepimizin yumurtlama tarihi, yumurtanın rahme yerleşme günü farklı. Benim kese 22 binlerde bile ultrasonda gözükmedi. Çevremde kime sorduysam normal erken gitmişsin doktora dedi. Önemli olam betahcg nin her iki günde sayının en az 2 kat katlanması. Yani bugün 1000 se iki gün sonra 2500 falan olmalı değerinGecen sefer yime degerim birininkinden cok dusuktu. Bi baktim.kimyasal eminiz dimi iyi deger
Allah allah ben bu doktorları anlamıyorum ya sen yinede diğer doktora git canımm bisey yok inşaallahO değil canım solda idrara
Sıkıştırdı öyle baktı aslında 50 yaşında vardı bilmiyorum allak bullak oldum hayırlısı ne diyeyim diğer doktora giderim
Onu biliorum ama.doktor da gerek yok dedi napim smdiCanım hepimizin yumurtlama tarihi, yumurtanın rahme yerleşme günü farklı. Benim kese 22 binlerde bile ultrasonda gözükmedi. Çevremde kime sorduysam normal erken gitmişsin doktora dedi. Önemli olam betahcg nin her iki günde sayının en az 2 kat katlanması. Yani bugün 1000 se iki gün sonra 2500 falan olmalı değerin
Hiç bi fikrim yok ne zaman oldu nasıl oldu bilmiyorum normalde gününü bilirim bunu hatırlamıyorumBen digerinde gec dollenme sanmistim cunku regle yakin iliski yasamistik. Ama.bunda oyle bisey yok. Reglden 13 gun once son iliski. Seninkinin gec dollenme.olmasi ihtimali nedir
Aman karisik karisik isler yemin ediom hamileligi bi turlu sevemedim yaHiç bi fikrim yok ne zaman oldu nasıl oldu bilmiyorum normalde gününü bilirim bunu hatırlamıyorum
Ay seni yerim dün geceden beri beni rahatlatıyorsunuz valla kızlar hepinizden Allah razı olsunAllah allah ben bu doktorları anlamıyorum ya sen yinede diğer doktora git canımm bisey yok inşaallah