Bende 4-7 ay arası sevdim gerisini sevemedim. Analarımız bizi iyi doğurmuş valla o kadar iş zor şartlar düşük yapmadan kanama yaşamadan hayret bi olayAman karisik karisik isler yemin ediom hamileligi bi turlu sevemedim ya
Ben ilkinde 18 haftaya kadar cok guzel.gecirdim. sonra hemoroid oldum acil ameliyat oldum. Iyilesmem 37. Haftayi buldu. Kabus gibi bi hamilelikti vallaBende 4-7 ay arası sevdim gerisini sevemedim. Analarımız bizi iyi doğurmuş valla o kadar iş zor şartlar düşük yapmadan kanama yaşamadan hayret bi olay
Ben de ikiz die dusundum. olmaz bu degerle bence o degerle olursa hepimizinki dis gebelikBen de kese niye gözükmedi diye kafama takıyorum değerim o kadar yüksekkenAllahım hepimize güzel haberler versin, belirsizlik korkutuyo.
Belkide ikizm olucak değer o yüzden yüksek ve minik oldukları için göstermiyorlardır kendilerini diye düşünüyorum.
Bu değerle dış gebelik olmaz dimi
Ben bugün ilk kez kullandım hafifletti bulantıyı en azından çıkarmadım ona bile sevinir oldumPazartesi ben de gidicem kalp atışı için söyleym de bana da uygun bı ilaç versin inşallah işe yarar senin için de üzüldüm. Çok zor
Merhaba. Bende hamieyim inş ağustos annesi olacağımBen de kese niye gözükmedi diye kafama takıyorum değerim o kadar yüksekkenAllahım hepimize güzel haberler versin, belirsizlik korkutuyo.
Belkide ikizm olucak değer o yüzden yüksek ve minik oldukları için göstermiyorlardır kendilerini diye düşünüyorum.
Zaten 2-3 saniye baktı çok uğraşmadı görmek için. Bu değerlerde gözükmeyebiliyor falan dedi. Yarın tekrar gideceğim bakalım yine gözükmezse başka doktordan randevu alacağım.Merhaba. Bende hamieyim inş ağustos annesi olacağımPazar günü keseyi gördüm 5,08 mm salı günü hafif kahve akıntım var diye doktora gittim ilgisiz ve yetersiz bir doktordu bence keseyi göremedi. Bende hocam karından görünmüştü diye tekrarladım uğraştı öyle gördü. Yani demem o ki gittiğiniz dr çok önemli. Kese minikse inanın işinin ehli olmayan dr göremiyor. İyi düşünelim inş. Ne zaman gideceksiniz bir daha doktora? Başka bir doktora gidin
Benim sat 16 ekim ama tahminimce minimum 2 maksimum 3 hafta geç döllenme. Sanırım 2 kere yumurtladım biri 3 cm kist oldu. Diğer yumurtamla çok şükür hamileyimZaten 2-3 saniye baktı çok uğraşmadı görmek için. Bu değerlerde gözükmeyebiliyor falan dedi. Yarın tekrar gideceğim bakalım yine gözükmezse başka doktordan randevu alacağım.
Sizin sat ne zaman?
Ben 3kasım sat. Siz 16 ekimse 7 haftalık falan bence.Selam kızlar bende ağustos annesi olacağım inşama benim geç döllenmeninde geç döllenmesi olduğu için Kaç haftalık hamileyim bilmiyorum pazar günü keseyi gördüm 5,08 mm di cumartesi randevum var inş kese büyümüştür ve yolk saç görünür Sat 16 ekim ama şu an 5 haftalık falan hamileyimdir sanırım
Hiç anlamıyorum bu işlerden iki kere yumurtladıysanız bilemem tabi :))Benim sat 16 ekim ama tahminimce minimum 2 maksimum 3 hafta geç döllenme. Sanırım 2 kere yumurtladım biri 3 cm kist oldu. Diğer yumurtamla çok şükür hamileyim
Ben 24 kasımda beta hcg 15 ile öğrendim 27 kasımda doktora gittim bana bebek 2 haftalık falan muhtemelen dediBen 3kasım sat. Siz 16 ekimse 7 haftalık falan bence.
Aynen çünkü doktor yumurta kistin var dedi bir önceki ay hiç kistim yoktu o yüzden öyle düşündüm ama tahmin sadece tabiHiç anlamıyorum bu işlerden iki kere yumurtladıysanız bilemem tabi :))
Benim ilk hamileligimde doğması beklenen gün 17 Ağustostu. Cok net hatırlıyorum 12 Sralikta silik cizgi ile öğrenmiştim. Net cizgi 18 Aralikta olmustu. Geç döllenme demislerdi. Dogumun 10 Ağustos ta olduMaşallah yabenimki heralde geç döllenme oldu. Erken gebelikte silik çizgi çıktığında öğrendim bende. Nirmal ucuz kaset testlerden hala silik çıkıyor ama kan güzel artıyor heralde 1 hafta gecikmeli geliyorum ardından:)
Abartmazsan sorun olmuyor doktorum söylemişti bana zaten sorun olsa demezdi diye düşünüyorumMutlaka deniycem zencefil hamileler yiyebiliyor değil mi
Değeriniz kaçtı kaç haftalıktınız kese görünmedi..Ben de kese niye gözükmedi diye kafama takıyorum değerim o kadar yüksekkenAllahım hepimize güzel haberler versin, belirsizlik korkutuyo.
Benim de öyleydi, o zaman görünmemesi normal demekki. Doktorum da genç bi doktordu çok uğraşmadı.Değeriniz kaçtı kaç haftalıktınız kese görünmedi..
Benim bir gün önce 8994 dü ertesi gün yani 4+5 iken kese karından çok ufak şekilde zor göründü..
Bazen ultrason cihazıyla alakalı olabileceğini duymuştum kesenin görünmemesinin