2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün itibariyle geceli gündüzlü 6 numaraya geçmiş bulunmaktayım 😁 bacak lastikleri düşündüğüm gibi bol olmadı sızdırmıyor gece de hiç değişmememe rağmen taşırmak şöyle dursun dolduramamış bile bevdim bu işi 🤣
Ah gözün aydın, valla gece komple kıyafet değişmek ciddi kıyamet.

Emzirmeyi sonlandıran sonlandıracak olan var mı? 18. Aya bu iş bitmiş şekilde girmek istiyorum 17. Aydayız şuan. Yavaş yavaş kesmek istiyorum. Çevremdekiler göğsüne onu bunu sür kes biranda biz öyle yaptık psikolojileri sağlam diyor 🤣 içime bir sinmiyor bu yöntem. Neyse bu konuda yol yöntem tecrübe ne varsa dökülün bilgilenelim hanımlar 😂
Valla bej de araştırdım, bsey surmek istemedim de. Genel tavsiye su oldu, 1 hafta anne yerine baba bakacak bebeğe, memeyi bulamayan çocuk 1 haftaya kesiyor emmeyi dediler. Gunduz çok emiyorsa azaltmali o da. Benim gündüz 4 kez felan emiyor ama gece 2 saatte 1 full gece 🫢

Valla bej de araştırdım, bsey surmek istemedim de. Genel tavsiye su oldu, 1 hafta anne yerine baba bakacak bebeğe, memeyi bulamayan çocuk 1 haftaya kesiyor emmeyi dediler. Gunduz çok emiyorsa azaltmali o da. Benim gündüz 4 kez felan emiyor ama gece 2 saatte 1 full gece 🫢
Gece bazen çok sık bazen 1-2 defa emiyor değişiyor diş atak durumuna göre. Gündüz bende azalttım sabah kalktığında, öğle uykusuna yatmadan önce ve gece yatmadan önce emiyor 3 defa sadece. Bir de genelde emzirince mayışıyor uykusu gelmişse uykuya geçiş kolaylaşıyor. Ben beni emmeden uyuyamaz gibi geliyordu ama öğle uykusu ananesi ben gelmeden yatırdı bir kaç kez emmedende uyuya biliyor öğlen. Zamanla onuda kesicem o yüzden şimdi ki hedefim o. Ama bazı diyor ilk gece kesilmeli 💆🏻‍♀️ bilmiyorum kafam karışık

Emzirmeyi sonlandıran sonlandıracak olan var mı? 18. Aya bu iş bitmiş şekilde girmek istiyorum 17. Aydayız şuan. Yavaş yavaş kesmek istiyorum. Çevremdekiler göğsüne onu bunu sür kes biranda biz öyle yaptık psikolojileri sağlam diyor 🤣 içime bir sinmiyor bu yöntem. Neyse bu konuda yol yöntem tecrübe ne varsa dökülün bilgilenelim hanımlar 😂
Süt sagarken bakayim dedim 7. Gün bugün bırakalı azaltma denedim olmadı ablami çağırdım eşim istanbula gitmişti o beni çok strese sokuyor saç koydum ve biraktik gece saat başi uyaniyordu simdi gece 1 kez kalkip mama içiyor

Merhaba ben geçen ay kestim çünkü artık oyuncak gibi olmuştu her canı sıkıldığında emiyordu yemek yemesi de iyiydi emiyor olmasına rağmen sabır taşı kullandım bşraz zorlandım tabi gece falan uyandı ağladı ama şimdi rahatız artık

Biz gündüz uykusunda kestik . Suan için ben calısıyorum biberonla mama içiyor. Bıraktık ilk gün uykuya dalamamış aramıs ama dün daha iyiymiş. Gündüzü kesip bir hafta sonra geceyi kesmek istiyorum. Gerci geceyi daha önce kestim sadece sabaha karsı uyanırdı içer uyurdu. Bir de yatmadan önce içerdi . Ancak hem diş cıkarıp hem de grip olunca iştahsızlık basladı mecbur gündüz almadıgı kaloriyi gece uyurken bari alsın dedimX. Gece 2 saatte bir kalkıyoruz. Eğer güzel beslenirse saat 5 e kadar uyuyor. Su bir haftalık süreci atlatayımda inş gece mamasını da keseriz

Ben geceyi sonlandirayim derken beninki daha çok iste4 oldu. Gunduz birkaç kez sadece ediyordum onu da arttirdi bırakmak yerine. Evde memeeeee diye gezen bir bidik var. Aksam uykusu için sallarken once emzirip sonra uyuyuyurdum şimdi uyumadan 2.kez emmek istiyor, dekirmek üzereyiz 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 gece enzirmemeyi deneyeyim dedim yine dediği olana kadar çığlık atıp ağlıyor.

Var mı bir caresi

Ben geceyi sonlandirayim derken beninki daha çok iste4 oldu. Gunduz birkaç kez sadece ediyordum onu da arttirdi bırakmak yerine. Evde memeeeee diye gezen bir bidik var. Aksam uykusu için sallarken once emzirip sonra uyuyuyurdum şimdi uyumadan 2.kez emmek istiyor, dekirmek üzereyiz 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 gece enzirmemeyi deneyeyim dedim yine dediği olana kadar çığlık atıp ağlıyor.

