2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi de gördü anlamadım bu yeni çekilen 🥺
Deneyimsiz labilir. Ultrason kalitesinden de olabilir. Daha cook küçük ya seçemiyor bence. Ben aynı noktada görüyorum. İlkinin üzerine koymuş karşılaştır. Progesteron fln vermeliydi dinlen demeliydi bence. Insallah iki gün sonra gittiginde öyle yapacak

Eklentiler

• 2021-12-09-05-33-30-918.jpg
    2021-12-09-05-33-30-918.jpg
    192,6 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba ben de Ağustos annesi olacağım umarım bir sıkıntı yaşamam ilk defa kk girdim yukarıda isimler gördüm sırayla benim de listeye ismimi ekleyebilir misiniz

Maşallah ya 😅 benimki heralde geç döllenme oldu. Erken gebelikte silik çizgi çıktığında öğrendim bende. Nirmal ucuz kaset testlerden hala silik çıkıyor ama kan güzel artıyor heralde 1 hafta gecikmeli geliyorum ardından:)
Olabilir ben de adet gecikmesinden 2 gün sonra dandik testlerden yaptım😅 rastgele öylesine anında çift çizgi çıktı 🥰 erken döllenmiş demek minnak sağlıkla kavuşalımm

Beta değerim 1299,45 çıktı ultrasonda kese 6.34 mm
Ama doktor bana dış gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar geleceksin dedi hayatımın şokunu yaşıyorum tekrardan. Diğer doktor rahme yerleşmiş dedi anlamadım Kızlar yemin ederim.
Bunu kadin dogum doktoru mu soyledi

Beta değerim 1299,45 çıktı ultrasonda kese 6.34 mm
Ama doktor bana dış gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar geleceksin dedi hayatımın şokunu yaşıyorum tekrardan. Diğer doktor rahme yerleşmiş dedi anlamadım Kızlar yemin ederim.
Dis gebelik olsa Sen agridan duramzsn ve kese gozukmez Sen iki gun snra betana bktr yada bugun kndi doktrna gt

canım Allah yardmcın olsun benim ilk gebeliğim fenaydı bunda başlamaz diye dua ediyorum. yatağın başına kraker koy kalkmadan at ağzına muz ve peynir ekmek beslenmiştim bi de yiyebilirsin fırında balık canlandırıyo insanı tuhaf ama sanırım omega iyi geliyor.
Çok teşekkür ederim 😘

Deneyimsiz labilir. Ultrason kalitesinden de olabilir. Daha cook küçük ya seçemiyor bence. Ben aynı noktada görüyorum. İlkinin üzerine koymuş karşılaştır. Progesteron fln vermeliydi dinlen demeliydi bence. Insallah iki gün sonra gittiginde öyle yapacak
O değil canım solda idrara
Sıkıştırdı öyle baktı aslında 50 yaşında vardı bilmiyorum allak bullak oldum hayırlısı ne diyeyim diğer doktora giderim

O değil canım solda idrara
Sıkıştırdı öyle baktı aslında 50 yaşında vardı bilmiyorum allak bullak oldum hayırlısı ne diyeyim diğer doktora giderim
Acildeki kadim dogumcularin koydugu teshise zerre inancim yok benm. 4 aylik hamile kuzenime bu bebek ölü demisti. Sabahlara kadar agla agla. Cocuk suan 4 yasinda

Endiselenme ters giden bisey yoktur insallah. Yarini biye bekliyosun bugun git doktora nasi gecicek bugun
Valla canım allak bullak oldum önce beklenmeyen gebelik sonra keseyi gördüm sevindim şimdi bu çıktı ne diyeyim bilemiyorum Allahtan hayırlısı gerçekten.
Beta düzenli mi onu görsün en azından diye yarın gidicem

Acildeki kadim dogumcularin koydugu teshise zerre inancim yok benm. 4 aylik hamile kuzenime bu bebek ölü demisti. Sabahlara kadar agla agla. Cocuk suan 4 yasinda
Acilde doktor zor buldum 6-7 hastaneyi aradım özel bu arada devlet değil ama her doktora bende güvenmiyorum. Bazıları robota bağlamış karşıda ki insanı önemsemiyor bile.

X