Her bebekte degisik sanirim. Ben oglumda 3 ay uyudum halsiz bitik bi insandim. Sonra bi enerji bi enerji. 8. Aya kadar surdu sonrasi penguenleme zatenBen şuan patlamaya hazır bomba gibiyim, her şeye halsizim ama bir tek sinirlenip bağırmaya halim varöyle bir bomba değil demi bahsettigin Şaka bir yana değişik güzel bir dönem zorlukları var tabi ama saglikla gelsinler de bugünler hep geçer
Her bebekte degisik sanirim. Ben oglumda 3 ay uyudum halsiz bitik bi insandim. Sonra bi enerji bi enerji. 8. Aya kadar surdu sonrasi penguenleme zaten2. Gebeligimde de yine cok uyuyunca anlamistim hamile oldugumu ama kimyasalmis. Bunda ne uykum var ne halsizligim. Gogus hassasiyetim olmasa hamile degilim derdim
Söyle mutlaka canım b12yle falan alakalıdır belki. Ben de eşime çatıp duruyorumBende de bıkkınlık bi yorgunluk var. Eşime bile tahammül yok 3.4 gündürbide duygusal olarak bı sakinlik dinginlik tepkisizlik oldu bide acayip saçlarım dökülüyor ve fazlasiyla unutkanlık var kontrol e gidince söylicem
AyyySöyle mutlaka canım b12yle falan alakalıdır belki. Ben de eşime çatıp duruyorumuzaktayız bi de daha bilmiyo hamile oldugumu anlam veremedi benim bu halime. Yarın geliyor öğrenecek İnşallah
Ay siz böyle anlattıkça benim akıntı dışında bir belirtim yokBende de bıkkınlık bi yorgunluk var. Eşime bile tahammül yok 3.4 gündürbide duygusal olarak bı sakinlik dinginlik tepkisizlik oldu bide acayip saçlarım dökülüyor ve fazlasiyla unutkanlık var kontrol e gidince söylicem
Pardon 1 kasımsat 1 Aralık
Tsh t3 t4Kızlar ben henüz hiç tahlil yapmadım ne evde ne de hastanede pazartesi günü asmye gitsem ne diyeceğim direk doktorun yanına gidip hamilelik için kan mı vereceğim diyeyim yoksa hemsireye desem yeterli mi
Hahah yoo özellikle taglememistim. Tıklandığında profile gitmesi için isimlerinin önüne @ koyarak yazmam gerekiyor. Oyle revize ederiz sen iste yeter
Bu kadar çok şey yapılıyor mu yaTsh t3 t4
Biyokimya
Tam kan sayımı
Bide yaparsa idrar tahlili yapar
Doktora söylerseniz eğer gebelik testleri diye zaten gerekli olan herşeyi seçer
Yapılıyor 2-3 tüp kan sadeceBu kadar çok şey yapılıyor mu ya
ASm her kan testine bakamıyor ama onları ayrı isteyebilir dr hastanede tsh d vitamini fln bakılmıyorDoktor randevusunda doktor kapsamli bi test istiyo. Eksik neyiniz varsa onda cikar. Ben gecen seferden verilen kagidi atmamistim direk asmde yaptirip oyle gidicem iki is olmasin die
Ay cok tatlisinHahah yoo özellikle taglememistim. Tıklandığında profile gitmesi için isimlerinin önüne @ koyarak yazmam gerekiyor. Oyle revize ederiz sen iste yeter
Hepsine bakiyo bizimki ben hep orda yaptirdimASm her kan testine bakamıyor ama onları ayrı isteyebilir dr hastanede tsh d vitamini fln bakılmıyor
Benimde iki olacak inşallah. Rabbim hayırlı etdin2. Olacak nasip olursa
Merhaba öncelikle hayırlı olsun cnm Allah kucağına almayı nasip etsin benim bugün 7+2 haftalıktı gebeliğim sonlandı maalesef kalbi durmuş kan uyuşmazlığı çıktı bizde kesin sebebi bumu bilmiyorum ama önlem alın derim bende 25 yaşındayım ilk tüp bebek denememdi kısmet olmadıKızlar herkese hayırlı olsun gebeliği insallah hepimizin ki sağlıklı ilerler aminben de haftaya kese icin gideceğim hcg düzenli artıyor şimdilik ama kan uyuşmazlığı var biz de kan uyuşmazlığı olan var mı aranız da acaba.. bu ara da ben yaşı yazmamıştım 24 :)
AminnnBenimde iki olacak inşallah. Rabbim hayırlı etdin