- 29 Kasım 2021
- 468
- 402
Of ciddi misin canım çok üzüldüm vardır bi hayır tabi ama kan uyuşmazlığı sebepli böyle kalbi duran çok duydum insan korkuyor doktora gittiğimizde soylicem normalde doktor ilk gebelikte sorun olmuyor kanama vs olunca iğne yaparız dedi eğer olursa ama ben dicem eğer iğnenin zararı yoksa kanama vs olmadan yaptırmak istiyorum diye sen yaptırmış mıydın çok geçmiş olsun canım benim şimdi yeniden mi gebe kaldın peki ?Merhaba öncelikle hayırlı olsun cnm Allah kucağına almayı nasip etsin benim bugün 7+2 haftalıktı gebeliğim sonlandı maalesef kalbi durmuş kan uyuşmazlığı çıktı bizde kesin sebebi bumu bilmiyorum ama önlem alın derim bende 25 yaşındayım ilk tüp bebek denememdi kısmet olmadı
Of ciddi misin canım çok üzüldüm vardır bi hayır tabi ama kan uyuşmazlığı sebepli böyle kalbi duran çok duydum insan korkuyor doktora gittiğimizde soylicem normalde doktor ilk gebelikte sorun olmuyor kanama vs olunca iğne yaparız dedi eğer olursa ama ben dicem eğer iğnenin zararı yoksa kanama vs olmadan yaptırmak istiyorum diye sen yaptırmış mıydın çok geçmiş olsun canım benim tekrardan(((
Tam kan sayımı ne oluyorBu kadar çok şey yapılıyor mu ya
Bende de öyle bariz akıntı yok eskiye oranla çok daha azAy siz böyle anlattıkça benim akıntı dışında bir belirtim yok
Doktor işini öne mi çeksem napsam
Acile git gebelik testi de hemen yapar sağlık ocağında yapar aynı sekildeKızlar ben henüz hiç tahlil yapmadım ne evde ne de hastanede pazartesi günü asmye gitsem ne diyeceğim direk doktorun yanına gidip hamilelik için kan mı vereceğim diyeyim yoksa hemsireye desem yeterli mi
Bende çok daha fazlasını istediBu kadar çok şey yapılıyor mu ya
Benm yaptirdigim da bu kadar kapsamliydiBende çok daha fazlasını istedi
Atmadım resmini daha doktora kalp için gittiğim de goturcemBenm yaptirdigim da bu kadar kapsamliydi
Lierac vazelin ne varsa kullandim ben ama malesef. Cogu genetik.Merhaba taze annişler ben çok erken kilo alıp veriyorum. Çatlak kremi arayışındayım etkisi yüksek doğal çatlat kremi arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Tatlı badem yağıMerhaba taze annişler ben çok erken kilo alıp veriyorum. Çatlak kremi arayışındayım etkisi yüksek doğal çatlat kremi arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Bende de hiçbir şey. Akintim bile azaldı. Dun eczane önünden geçerken yeniden mi test alıp yapsam diye düşündüm bir an. Daha önce 7 test yapmamışım gibiAy siz böyle anlattıkça benim akıntı dışında bir belirtim yok
Doktor işini öne mi çeksem napsam
gende kilolu kimse yokLierac vazelin ne varsa kullandim ben ama malesef. Cogu genetik.
Siz kullanıyor musunuz tüylenme yapmaz mı badem yağıTatlı badem yağı
Yok kiloyla alakli diil ben 5 kilo aldim tum hamileligimde 37 haftaya kadar hic bisey yoktu sonra catladi malesefgende kilolu kimse yokLierac araştırırken görüm kullanmaya başlayalım kurak topraklara dönmeden
benim ilk kim bilir ne kadar yayılacağımYok kiloyla alakli diil ben 5 kilo aldim tum hamileligimde 37 haftaya kadar hic bisey yoktu sonra catladi malesef
Ultrasonu görmeden bende ikna olamicamBende de hiçbir şey. Akintim bile azaldı. Dun eczane önünden geçerken yeniden mi test alıp yapsam diye düşündüm bir an. Daha önce 7 test yapmamışım gibi
Bende de hiçbir şey. Akintim bile azaldı. Dun eczane önünden geçerken yeniden mi test alıp yapsam diye düşündüm bir an. Daha önce 7 test yapmamışım gibi