2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tüp bebek yazısını görünce inanılmaz mutlu oluyorum sağlıkla gelsin minik

Oo masallahh bizden büyük
Maşallah ikisine de, darısı kalp atışlarını sağlıkla duymaya İnşallah. Hemen hemen aynı tarihlerde duyarız seninle canım, İnşallah o zaman da böyle mutlulukla konuşuruz kalp atışlarını duyana kadar tedirginlik çok olacak bende ama Allah'ın izniyle o güzel sesi de duyarız İnşallah

Amin canım inşallah 14. Nde salı günü benim randevum senin

Amin canım inşallah 14. Nde salı günü benim randevum senin
10 gün sonra gel dedi 13'ü yani benim de ama pazartesi başka bir doktora daha gideceğim, yorumlarını falan çok beğendim. Şüphe kalmasın içimde gözden kaçan bir şey olmasın diye ondan randevu aldım. Bakalim o ne diyecek

İçinde şüphe varsa dokturuna git tabi ama ben memnunum sen benden bı gün önce dinliceksin bugün sol kasığımda daha sıklıkla batma var yürürken zorlatan seninde var mi

İçinde şüphe varsa dokturuna git tabi ama ben memnunum sen benden bı gün önce dinliceksin bugün sol kasığımda daha sıklıkla batma var yürürken zorlatan seninde var mi
Evett bugun kasiklarim daha fena, sabah doktordu falan derken çok hareketli geçti ondan mı acaba yoksa iyice yerleşmeye mi çalışıyor bilemedim. Çok çabuk yoruluyorum son birkaç gündür de hep böyle mi olacak acaba

Ilk 3 ay boyle sonraki 3 ay bomba gibi geccek

Ilk 3 ay boyle sonraki 3 ay bomba gibi geccek
Ben şuan patlamaya hazır bomba gibiyim, her şeye halsizim ama bir tek sinirlenip bağırmaya halim var öyle bir bomba değil demi bahsettigin Şaka bir yana değişik güzel bir dönem zorlukları var tabi ama saglikla gelsinler de bugünler hep geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…