2. Olacak nasip olursaKaçıncı bebeğin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. Olacak nasip olursaKaçıncı bebeğin
İlkinde 8,9 çıktı sonra yanlışlık olmasın bi daha ölcelim dedi 9,6 çıktı canım, normal demi bir şey söylemedi çünküMaşallah canım onlar bizden daha iyi görür kaç mm
Tüp bebek yazısını görünce inanılmaz mutlu oluyorum sağlıkla gelsin minikmerhaba arkadaslar. bende suan gebeyim ve kismet olursa agustosa
yaşim 37 ve ilk bebegimiz tup bebekle olusan bir gebelik ins sorunsuz gecer hepimizin gebeligi
benim tedavi gordugum klinikte takiplerim devam ediyor ama ben acikcasi bir baska dr daha bulmak istiyorum iyi guvenilir. bana ankarada ozel de onerebileceginiz dr ismi varmidir??
bu arada aile hekimimle de durumumu paylasinca detayli kan sayimi yapildi ve bugun tsh yuksek oldugu sonucu geldi ve bu durum gebelikte pek istenen bir sey degilmis. o yuzden mutlaka kan tahlili yaptirin degerlerinize baktirin cok onemli.
yarin kendi klinigimdeki dr sonuclar uzerine tsh icin ilaca baslicaz dedi.ama dedigim gibi ben klinikten cok memnunun ama burasi daha cok tup bebekle ilgili olduklari icin yogunluklari bu yonde cok fazla ve ben daha cok gebelik takibiyle yogun olan bir dr tercih etmek istiyorum. oyuzden ankarada olan arkadaslardan dr konusunda destek bekliyorum.
hepimiz icin hayirli olsun insallah saglikla sihhatle insallahh
Oo masallahh bizden büyükİlkinde 8,9 çıktı sonra yanlışlık olmasın bi daha ölcelim dedi 9,6 çıktı canım, normal demi bir şey söylemedi çünkü
Saygı duyuyoruz kilit cümle olacak her doktor görüşü farklı
Hoşbuldum26 yaşındayım sat 1 Aralık canım
Maşallah ikisine de, darısı kalp atışlarını sağlıkla duymaya İnşallah. Hemen hemen aynı tarihlerde duyarız seninle canım, İnşallah o zaman da böyle mutlulukla konuşuruz kalp atışlarını duyana kadar tedirginlik çok olacak bende ama Allah'ın izniyle o güzel sesi de duyarız İnşallah ❤Oo masallahh bizden büyük
Amin canım inşallah 14. Nde salı günü benim randevum seninMaşallah ikisine de, darısı kalp atışlarını sağlıkla duymaya İnşallah. Hemen hemen aynı tarihlerde duyarız seninle canım, İnşallah o zaman da böyle mutlulukla konuşuruz kalp atışlarını duyana kadar tedirginlik çok olacak bende ama Allah'ın izniyle o güzel sesi de duyarız İnşallah ❤
Dogru yerdemiyim bilmiyorum ama 40 yas 4 kasim sat eklermisin lutfen
cok tesekkur ederim amin hepimizinki insallah sizinde mi tup bebek??Tüp bebek yazısını görünce inanılmaz mutlu oluyorum sağlıkla gelsin minik
10 gün sonra gel dedi 13'ü yani benim de ama pazartesi başka bir doktora daha gideceğim, yorumlarını falan çok beğendim. Şüphe kalmasın içimde gözden kaçan bir şey olmasın diye ondan randevu aldım. Bakalim o ne diyecekAmin canım inşallah 14. Nde salı günü benim randevum senin
Yok hayır değil ama böyle o süreci geçip gebe kalanları gördükçe kendime olmuş gibi çok seviniyorumcok tesekkur ederim amin hepimizinki insallah sizinde mi tup bebek??
insallah en dogru zamanda sizde hamile kalirsiniz tekrardan tesekkur ederimYok hayır değil ama böyle o süreci geçip gebe kalanları gördükçe kendime olmuş gibi çok seviniyorum
Rabbim yardımcın olsunTeşekkür ederim canım inşallah bir dahaki sefer ben geçen yıl ölü doğum yaptım beterin beteri var bunada şükür diyorum aynı şeyi yaşamaktansa bu daha iyi dedim kendimce
İçinde şüphe varsa dokturuna git tabi ama ben memnunum sen benden bı gün önce dinliceksin bugün sol kasığımda daha sıklıkla batma var yürürken zorlatan seninde var mi10 gün sonra gel dedi 13'ü yani benim de ama pazartesi başka bir doktora daha gideceğim, yorumlarını falan çok beğendim. Şüphe kalmasın içimde gözden kaçan bir şey olmasın diye ondan randevu aldım. Bakalim o ne diyecek
Benim 2. Olacak hamileyiminsallah en dogru zamanda sizde hamile kalirsiniz tekrardan tesekkur ederim
masallah ne guzel. Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin insallahBenim 2. Olacak hamileyim
Evett bugun kasiklarim daha fena, sabah doktordu falan derken çok hareketli geçti ondan mı acaba yoksa iyice yerleşmeye mi çalışıyor bilemedim. Çok çabuk yoruluyorum son birkaç gündür de hep böyle mi olacak acabaİçinde şüphe varsa dokturuna git tabi ama ben memnunum sen benden bı gün önce dinliceksin bugün sol kasığımda daha sıklıkla batma var yürürken zorlatan seninde var mi
Ilk 3 ay boyle sonraki 3 ay bomba gibi geccekEvett bugun kasiklarim daha fena, sabah doktordu falan derken çok hareketli geçti ondan mı acaba yoksa iyice yerleşmeye mi çalışıyor bilemedim. Çok çabuk yoruluyorum son birkaç gündür de hep böyle mi olacak acaba
Ben şuan patlamaya hazır bomba gibiyim, her şeye halsizim ama bir tek sinirlenip bağırmaya halim var öyle bir bomba değil demi bahsettigin Şaka bir yana değişik güzel bir dönem zorlukları var tabi ama saglikla gelsinler de bugünler hep geçerIlk 3 ay boyle sonraki 3 ay bomba gibi geccek