2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba taze annişler ben çok erken kilo alıp veriyorum. Çatlak kremi arayışındayım etkisi yüksek doğal çatlat kremi arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Lierac güzel ama pahalı ben ilkte onu az kullandım ama kakao yağı kremi çok kullandım o çok daha iyi bence

Merhaba kızlar benim bat 22 ekim dün kan verdim 21 cıktı biraz dusuk ama benim geç yumurtlama oldu yani kasımın 24 de yumurtlama gordum ovulasyonda 10 gün once yani kan değerimin bu şekilde düşük olması normalmi sizce

Kızlar merhaba dün gece devlet hastanesinde beta değerime baktırdım. 1 Aralık özelde baktırdığım da 2100 küsür Bi değer olduğunu söylemişti doktor. Dün çıkan değer söyleyenden daha düşük. Bir sorun mu var acaba?

Eklentiler

• Screenshot_20211204-131356_e-Nabz.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 84
Laboratuvar değişikliğinden kaynaklı değerde de değişiklik olabileceğini okumuştum ama bilemedim. Yarın tekrar aynı yerde kan verip emin ol bence

Yanlis solemstir 27 araliktan hesaplayinca degerin hep 2 kati artmis

Canim degerlerin guzel ilerlemis dusme yok gene baktir bisey yoktur uzulme

Aynı yerde baktırman gerekiyor fark eder her hastane

Sevgili M Mirune ben sat tarihimi son regl tarihim olarak algılayıp bitiş tarihini vermişim sana lütfen sana zahmet onu 27.10.2021 olarak güncelleyebilir misin?

+10da ogrendim. Cooook silikti. Koyulasmayi takip ettim regl gününe kadar. Bir de ne olur olmaz farklı markadan da yaptım. Garanti olsun
Benimde reglimin 32. Günü yaptığım test bu. Artık gitsem görünür sanırım ultrasonda 4+6 bugün

Kızlar birşey soracağım şimdi ben 2 gün önce test yaptım pozitif geldi akşamına kan verdim 38,7 çıktı. Bu akşam yeniden kan vereceğim takip için. Benim anlamadığım nokta şu mesela uygulamalar beni 4 haftalık gebe olarak algılıyor ancak ben yumurtamın 22 kasımda çatladığını biliyorum. Benim hesabıma göre 2 haftalık hamile oluyorum. Beni aydınlatacak biri var mıdır?

Gebelik son adet tarihinin baslangicindan hesaplanir. Sat sonrasi 40 hafta. Cunku herkes sat i bilir ama herkes yumurta takibi yapmaz

Hayır cnm daha dün kürtaj oldum çok yeni iğne kürtajdan sonra yapıldı birde gebe kalırsam 7. Ayda dedi doktorum benim daha önce normal yoldan gebeliğim oldu haberim yoktu karnımda ölmüştü ilaç kullanıyordum ona bağlamıştım sonra kalamayınca tüp bebek yaptık maalesef ilk denemede böyle oldu keşke kan uyuşmazlığından olmuş olsa diyorum en azından insan neyden olduğunu bilir bekliyorm. Artık hayırlısı 5 Embriyom daha var Aa kalite ama siz gene de doktora danışın şansa bırakmayın derim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Laboratuvar değişikliğinden kaynaklı değerde de değişiklik olabileceğini okumuştum ama bilemedim. Yarın tekrar aynı yerde kan verip emin ol bence
Sürekli gidip gelemiyorum maalesef köydeyim ilçe uzak. Çarşamba günü randevum var onu bekleyeceğim mecbur

Siz kullanıyor musunuz tüylenme yapmaz mı badem yağı
ilk gebeliğimde kullanmıştım. güzellik salonunda bir kadın önermişti. gebelikte hormonlar itibarıyla genel bir kıllanma oluyor. özellikle ondan diyemem ama siz bilirsiniz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…