2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

önemli olan iki günde bir artış deniyor bir daha kan verecek misiniz yarın
Evet randevu ayarlayabilirsem doktora olmazsa da sağlık ocağına gider veririm. İlk gebeliğim olduğu için mi bilemiyorum çok endişeliyim ya bişey olursa diye. Sürekli vücudumu dinliyorum anlam çıkarmaya çalışıyorum. Bu da değişik bir psikolojiymiş 😄

Hanımlar okuyorum doktora giden var daha gitmeyen var. Ama en erken tarihli benim aranızda.. 7 haftada yım henüz doktora gitmedim randevuyu çok ileri verdiler bana.8 Aralık. Nerde ise 3 haftadır.
Çok merak ediyorum. Sizin yazdıklarınızı okuyorum bilgi ediniyorum. Seviniyorum kiminize kiminizle bende merak ediyorum.
Benim ilk bebeğim kız.
Bunun erkek olmasını istiyorum sağlıklı olsun en başta.
Bir kız bir oğlan annesi olmak istiyorum.
Ayrım yaptığımı düşünmeyin ama eminim beni anlarsınız birde oğlum olsun istiyorum.

Bende aynı durumdayım 22 kasım yumurtam çatladı. 2 Aralıkta idrar pozitif çıktı hemen o gün kan verdim hcg 38.4 Aralıkta da 152. Sizce normal mi? İnanılmaz kaygı duyuyorum ne durumdayım diye
Canım benimde 24 kasımda çatladı yumurtam ayın 3. De kan verdim 21 cıktı hcg salı tekrar kan vericem bendede ayni şeyler var ama daha çok başındayız sanırım oyuzden normal gibi geliyor deger

Hanımlar okuyorum doktora giden var daha gitmeyen var. Ama en erken tarihli benim aranızda.. 7 haftada yım henüz doktora gitmedim randevuyu çok ileri verdiler bana.8 Aralık. Nerde ise 3 haftadır.
Çok merak ediyorum. Sizin yazdıklarınızı okuyorum bilgi ediniyorum. Seviniyorum kiminize kiminizle bende merak ediyorum.
Benim ilk bebeğim kız.
Ayrım yaptığımı düşünmeyin ama eminim beni anlarsınız birde oğlum olsun istiyorum.
Rabbim hayirslini versin inşaallah seni anlıyorum benimde bi kızım var gönül isterki bide erkek bebeğim olsun ama herşey nasip kismet öncelikle sağlıklı olsunlarda rabbim hangisini nasip ederse ikisinede yerimiz var ikiside baş tacı 🤗

Rabbim hayirslini versin inşaallah seni anlıyorum benimde bi kızım var gönül isterki bide erkek bebeğim olsun ama herşey nasip kismet öncelikle sağlıklı olsunlarda rabbim hangisini nasip ederse ikisinede yerimiz var ikiside baş tacı 🤗
Evet canım elhamdülillah.
Yıllarca isteyip bulamayanlar var.
Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. Eli boş bırakmasın.

Benim ilk bebeğim kız.
İnsan ikisinide tatmak istiyor anlıyorum ama
Çok sevdiğim bir söz var. Erkek evlat nimet kız evlat rahmettir. Allah nimet için sorgu sual eder rahmet için ödüllendirir. ❤️
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah 🙏🏼

Sizin 15 Ağustosmuş doğacak tarih.. buna göre HCG sonucu çok iyi , iki günlük artış zaten güzel dert etmeyin siz benim doğacak tarih 10 Ağustos o yüzden endişeliyim
Benimde 10 Ağustos gösteriyor dün gittim doktora 4+3 olmamıza rağmen kese gözükmedi. Haftaya inşallah dedi doktor.

Benim ilk bebeğim kız.
İlk çocuğum ama sizi ben bile anlıyorum yargılamak saçma olur.
herkes ikisinin de farklı duygular olduğunu bilir.3
Allah sizlere de ikisinin güzelliğini yaşatsın inşallah🤲🤲
ve tüm isteyenlere...

Benim ilk bebeğim kız.
Eskiler iki meyveninde tadını almak lazım dermiş. Hem oğlan anası hem kız anası olmayı kim istemez ilk gebeliğim fakat sizi de çok iyi anlıyorum Rabbim gönlünüze göre versin tabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah 🤲🏻

Eskiler iki meyveninde tadını almak lazım dermiş. Hem oğlan anası hem kız anası olmayı kim istemez ilk gebeliğim fakat sizi de çok iyi anlıyorum Rabbim gönlünüze göre versin tabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah 🤲🏻
ben de böyle düşünüyorum Allah isteyen herkese iki meyveden de tattırsın

Tebrik ederim:KK68:. Beta hcg en son kaç çıkmıştı hangi gün yani? vajinal yolla mı baktı keseye?
en son ayın 3 nde baktırdım 840 idi pazar günü artk yükselmiştir görürüm niyetiyle gittim gözükmedi :KK43:
yerleşme kanamam falan da olmadı sadece sol kasığım batıyor sürekli alttan bakmayı teklif etmedi bende istemezdim.
boş yere özellere para sayıyoruz işte meraktan haftaya kadar bakmayacağım bıraktım akışına

Canım benimde 24 kasımda çatladı yumurtam ayın 3. De kan verdim 21 cıktı hcg salı tekrar kan vericem bendede ayni şeyler var ama daha çok başındayız sanırım oyuzden normal gibi geliyor deger
Bugün gideceğim tekrar doktora. Bakalım yükselme ne oldu. Sabah kalktığımda bel ağrısı ve sol bacak ağrısı ile uyandım. İnşallah sorun yoktur.

Kızlar ilk defa bugün test yaptım ve sonuç 😍 aslında niyetim bugün test vermekti ama geç kaldım bu saatten sonra ASM kan testi almaz yarın giderim. İnşallah değerim de iyi olur ☺️

Eklentiler

• IMG_20211206_101705.jpg
    IMG_20211206_101705.jpg
    110,6 KB · Görüntüleme: 49
X