Lierac güzel ama pahalı ben ilkte onu az kullandım ama kakao yağı kremi çok kullandım o çok daha iyi benceMerhaba taze annişler ben çok erken kilo alıp veriyorum. Çatlak kremi arayışındayım etkisi yüksek doğal çatlat kremi arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Laboratuvar değişikliğinden kaynaklı değerde de değişiklik olabileceğini okumuştum ama bilemedim. Yarın tekrar aynı yerde kan verip emin ol benceKızlar merhaba dün gece devlet hastanesinde beta değerime baktırdım. 1 Aralık özelde baktırdığım da 2100 küsür Bi değer olduğunu söylemişti doktor. Dün çıkan değer söyleyenden daha düşük. Bir sorun mu var acaba?
Yanlis solemstir 27 araliktan hesaplayinca degerin hep 2 kati artmisKızlar merhaba dün gece devlet hastanesinde beta değerime baktırdım. 1 Aralık özelde baktırdığım da 2100 küsür Bi değer olduğunu söylemişti doktor. Dün çıkan değer söyleyenden daha düşük. Bir sorun mu var acaba?
Canim degerlerin guzel ilerlemis dusme yok gene baktir bisey yoktur uzulmeKızlar merhaba dün gece devlet hastanesinde beta değerime baktırdım. 1 Aralık özelde baktırdığım da 2100 küsür Bi değer olduğunu söylemişti doktor. Dün çıkan değer söyleyenden daha düşük. Bir sorun mu var acaba?
+10da ogrendim. Cooook silikti. Koyulasmayi takip ettim regl gününe kadar. Bir de ne olur olmaz farklı markadan da yaptım. Garanti olsun
Aynı yerde baktırman gerekiyor fark eder her hastaneKızlar merhaba dün gece devlet hastanesinde beta değerime baktırdım. 1 Aralık özelde baktırdığım da 2100 küsür Bi değer olduğunu söylemişti doktor. Dün çıkan değer söyleyenden daha düşük. Bir sorun mu var acaba?
Benimde reglimin 32. Günü yaptığım test bu. Artık gitsem görünür sanırım ultrasonda 4+6 bugün+10da ogrendim. Cooook silikti. Koyulasmayi takip ettim regl gününe kadar. Bir de ne olur olmaz farklı markadan da yaptım. Garanti olsun
Gebelik son adet tarihinin baslangicindan hesaplanir. Sat sonrasi 40 hafta. Cunku herkes sat i bilir ama herkes yumurta takibi yapmazKızlar birşey soracağım şimdi ben 2 gün önce test yaptım pozitif geldi akşamına kan verdim 38,7 çıktı. Bu akşam yeniden kan vereceğim takip için. Benim anlamadığım nokta şu mesela uygulamalar beni 4 haftalık gebe olarak algılıyor ancak ben yumurtamın 22 kasımda çatladığını biliyorum. Benim hesabıma göre 2 haftalık hamile oluyorum. Beni aydınlatacak biri var mıdır?
Anladım teşekkür ederimGebelik son adet tarihinin baslangicindan hesaplanir. Sat sonrasi 40 hafta. Cunku herkes sat i bilir ama herkes yumurta takibi yapmaz
Hayır cnm daha dün kürtaj oldum çok yeni iğne kürtajdan sonra yapıldı birde gebe kalırsam 7. Ayda dedi doktorum benim daha önce normal yoldan gebeliğim oldu haberim yoktu karnımda ölmüştü ilaç kullanıyordum ona bağlamıştım sonra kalamayınca tüp bebek yaptık maalesef ilk denemede böyle oldu keşke kan uyuşmazlığından olmuş olsa diyorum en azından insan neyden olduğunu bilir bekliyorm. Artık hayırlısı 5 Embriyom daha var Aa kalite ama siz gene de doktora danışın şansa bırakmayın derim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahOf ciddi misin canım çok üzüldüm vardır bi hayır tabi ama kan uyuşmazlığı sebepli böyle kalbi duran çok duydum insan korkuyor doktora gittiğimizde soylicem normalde doktor ilk gebelikte sorun olmuyor kanama vs olunca iğne yaparız dedi eğer olursa ama ben dicem eğer iğnenin zararı yoksa kanama vs olmadan yaptırmak istiyorum diye sen yaptırmış mıydın çok geçmiş olsun canım benim şimdi yeniden mi gebe kaldın peki ?
Sürekli gidip gelemiyorum maalesef köydeyim ilçe uzak. Çarşamba günü randevum var onu bekleyeceğim mecburLaboratuvar değişikliğinden kaynaklı değerde de değişiklik olabileceğini okumuştum ama bilemedim. Yarın tekrar aynı yerde kan verip emin ol bence
Normal mi yani bu değer? Özel hastanedeki işlem e nabıza da düşmemiş.Yanlis solemstir 27 araliktan hesaplayinca degerin hep 2 kati artmis
5+2den sonra daha garanti kese için. benim ilk randevum 8+2'de olacak, bence yanlış kişiyim sorulacakBenimde reglimin 32. Günü yaptığım test bu. Artık gitsem görünür sanırım ultrasonda 4+6 bugün
ilk gebeliğimde kullanmıştım. güzellik salonunda bir kadın önermişti. gebelikte hormonlar itibarıyla genel bir kıllanma oluyor. özellikle ondan diyemem ama siz bilirsiniz tabi.Siz kullanıyor musunuz tüylenme yapmaz mı badem yağı
ekledim sizi, tebrik ederim.1986 01 kasım izmir ben de geldim araniza herkese saglıkla kucagina almasini dilerim
Ekledim sizi de. TebriklerDogru yerdemiyim bilmiyorum ama 40 yas 4 kasim sat eklermisin lutfen