2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba öncelikle hayırlı olsun cnm Allah kucağına almayı nasip etsin benim bugün 7+2 haftalıktı gebeliğim sonlandı maalesef kalbi durmuş kan uyuşmazlığı çıktı bizde kesin sebebi bumu bilmiyorum ama önlem alın derim bende 25 yaşındayım ilk tüp bebek denememdi kısmet olmadı
Of ciddi misin canım çok üzüldüm vardır bi hayır tabi ama kan uyuşmazlığı sebepli böyle kalbi duran çok duydum insan korkuyor doktora gittiğimizde soylicem normalde doktor ilk gebelikte sorun olmuyor kanama vs olunca iğne yaparız dedi eğer olursa ama ben dicem eğer iğnenin zararı yoksa kanama vs olmadan yaptırmak istiyorum diye sen yaptırmış mıydın çok geçmiş olsun canım benim şimdi yeniden mi gebe kaldın peki ?

Of ciddi misin canım çok üzüldüm vardır bi hayır tabi ama kan uyuşmazlığı sebepli böyle kalbi duran çok duydum insan korkuyor doktora gittiğimizde soylicem normalde doktor ilk gebelikte sorun olmuyor kanama vs olunca iğne yaparız dedi eğer olursa ama ben dicem eğer iğnenin zararı yoksa kanama vs olmadan yaptırmak istiyorum diye sen yaptırmış mıydın çok geçmiş olsun canım benim tekrardan :KK43:(((

Kızlar mutlaka tüm değerlerinize baktırın mesela benim tiroidler de sıkıntı çıktı sürekli ilaç kullanmam gerekecek gebelik boyunca tüm tahlillerinizi kontrol ettirin

Kızlar ben henüz hiç tahlil yapmadım ne evde ne de hastanede pazartesi günü asmye gitsem ne diyeceğim direk doktorun yanına gidip hamilelik için kan mı vereceğim diyeyim yoksa hemsireye desem yeterli mi
Acile git gebelik testi de hemen yapar sağlık ocağında yapar aynı sekilde

Eklentiler

• Screenshot_20211204-084326.jpg
    Screenshot_20211204-084326.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba taze annişler ben çok erken kilo alıp veriyorum. Çatlak kremi arayışındayım etkisi yüksek doğal çatlat kremi arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Ay siz böyle anlattıkça benim akıntı dışında bir belirtim yok 😬😬😬
Doktor işini öne mi çeksem napsam 😂
Bende de hiçbir şey. Akintim bile azaldı. Dun eczane önünden geçerken yeniden mi test alıp yapsam diye düşündüm bir an. Daha önce 7 test yapmamışım gibi 🤣🤷‍♀️

Çatlaklar için ne yaparsanız yapın genetik yatkınlık varsa cilt tipiniz çatlamaya müsaitse çatlıyorsunuz hanımlar. Oluşan mevcut çatlakları azaltmak için has sarı kantoran yağı iyi geliyor. Gebelikte kullanımını yinede doktorunuza danışın tabi.

X