2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Önce ki gebeliğimde de olmuştu ama ileri bi haftada progestan ve kan sulandırıcı kullanmıştım muhtemelen yine verirler
İlk haftalarda kanama olabilir deniyor zaten progestan hemen keser inşallah stres yapmamaya çalışın bebiş de streslenmesin

Teşekkür ederim kızlar alıntılayamadım pembe kan normaldir olur tabiki kırmızı kan görmediğimiz sürece normal.
Ama bi anda bel ve karın ağrım başladı ilk gebeliğim böyle kanamaya dönmüştü kalbi durdu bebeğimin korkum o yüzden

Inşaallah bisey olmayacak canımm dualarımız seninle

Naptin canim gittin mi

Bende yeni duydum pazartesi muane edip kanama görünüyormu görünüyormu ona bakacak dedi olmazsa yaparız dedi
Hayır kürtaj olmuyor farklı doktora gidin çünkü birşey oluşmuyor alabilecekleri bişey yok normal regl tarihinizde kanamanız oluyor diye biliyorum

kızlar Pazartesi beta 1693tü Bugün 3126 tam 2 kat olmamış nesne açana bi sıkıntı olabilir mi
Yeni araştırmalara göre %60 artabiliyormus tam 2katı olmak zorunda değilmis bir doktordan böyle dinlemiştim ama hatırladığım bulursam atacağım size

Aynı gün adt tarihlerimiz canım. Doktora gittin mi? Keseyi gördün mü? Ve kan değerim kac acaba :) ay çok sordum
Test yaptım çok net 2 çizgi çıktı. Doktora gittim keseyi gördü. Folik asit başlattı 15 gün sonra gel dedi. Kan testi vs dedim şuan gerek yok dedi

Kan testlerinizi sağlık ocağınızda yapıp doktorunuza götürebilirsiniz özele

Her gebelik farklı oluyor diyorlar ama umarım benimde bulantım olmaz

Meraba seninle ayni gundeyiz merak etim acaba embriyoyu ultrasonda gordunuz mu

Hanımlar merhaba, herkese sağlıklı hayırlı doğumlar. bende iki gün önce öğrendim hamile olduğumu. Henüz doktora gitmedim. İnşallah güzel gider. Temmuzda 10 haftalık hamileyken bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum .Şuan eşim dışında kimse bilmiyor. 11 yaşında kızımında haberi yok, tekrar üzülmesinler diye 3 aya kadar söyleyemeceğim. Bu arada Amerika’da yaşıyorum. Var mı gruptan Amerika’da yaşayan?

Test yaptım çok net 2 çizgi çıktı. Doktora gittim keseyi gördü. Folik asit başlattı 15 gün sonra gel dedi. Kan testi vs dedim şuan gerek yok dedi
Maşallah ya benimki heralde geç döllenme oldu. Erken gebelikte silik çizgi çıktığında öğrendim bende. Nirmal ucuz kaset testlerden hala silik çıkıyor ama kan güzel artıyor heralde 1 hafta gecikmeli geliyorum ardından:)

Hastanedeyim Kızlar
Kese 6 mm olmuş kan istedi hcg bakacak sonra konuşuruz dedi kanı bekliyorum

Beta değerim 1299,45 çıktı ultrasonda kese 6.34 mm
Ama doktor bana dış gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar geleceksin dedi hayatımın şokunu yaşıyorum tekrardan. Diğer doktor rahme yerleşmiş dedi anlamadım Kızlar yemin ederim.

Eklentiler

• image.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 78
Yahu kesenin fotosu var. Ne dis gebeliği. Pattadanak ağızlarına geleni soyluyolar cok kızıyorum. Bakma sen ona. Keske ultrasonu kagidini gösterseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…