Var mı bir caresi
Sabir. Memesiz avutucaksin. Agladikca verirsen aglamayi artiricak napsin yazik

Ekstra bir düşkünlük bizde de başladı ama bu 18. Ayın özelliklerinden biriymiş zaten. Biraz eşime pasladım durumu artık. Mesela gece atıyorum 12-1-2 gibi kalkarsa eşim bakıyor emzirmiyim diye daha sonra bazen sabaha karşı 5 gibi falan kalkıyor o zaman emziriyorum uyumaya devam ediyor sonra kalktığında güne başlatıyorum. Böylelikle gece 1 defa emzirmeye başladım sadece. Bazen uzun uyuyor ve direk sabah emzirmiş oluyorum. Gözlemlediğim şu, emzirmeden uykuya geri dönerse daha uzun uyuduğu. Açıkcası eş desteği şart bence eğer şak diye kesmek istenilmiyorsa. Şuan günde 4 kez emziriyorum 3 e düşürücem inşallah ama 18 ayı geçicek bırakması muhtemelen.

İyi akşamlar herkese ya kocaman oldu oğluşlwr artık 18. Ay gece uyanmaları normal mi 😩 memeyi de kestik üstelik karnı da doyuyor iyice ,kuzenimin kızı aynı ay akşam yatıp sabah uyanıyor diyor ,benimki sabaha karşı uyanıp zor dalıyor kucağıma alıp sallıyorum ne bel kaldı ne kol ,benimki mi anormal acaba var mı geceleri uyanan ??

İyi akşamlar herkese ya kocaman oldu oğluşlwr artık 18. Ay gece uyanmaları normal mi 😩 memeyi de kestik üstelik karnı da doyuyor iyice ,kuzenimin kızı aynı ay akşam yatıp sabah uyanıyor diyor ,benimki sabaha karşı uyanıp zor dalıyor kucağıma alıp sallıyorum ne bel kaldı ne kol ,benimki mi anormal acaba var mı geceleri uyanan ??
Diş döneminde falan olabilir mi? Benim oğlan da son zamanlar uyanır oldu saatlerce salla salla dalamıyodu bu çocuk bozuldu diyip duruyordum bi baktım diş çıkarıyormuş 🤷🏻‍♀️ 6 diş birden çıkarıyor şu an normal artık uyanmaları diyorum. Ayrıca bu dönemde ayrılık kaygısı vs oluyormuş atak dönemi ondan da uyanıyolarmış. Bi bakıyorum sabaha kadar uyumuş bi bakıyorum saatlerce uyumuyor kalkıp kalkıp oturuyor

Ekstra bir düşkünlük bizde de başladı ama bu 18. Ayın özelliklerinden biriymiş zaten. Biraz eşime pasladım durumu artık. Mesela gece atıyorum 12-1-2 gibi kalkarsa eşim bakıyor emzirmiyim diye daha sonra bazen sabaha karşı 5 gibi falan kalkıyor o zaman emziriyorum uyumaya devam ediyor sonra kalktığında güne başlatıyorum. Böylelikle gece 1 defa emzirmeye başladım sadece. Bazen uzun uyuyor ve direk sabah emzirmiş oluyorum. Gözlemlediğim şu, emzirmeden uykuya geri dönerse daha uzun uyuduğu. Açıkcası eş desteği şart bence eğer şak diye kesmek istenilmiyorsa. Şuan günde 4 kez emziriyorum 3 e düşürücem inşallah ama 18 ayı geçicek bırakması muhtemelen.
Ne güzel. En uzun uykumuz 2,5 bazen 3 saat. Aylardır akşam hiç birnsey yapamıyorum birakamiyorum

Dogumdan beri gece araliksiz max 2-3 saatte 1 uyandığında için garipsemedim. Cocuk ancak ateşi olduğunda uyuyir hastysa 😵‍💫

Sadece fix saatte kalkiyorsa misal 6, o uyanmadan yarım saat öncesine saat kur sen tekrar pispisla dalsin

• Beğen
Reactions: fsp
Diş döneminde falan olabilir mi? Benim oğlan da son zamanlar uyanır oldu saatlerce salla salla dalamıyodu bu çocuk bozuldu diyip duruyordum bi baktım diş çıkarıyormuş 🤷🏻‍♀️ 6 diş birden çıkarıyor şu an normal artık uyanmaları diyorum. Ayrıca bu dönemde ayrılık kaygısı vs oluyormuş atak dönemi ondan da uyanıyolarmış. Bi bakıyorum sabaha kadar uyumuş bi bakıyorum saatlerce uyumuyor kalkıp kalkıp oturuyor
Bir gece 1 saat Spotify dan bebe müzikli dinledik
Uyandi ciyak ciyaga. Sonra sarkilsrdsn birini definitely artık 1 saat dinledi öyle uyudu
Mantik.aramamak.lazim 🤣

Bir gece 1 saat Spotify dan bebe müzikli dinledik
Uyandi ciyak ciyaga. Sonra sarkilsrdsn birini definitely artık 1 saat dinledi öyle uyudu
Mantik.aramamak.lazim 🤣
Gece uykusuna yatırıp 45 dk kadar uyuyup uyandıktan sonra 6 saat boyunca tekrar uyutmaya çalıştığımı biliyorum 😂 şundan bundan diye ihtimaller var ama asıl sebebini asla anlayamıyorum kendi bebem için mantık aramayı bıraktım aamaaan akışına saldım napim hep böyle gidecek değil ya düzelecek mutlaka bi yerde deyip kendimi avutuyorum 🤣 bu arada kerem de müzikle uyuyor ama sakin dingin uyku getiren bir müzikle değil gayet hareketli İngilizce bir şarkıyla 🤣 uykuya dalma müziği olarak onu seçti bebe en baştan ters mantık ilerliyor ahajsk

X