2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim inşAllah sağlıkla olur her şey

Sağlık ocağına gittim 2 kez kan verdiğimi söyleyince eğer ilk değer iki katından fazlaysa tekrar betaya baktırmana gerek yok gebeliğin olduğunu gösteriyor bu bize dedi hemde tok olarak gittiğim için diğer kan testleri yarına kaldı. Benim doktorun dediği gibi mi böyle birşey duyan var mı?

Hayır kimyasal gebelik olsa değeriniz düşerdi dış gebelikte de dengesiz yükselirdi düzen olmazdı sizin gayet güzel yükselmiş

Tabi iki kez verip yeterli artis varsa tamam

Maşallah tebrik ederim. Çarşamba günü bende 5+3 oluyorum inşallah yazarım

Yani daha ne olsun canim duzenli artiyorsa yeterli

yaaa doktora gitmenin bir manası yok yani daha çok var çok merak ediyorum

yaaa doktora gitmenin bir manası yok yani daha çok var çok merak ediyorum
Yani acele etmek panik yapmak pek iyi olmuyor bir kaç doktor gezip göremeyince vajinal bakalım yeterki görünsün moduna girersiniz eğer vajinal korkularınız varsa ki benimde ilk gebeliğimden kaynaklı var hiç acele etmeyin. İnşallah bi kaç zaman sonra ne acele etmişim ne gereği varmış şimdi her gittiğimde rahatça görüyorum dersiniz biraz sabırla 1-1buçuk hafta beklerseniz daha rahat edersiniz

aaa bilmiyordum aslında duvarda buna benzer bir yazı vardı acilde muayene oldum yine aynı doktorun nöbetinde gidip ücretsiz kontrol yaptırabiliir miyim? ilk gebelik özür dilerim çok cahilim

var mı yok mu telaşına girmişiz eşim çok merak ediyor bende niye görünmedi diye stres oldum biraz daha bekleyelim baktırmıyoruz anca haftaya görünür verdiğininz bilgilere bakılırsa. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Ay evet insan biraz öyle oluyo biran önce görelim gördük kalp atışını duyalım duyduk hareketlensin filan derken baya stresli geçiyor Rabbim gönlünüze göre versin rica ederim

aaa bilmiyordum aslında duvarda buna benzer bir yazı vardı acilde muayene oldum yine aynı doktorun nöbetinde gidip ücretsiz kontrol yaptırabiliir miyim? ilk gebelik özür dilerim çok cahilim
Acildeki muayeneler sayilmiyo bildigim kadariyla poliklinikte muayene olunca oluyo da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…