İlk haftalarda kanama olabilir deniyor zaten progestan hemen keser inşallah stres yapmamaya çalışın bebiş de streslenmesinÖnce ki gebeliğimde de olmuştu ama ileri bi haftada progestan ve kan sulandırıcı kullanmıştım muhtemelen yine verirler
Inşaallah bisey olmayacak canımm dualarımız seninleTeşekkür ederim kızlar alıntılayamadım pembe kan normaldir olur tabiki kırmızı kan görmediğimiz sürece normal.
Ama bi anda bel ve karın ağrım başladı ilk gebeliğim böyle kanamaya dönmüştü kalbi durdu bebeğimin korkum o yüzden
Allah korusun sakin ol canimPembe lekelenme başladı inşallah kanamaya dönmez
Naptin canim gittin miTeşekkür ederim kızlar alıntılayamadım pembe kan normaldir olur tabiki kırmızı kan görmediğimiz sürece normal.
Ama bi anda bel ve karın ağrım başladı ilk gebeliğim böyle kanamaya dönmüştü kalbi durdu bebeğimin korkum o yüzden
Hayır kürtaj olmuyor farklı doktora gidin çünkü birşey oluşmuyor alabilecekleri bişey yok normal regl tarihinizde kanamanız oluyor diye biliyorumBende yeni duydum pazartesi muane edip kanama görünüyormu görünüyormu ona bakacak dedi olmazsa yaparız dedi
Yeni araştırmalara göre %60 artabiliyormus tam 2katı olmak zorunda değilmis bir doktordan böyle dinlemiştim ama hatırladığım bulursam atacağım sizekızlar Pazartesi beta 1693tü Bugün 3126 tam 2 kat olmamış nesne açana bi sıkıntı olabilir mi
Test yaptım çok net 2 çizgi çıktı. Doktora gittim keseyi gördü. Folik asit başlattı 15 gün sonra gel dedi. Kan testi vs dedim şuan gerek yok dediAynı gün adt tarihlerimiz canım. Doktora gittin mi? Keseyi gördün mü? Ve kan değerim kac acaba :) ay çok sordum
Kan testlerinizi sağlık ocağınızda yapıp doktorunuza götürebilirsiniz özeleHepinize teşekkür ederim Ankara'da olan varmı? Devlete gittik bugün rezalettikan testi bile istemedi ilk hamilelikte özele gitmiştim ama bu kez testler vs pahalı diye devlete gideyim dedim pişman oldum Ankara'da olan arkadaşlardan hastane ve doktor önerisi bekliyorum.
Öylemi sağlık ocağı da yapıyorsa tabi giderimmKan testlerinizi sağlık ocağınızda yapıp doktorunuza götürebilirsiniz özele
Her gebelik farklı oluyor diyorlar ama umarım benimde bulantım olmazBugun 6+1 mide yanması reflu basladi. Off ilkinde de böyle olmuştu.6. Hafta mide yanması, 7. hafta da mide bulunması ve kusma. Hemen de geçmedi
. 8. Aya kdr çıkardım yediklerimi. Hala umudum var, mide yanması neyse de belki mide bulantısı başlamaz
Tabiki tam kan sayımı hemogram istiyorum dersiniz sabah 10dan önce aç karna gitmelisinizÖylemi sağlık ocağı da yapıyorsa tabi giderimm
Meraba seninle ayni gundeyiz merak etim acaba embriyoyu ultrasonda gordunuz muListeye yazılmak isteyen basina @ koyarak adımı yazarak beni tagleyebilir mi? İsimleri mesajlardan stalklayip kendi talepleri disinda sinsice yazıyor gibi hissediyorumbelki listede adı görünsün istemeyen olur. Olur mu olur. O yüzden net istek yapılırsa cooook müteşekkir olurum
Maşallah yaTest yaptım çok net 2 çizgi çıktı. Doktora gittim keseyi gördü. Folik asit başlattı 15 gün sonra gel dedi. Kan testi vs dedim şuan gerek yok dedi
Ben daha hiç doktora gitmedimMeraba seninle ayni gundeyiz merak etim acaba embriyoyu ultrasonda gordunuz mu
Yahu kesenin fotosu var. Ne dis gebeliği. Pattadanak ağızlarına geleni soyluyolar cok kızıyorum. Bakma sen ona. Keske ultrasonu kagidini gösterseydinBeta değerim 1299,45 çıktı ultrasonda kese 6.34 mm
Ama doktor bana dış gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar geleceksin dedi hayatımın şokunu yaşıyorum tekrardan. Diğer doktor rahme yerleşmiş dedi anlamadım Kızlar yemin ederim.