Ilk beta regl oncesi mi? 5 haftalik desek dusuk degil aslinda. Artisi da guzelarkadaşlar merhaba beta değerlerim biraz düşük geldi rica etsem yorumlayabilirmisiniz.
26 kasım 18.30 = 11.2
28 kasım 13.40 = 42.55
30 kasım 16.22 = 123.2
02 aralık 13.55 = 471.5
06 aralık 11.20 =1515
Doktor yarın için çağırmıştı keseyi görebiliriz diye
Evet ben reglmden 5 gün önce öğrendim. Regl günğm 1 aralıktı. Bilemedim korkuttu beni biraz bugünki değeri 3000 falan bekliyordumIlk beta regl oncesi mi? 5 haftalik desek dusuk degil aslinda. Artisi da guzel
Bende birşeyler almak istiyorum ama korkuyorum daKızlar ya alışverişe nerden nasıl başlamak gerek özellikle tecrübeli annelerden tavsiye istiyorum belki çok erken evet ama her şeye gün geçtikçe zam geliyor bir de bı şeyler almak için sabırsızlanıyorum açıkçası
Gereksiz şeyler almamak için liste yapmanız lazım Şubatta her yıl e bebek indirimi olur çokta güzel düşüyor fiyatları ordan bi çok şeyi tamamlayabilirsiniz ilk zıbınları çorapları hastane çıkışı göğüs pedi göğüs kremi alacaksanız telsiz kamera gibi 1 tane biberon edinebilirsiniz ateş pahası herşey.Kızlar ya alışverişe nerden nasıl başlamak gerek özellikle tecrübeli annelerden tavsiye istiyorum belki çok erken evet ama her şeye gün geçtikçe zam geliyor bir de bı şeyler almak için sabırsızlanıyorum açıkçası
Ek olarak bakım ürünleri şampuan pişik kremi tarak fırça makas seti ateş ölçer gibi şeyler zaruri ihtiyaç bunları da edinebilirsiniz.Gereksiz şeyler almamak için liste yapmanız lazım Şubatta her yıl e bebek indirimi olur çokta güzel düşüyor fiyatları ordan bi çok şeyi tamamlayabilirsiniz ilk zıbınları çorapları hastane çıkışı göğüs pedi göğüs kremi alacaksanız telsiz kamera gibi 1 tane biberon edinebilirsiniz ateş pahası herşey.
Benim herkese tavsiyem kesinlikle kabin tipi bi bebek arabası alın çok rahat edersiniz. Travelden uzak durun alanlar bin pişman
Kıyafete çok yüklenmeyin ilk zamanlar 9 ay uzun bi süreç insan gördüğünü almak istiyo
Erken değil bence keseyi görürsün bir sonraki kontrol süresindede kalp atışını duyarsın inşallahKizlar bende tam 6 haftalikken randavu aldim erken mi sizce napayim erteleyeyim mi ne gorurum gidince
Aaaaa çok iyiKızım ateşlenince öğrenmiştim bende 1.5 yıl önce falan aynı doktor denk geldi ücret ödememiştim. Aynı doktora kayıt açılınca acilde olsa 10 gün muayene süresi geçerliymiş
Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Ben bugün hepsiburadadan 2.si 1 TL kampanyasıyla bebek ıslak havlu aldım aşırı uyguna geldi ilk alışverişimGereksiz şeyler almamak için liste yapmanız lazım Şubatta her yıl e bebek indirimi olur çokta güzel düşüyor fiyatları ordan bi çok şeyi tamamlayabilirsiniz ilk zıbınları çorapları hastane çıkışı göğüs pedi göğüs kremi alacaksanız telsiz kamera gibi 1 tane biberon edinebilirsiniz ateş pahası herşey.
Benim herkese tavsiyem kesinlikle kabin tipi bi bebek arabası alın çok rahat edersiniz. Travelden uzak durun alanlar bin pişman
Kıyafete çok yüklenmeyin ilk zamanlar 9 ay uzun bi süreç insan gördüğünü almak istiyo
Bez ve ıslak mendil ilk zamanlar stoklama canım her bez her ıslak mendil iyi gelmeyebiliyor pişik yaparsa elinde kalır. Denemeden bilemediğimiz şeylerden.Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Ben bugün hepsiburadadan 2.si 1 TL kampanyasıyla bebek ıslak havlu aldım aşırı uyguna geldi ilk alışverişimListeyi de hamilelik planladigimiz zaman yapmıştım çoktan
Ay ne güzel masrafsız bebiş bu seferki sağlıklı, hayırlı bir erkek evlat olsun da anacığını masrafa koysun bari olmaz böyleBenim otomatik sallanan ana kucağım var
Oto koltuğum var
Bebek arabam var
Sepet beşiğim var
Kangurum var
Bebek çantam var
Yürüteç mama sandalyesi herşey var
Bakım ürünleri havlu kıyafet falan alıcam
Allah yardımcınız olsun kızlar çok zor
Estağfirullah canımaaa bilmiyordum aslında duvarda buna benzer bir yazı vardı acilde muayene oldum yine aynı doktorun nöbetinde gidip ücretsiz kontrol yaptırabiliir miyim? ilk gebelik özür dilerim çok cahilim
Ben sütü çok severim ama kaynatmadan asla içemem her gün bir bardak içiyorum kaynatarak valla ben ama bebeğe yararı varmı bilmiyorumArkadaşlar bişey sorcam biraz saçma gelebilir nette biraz bakındım pek bişey anlamadım doktorada haftaya tekrar gitcem. Doktorum bana süt içmemi söyledi araştırdığım kadarıyla böyle ballı muzlu süt harmanlayıp içmek filan bebeğe baya iyi geliyomuş ( henüz minik fayda edermi bilmiyorum tabi de) şimdi benim sorum şu süt kaynatılmadan içilmeli diye bi kulak duyumum var nerden duydum bilmiyorum da böyle bişey varmı bilginiz varmı ben ısıtmayı seviyorum ama yanlış mı yapıyorum varmı bilen bu işin aslını ?
Valla bana da doktor tembihledi yararı olmasa iç demezdi gibime geliyo ama ben bal muz filanda kattım öyle daha bi iyi geldi bi tabi kaynattımBen sütü çok severim ama kaynatmadan asla içemem her gün bir bardak içiyorum kaynatarak valla ben ama bebeğe yararı varmı bilmiyorum
Sütü kaynatmayı bilmiyorum ama muz inanılmaz faydalı bir de kaşar peyniri ile maden suyu.Valla bana da doktor tembihledi yararı olmasa iç demezdi gibime geliyo ama ben bal muz filanda kattım öyle daha bi iyi geldi bi tabi kaynattıminşallah yarasın güzel güzel beslensin bebişlerimiz
ben sabah akşam soğuk ve sade olarak içmeye başladım. ısıtmak biraz sizin keyfinize uygun olacak bebişe çok etkisi olmaz gibime geliyor. Mümkün olduğunca ısıtmamaya çalışınArkadaşlar bişey sorcam biraz saçma gelebilir nette biraz bakındım pek bişey anlamadım doktorada haftaya tekrar gitcem. Doktorum bana süt içmemi söyledi araştırdığım kadarıyla böyle ballı muzlu süt harmanlayıp içmek filan bebeğe baya iyi geliyomuş ( henüz minik fayda edermi bilmiyorum tabi de) şimdi benim sorum şu süt kaynatılmadan içilmeli diye bi kulak duyumum var nerden duydum bilmiyorum da böyle bişey varmı bilginiz varmı ben ısıtmayı seviyorum ama yanlış mı yapıyorum varmı bilen bu işin aslını ?