2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi akşamlar, çok şükür bugün keseyi gördük kalp atışı için 10-12 gün sonra çağırdı. Kesenin fotoğrafından hiçbir şey anlamadım doktor da kese bu dedi başka bir şey demedi ekliyorum dikkatinizi çeken bir şey varsa yazar mısınız

Maşallah canım yolk saçı falan herhangi bir şey söyledi mi doktorun, ben de gittim bugün çok şükür biz de keseyi gördük ama başka bir şey söylemedi bana
Aynen canım demedi öyle şeyler iki hafta sonra tekrar gidicem kalp atışına bugün de bir sürü kan verdim dün bir sürü tahlil istedi senden de istedi mi

Aynen canım demedi öyle şeyler iki hafta sonra tekrar gidicem kalp atışına bugün de bir sürü kan verdim dün bir sürü tahlil istedi senden de istedi mi
Yok ya istemedi, sadece idrar yollarimda enfeksiyon vardı hafif derecede onun için idrar tahlili verdim, ona da antibiyotik yazdı kafamı karıştırdı. Pazartesi başka doktora gideyim bir de korktum antibiyotik olayından. Beta hcg dışında bu zamana kadar hiç kan tahlili istemedi benden o da ilginç değil mi ya. Senin doktorunun yaptığı normal bence, benimkinde bir sorun var

Ben gebeligi ogrenmeden onceki 1 hafta dis tedavisi icin klavon bid 1000 mg antibiyotik kullandim. Dolu arveles ictim. Allaha emanet artik doktora gidince sorucam

Valla 4 tüp kan aldılar kevgire döndüm kaç mm mis mercimegin

merhaba arkadaslar. bende suan gebeyim ve kismet olursa agustosa
yaşim 37 ve ilk bebegimiz tup bebekle olusan bir gebelik ins sorunsuz gecer hepimizin gebeligi
benim tedavi gordugum klinikte takiplerim devam ediyor ama ben acikcasi bir baska dr daha bulmak istiyorum iyi guvenilir. bana ankarada ozel de onerebileceginiz dr ismi varmidir??
bu arada aile hekimimle de durumumu paylasinca detayli kan sayimi yapildi ve bugun tsh yuksek oldugu sonucu geldi ve bu durum gebelikte pek istenen bir sey degilmis. o yuzden mutlaka kan tahlili yaptirin degerlerinize baktirin cok onemli.
yarin kendi klinigimdeki dr sonuclar uzerine tsh icin ilaca baslicaz dedi.ama dedigim gibi ben klinikten cok memnunun ama burasi daha cok tup bebekle ilgili olduklari icin yogunluklari bu yonde cok fazla ve ben daha cok gebelik takibiyle yogun olan bir dr tercih etmek istiyorum. oyuzden ankarada olan arkadaslardan dr konusunda destek bekliyorum.
hepimiz icin hayirli olsun insallah saglikla sihhatle insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…