- 17 Şubat 2023
- 156
- 37
- 30
Geç kaldım malesef ama testiste bizim su fıtığı vardi mecbur bu zamana kaldıSislik morluk cis yaparken aglama hepsi normal. Tam hareketli zamaninda yaptirmissin biraz zor gecer malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç kaldım malesef ama testiste bizim su fıtığı vardi mecbur bu zamana kaldıSislik morluk cis yaparken aglama hepsi normal. Tam hareketli zamaninda yaptirmissin biraz zor gecer malesef
Daha bilincli oldugu icin nazlanicaktir illa ki. Agri kesici surup verdikce biseyi kalmaz cok gecmis olsunGeç kaldım malesef ama testiste bizim su fıtığı vardi mecbur bu zamana kaldı
Bizimkiler daha dogdugunun farkinda degildiBak ben onu atladim, bizimki 30 gunluktu dünyada 1 haberdi
Aynen şurubu alinca sakinledi şükür saol canım teşekkür ederimDaha bilincli oldugu icin nazlanicaktir illa ki. Agri kesici surup verdikce biseyi kalmaz cok gecmis olsun
Şişlik olması normal bir kaç gün zor olur ama sonra iyi ki yaptırdık dersinizKizlar sunnet olduk bugün baya zorlu geciyo şuan şişlik var normal mi acaba o kadar çok sunnet olan var di ki doktorumuzla hiç konusamadik
Şükür çok yormadi kendini 2 defa verdim ağrı kesici aglamadi pek inşallah hemen iyileşir ilk sisligide kalmadıŞişlik olması normal bir kaç gün zor olur ama sonra iyi ki yaptırdık dersiniz
hala cıkmadı2 dış çıktı ama 3 gündür deliririyoruz hala
Sağol cnm doktorumuz da kayısıyı söylemişti iyi geldiGecmis ols7n, çay kaşığı ile zeytinyağı verebilirsin günlük + ara öğünlerde yogurt + kayısı püresi iyi geliyor. Hippp organik kayisiyi yoğurdu koyup veriyorum ben
Anne sütü + mamA alıyo cnm aptamil kullanıyoruz acaba mama mo yaptıgecmıs olsun anne sutu mu mama mı kullanıyor ne zamandır bu sekılde ? masaj yapıyor musunuz karnına bacaklarıyla hareket videoları var ınternette .. aptamıl ,bebelac yogun gaz yapıyor bır cok bebekte hip de kabızlık yapıyor ben similac dan cok memnunum burda formda bırısı onermıstı saolsun denedım ıyı geldi
Damatliginida görün inşallahKizlar sunnet olduk bugün baya zorlu geciyo şuan şişlik var normal mi acaba o kadar çok sunnet olan var di ki doktorumuzla hiç konusamadik
Ek gıda dönemi normal alışmaya çalışıyor bunyeleri. Her yemeğine zeytinyağ yogurta bile ekliyorum. Yulaf ekliyorum.yulafta iyi geliyor. Kayısı suyu ıhlamur karışık kahvaltıda veriyorum. Armut püresi arada veriyorum birde yüz üstü çok yatırıyorum böyle biraz geçtim kabızlığıArkadaşlar bi sorunumuz var kabızlık bildiğiniz kakası odun gibi yaptı daha da yapamıyo ve çok zorlanıyo gaz skışması yaşıyo yavrum nefes almakta zorlandı resmen dün ne yapmam gerekşyo. ? Doktora götürdük şurup verdi kullanıyoruz 2 gündür ama hala yapmadı kakasının
Kendi yedigimiz yemeklerden veriyorum. Tuzsuz ve baharatsiz yapiyorum. Ve bebegimin yiyecegi seyleri pisiriyorum genelde. Bugun mesela bulgurlu ispanak yemegi pisirdim. Yogurtla karistirip verdim ona da. Cok yemiyor ama. Toplamda 1 yemek kasigi falan ancadir.iyi akşamlar kızlar. ek gıdalarınız nasıl geçiyor. bizde çok zor ya yemiyor günde bir kere yerse yer(((( napiyim ya
iyi akşamlar kızlar. ek gıdalarınız nasıl geçiyor. bizde çok zor ya yemiyor günde bir kere yerse yer(((( napiyim ya
Varmı tavsiye edeceğiniz bi marka veya tarif ben bi kaç tarif denedim ama sert oldu pek sevmedi kızımKahvaltıda yumurta peynire yeni baslayacagiz, doktora gittik kontrole, doktor notlarini paylasacagim yine. Bu ay menü baya zenginlesiyor.
Gecen ay ise 6.ayda yulaf unu, pirinç unu ve irmikten olusan muhallebi yapıyordum +meyve rendesi + bebe bisküvisi ekleyip yediriyordum, tadını seviyor, çok yemese de yiyordu.
Öğle yemeğinde sebze + içine ilik suyu + haşlanmış pirinç /bulgur veya tel sehriye ekliyorum doyurucu olsun diye. Balkabağı ve ıspanak seviyor diğer sebzelerle qramiz limoni. Bebek tarhana aldım, pek sevmedi. Tok tutsun diye patates püresi ekledim içine, tarhana yoğunluğunu aldi
Akşama yogurt + bebe biskuvisi + meyve rendesi olarak veriyordum.
Tabak sunnetlemiyor tabi ama en azından az az yiyor bunlardan artik.
Bebe bisküvisi demisken nacizane marketlerden rafine şeker içeren bisküviler dikkat. