Kendi de gördü anlamadım bu yeni çekilenYahu kesenin fotosu var. Ne dis gebeliği. Pattadanak ağızlarına geleni soyluyolar cok kızıyorum. Bakma sen ona. Keske ultrasonu kagidini gösterseydin
Deneyimsiz labilir. Ultrason kalitesinden de olabilir. Daha cook küçük ya seçemiyor bence. Ben aynı noktada görüyorum. İlkinin üzerine koymuş karşılaştır. Progesteron fln vermeliydi dinlen demeliydi bence. Insallah iki gün sonra gittiginde öyle yapacakKendi de gördü anlamadım bu yeni çekilen
Olabilir ben de adet gecikmesinden 2 gün sonra dandik testlerden yaptımMaşallah yabenimki heralde geç döllenme oldu. Erken gebelikte silik çizgi çıktığında öğrendim bende. Nirmal ucuz kaset testlerden hala silik çıkıyor ama kan güzel artıyor heralde 1 hafta gecikmeli geliyorum ardından:)
Bunu kadin dogum doktoru mu soylediBeta değerim 1299,45 çıktı ultrasonda kese 6.34 mm
Ama doktor bana dış gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar geleceksin dedi hayatımın şokunu yaşıyorum tekrardan. Diğer doktor rahme yerleşmiş dedi anlamadım Kızlar yemin ederim.
Sağlıkla kalp atışlarını da duyalım da inşallah yaaa. Doktora ne zaman gideceksin pekiOlabilir ben de adet gecikmesinden 2 gün sonra dandik testlerden yaptımrastgele öylesine anında çift çizgi çıktı erken döllenmiş demek minnak sağlıkla kavuşalımm
Önceki değerin kaçtı canım? Bugün mü verdin kanıBeta sonucum cikmis sukur. 5840. Yarin tekrar vermeli miyim yine de
Dis gebelik olsa Sen agridan duramzsn ve kese gozukmez Sen iki gun snra betana bktr yada bugun kndi doktrna gtBeta değerim 1299,45 çıktı ultrasonda kese 6.34 mm
Ama doktor bana dış gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar geleceksin dedi hayatımın şokunu yaşıyorum tekrardan. Diğer doktor rahme yerleşmiş dedi anlamadım Kızlar yemin ederim.
Dun verdim. Ilk degerim bu. Doktoruma yazdim. Baska vermene gerek.yok gel keseye bakalim dedi. Az daha bekleyim kalp atisi icin geliyim dedim 18 inde karar kildikÖnceki değerin kaçtı canım? Bugün mü verdin kanı
Çok teşekkür ederimcanım Allah yardmcın olsun benim ilk gebeliğim fenaydı bunda başlamaz diye dua ediyorum. yatağın başına kraker koy kalkmadan at ağzına muz ve peynir ekmek beslenmiştim bi de yiyebilirsin fırında balık canlandırıyo insanı tuhaf ama sanırım omega iyi geliyor.
O değil canım solda idraraDeneyimsiz labilir. Ultrason kalitesinden de olabilir. Daha cook küçük ya seçemiyor bence. Ben aynı noktada görüyorum. İlkinin üzerine koymuş karşılaştır. Progesteron fln vermeliydi dinlen demeliydi bence. Insallah iki gün sonra gittiginde öyle yapacak
Evet canımBunu kadin dogum doktoru mu soyledi
Pazartesi ben de gidicem kalp atışı için söyleym de bana da uygun bı ilaç versin inşallah işe yarar senin için de üzüldüm. Çok zorBen 3 gündür mahvoldum bulantıdan özellikle sabahları bugün doktoruma yazdım onzyd diye bir ilaç yazdı yarın sabah alıcam bakalım işe yarıcak mı
Yarın betayla beraber diğer doktora gidicem ilk keseyi göreneDis gebelik olsa Sen agridan duramzsn ve kese gozukmez Sen iki gun snra betana bktr yada bugun kndi doktrna gt
Acildeki kadim dogumcularin koydugu teshise zerre inancim yok benm. 4 aylik hamile kuzenime bu bebek ölü demisti. Sabahlara kadar agla agla. Cocuk suan 4 yasindaO değil canım solda idrara
Sıkıştırdı öyle baktı aslında 50 yaşında vardı bilmiyorum allak bullak oldum hayırlısı ne diyeyim diğer doktora giderim
Mutlaka deniycem zencefil hamileler yiyebiliyor değil miBulantısı olanlar ben ilkte taze zencefil koklayıp kemiriyordumrahatlatıyor bayağı aklınızda olsun benim başlamadı daha bir iki haftaya başlar gibi belirtileri başladı maalesef
Endiselenme ters giden bisey yoktur insallah. Yarini biye bekliyosun bugun git doktora nasi gecicek bugunYarın betayla beraber diğer doktora gidicem ilk keseyi görene
Kendi doktorumda izinde maalesef
Valla canım allak bullak oldum önce beklenmeyen gebelik sonra keseyi gördüm sevindim şimdi bu çıktı ne diyeyim bilemiyorum Allahtan hayırlısı gerçekten.Endiselenme ters giden bisey yoktur insallah. Yarini biye bekliyosun bugun git doktora nasi gecicek bugun
Acilde doktor zor buldum 6-7 hastaneyi aradım özel bu arada devlet değil ama her doktora bende güvenmiyorum. Bazıları robota bağlamış karşıda ki insanı önemsemiyor bile.Acildeki kadim dogumcularin koydugu teshise zerre inancim yok benm. 4 aylik hamile kuzenime bu bebek ölü demisti. Sabahlara kadar agla agla. Cocuk suan 4 yasinda