11.30 a kadar kan verilirKızlar ilk defa bugün test yaptım ve sonuçaslında niyetim bugün test vermekti ama geç kaldım bu saatten sonra ASM kan testi almaz yarın giderim. İnşallah değerim de iyi olur
Tebrik ederimKızlar ilk defa bugün test yaptım ve sonuçaslında niyetim bugün test vermekti ama geç kaldım bu saatten sonra ASM kan testi almaz yarın giderim. İnşallah değerim de iyi olur
Bizde 10a kadar değişiyor o ilçeye mahalleye göre11.30 a kadar kan verilir
çoklu gebeliklerde beta yüksek olabiliyorkızlar benim tüp bebekti çift embriyo koyulmuştu sat 27 ekimdi dün kanda 12000 olduğunu gördüm bugün kanamam başladı acile gittim. Normalde 5+2 olmam gerekiyor transfer tarihine göre ve beta yüksek olunca ama doktor 4 hafta ile uyumlu kese düzgün ve yolksac gözlendi dedi iğne vuruldum kanama durdu düşük tehlikem olduğunu söyledi ama kanama alanı saptanmadı dedi beta böyle yüksek olup 4 hafta az değil mi acaba ben mi yanlış anladım
Hep 10.30 yazmış kızlar ben de çok bilmiyorum bu mahalleye de yeni taşındım11.30 a kadar kan verilir
Çizgi çok net canım değerin güzeldir bence. hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinKızlar ilk defa bugün test yaptım ve sonuçaslında niyetim bugün test vermekti ama geç kaldım bu saatten sonra ASM kan testi almaz yarın giderim. İnşallah değerim de iyi olur
Çok teşekkür ederim canımÇizgi çok net canım değerin güzeldir bence. hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin
Ben simdi verdim 10 kadar dediler tam tahlil aldilar yatin oglen cikacakmisHep 10.30 yazmış kızlar ben de çok bilmiyorum bu mahalleye de yeni taşındım
Beta 3000-4000 olmadan görünmüyor diye biliyorum geçen hafta bende karından baktırdım 5+5 dedi çoook minik göründü iğneyle kuyu kazıyoruz filan dedi doktor yine de vajinal baktırmak istemedim. Daha minik görünmez bi hafta bir buçuk hafta sonra gidersiniz belki kalp atışıyla beraber görürsünüz inşallahen son ayın 3 nde baktırdım 840 idi pazar günü artk yükselmiştir görürüm niyetiyle gittim gözükmedi
yerleşme kanamam falan da olmadı sadece sol kasığım batıyor sürekli alttan bakmayı teklif etmedi bende istemezdim.
boş yere özellere para sayıyoruz işte meraktan haftaya kadar bakmayacağım bıraktım akışına
Inşaallah canım güzel haberlerle gelBugün gideceğim tekrar doktora. Bakalım yükselme ne oldu. Sabah kalktığımda bel ağrısı ve sol bacak ağrısı ile uyandım. İnşallah sorun yoktur.
Tebrik ederim maşaallah canım koyuluk bariz belli inşaallah güzel.sonuclar alırsınKızlar ilk defa bugün test yaptım ve sonuçaslında niyetim bugün test vermekti ama geç kaldım bu saatten sonra ASM kan testi almaz yarın giderim. İnşallah değerim de iyi olur
Tebrik ederim maşaallah canım koyuluk bariz belli inşaallah güzel.sonuclar alırsınKızlar ilk defa bugün test yaptım ve sonuçaslında niyetim bugün test vermekti ama geç kaldım bu saatten sonra ASM kan testi almaz yarın giderim. İnşallah değerim de iyi olur
Maşaallah canım
TebriklerrKızlar ilk defa bugün test yaptım ve sonuçaslında niyetim bugün test vermekti ama geç kaldım bu saatten sonra ASM kan testi almaz yarın giderim. İnşallah değerim de iyi olur
iki günde iki katına çıkıyor ya muhtemelen şuanda 2000 lerde senin hcg değerin.. 1500 den sonra vajinal ultrasondan, 4500 den sonra da karından ultrason ile görünüyor diye biliyorum. özel hastanelerde randevunu takip eden 9 gün kontrol olarak kabul edildiği için aynı doktora ücret vermeden muayene olabilirsin git bence madem ücret verdinen son ayın 3 nde baktırdım 840 idi pazar günü artk yükselmiştir görürüm niyetiyle gittim gözükmedi
yerleşme kanamam falan da olmadı sadece sol kasığım batıyor sürekli alttan bakmayı teklif etmedi bende istemezdim.
boş yere özellere para sayıyoruz işte meraktan haftaya kadar bakmayacağım bıraktım akışına
Merhaba,Merhabalar arkadaşlar sessizce üye olmadan takip ediyordum konuları.
1 Aralık da beta:169.36 ile hamile olduğumu öğrendim
6 Aralık beta:1693.7 Bugün ki sonuç
Daha doktora gitmedim hiç kan verdim kendim sadece 2 kere burada yazılanları okuyunca bir korktum kimyasal gebelik dış gebelik gibi sürekli doktora gitme şansım da yok sizce nasıl gidişat doktor kontrolüne gitmem gerek mi kimyasal dış gebelik gibi bir durum varsa anlaşılır mı acaba şu an kontrole gitmeyerek yanlış mı yapıyorum. İlk hamileliğim hiç bilgim yok
Yardımlarınız için teşekkür ederim