2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çoklu gebeliklerde beta yüksek olabiliyor

Beta 3000-4000 olmadan görünmüyor diye biliyorum geçen hafta bende karından baktırdım 5+5 dedi çoook minik göründü iğneyle kuyu kazıyoruz filan dedi doktor yine de vajinal baktırmak istemedim. Daha minik görünmez bi hafta bir buçuk hafta sonra gidersiniz belki kalp atışıyla beraber görürsünüz inşallah

Bugün gideceğim tekrar doktora. Bakalım yükselme ne oldu. Sabah kalktığımda bel ağrısı ve sol bacak ağrısı ile uyandım. İnşallah sorun yoktur.
Inşaallah canım güzel haberlerle gel benim belirti olarak 1 haftadır sol kasıkta batmalar ve ağrı oluyor bide göğüsler şişti kızımda da sismisti ama çok sızlıyordu şimdi sızlama pek yok akşamda sol bacağım çok ağrıdı ama gebelikle alakalı olacağı aklıma gelmedi pek varmıdır alakası

Kızlar ilk defa bugün test yaptım ve sonuç aslında niyetim bugün test vermekti ama geç kaldım bu saatten sonra ASM kan testi almaz yarın giderim. İnşallah değerim de iyi olur
Tebrik ederim maşaallah canım koyuluk bariz belli inşaallah güzel.sonuclar alırsın

iki günde iki katına çıkıyor ya muhtemelen şuanda 2000 lerde senin hcg değerin.. 1500 den sonra vajinal ultrasondan, 4500 den sonra da karından ultrason ile görünüyor diye biliyorum. özel hastanelerde randevunu takip eden 9 gün kontrol olarak kabul edildiği için aynı doktora ücret vermeden muayene olabilirsin git bence madem ücret verdin

Merhabalar arkadaşlar sessizce üye olmadan takip ediyordum konuları.

1 Aralık da beta:169.36 ile hamile olduğumu öğrendim
6 Aralık beta:1693.7 Bugün ki sonuç
Daha doktora gitmedim hiç kan verdim kendim sadece 2 kere burada yazılanları okuyunca bir korktum kimyasal gebelik dış gebelik gibi sürekli doktora gitme şansım da yok sizce nasıl gidişat doktor kontrolüne gitmem gerek mi kimyasal dış gebelik gibi bir durum varsa anlaşılır mı acaba şu an kontrole gitmeyerek yanlış mı yapıyorum. İlk hamileliğim hiç bilgim yok
Yardımlarınız için teşekkür ederim

Kızlar bugün doktora gittim düşük riskim var ama henüz rahim içinde kanama alanı saptanmadı bir sorum olacak şuan 5+3 olduğunu. Söyledi yolk sac kesesini gördüğünü söyledi 5 haftalık kese gören arkadaşlarım kesenin boyutu kaçtı sizin benim 12.7 mm yazıyor kağıtta da acaba böylemi sizin de merak ettim

Merhaba,

Öncelikle tebrik ederim, sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmeni diliyorum..Hcg artışın çok güzel olmuş senin maşallah.

Endişelenecek bir durum normalde olmuyor. Ben ilk çocuğumda senin durumundaydım ilk kan verdim sonrasında birer hafta arayla keseyi gördüm ve kalp atışı duydum. ikincide de aynısını yaparım diyordum. Ama geçen ay kimyasal geçirince şuanda da lekelenme olmasına rağmen hcg artışı var o yüzden kaygılıyım. geçen ay öğrendim kimyasal gebeliği ben de... birer cümle ile özetlemek gerekirse eğer kanaman yoksa kimyasal gebelik değil. Yoğun ağrı ve batma olmadıkça da dış gebelik ihtimalinden şüphelenmene gerek yok.

İçim rahat etsin diyorsan gelecek hafta randevu alırsan hem keseyi hem kalp atışını görürsün... sonrasında bariz bir ağrı yada kanama olmadıkça doktora gitme zorunluluğu yok.

ben kendi şahsi durumumdan dolayı tedirginim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…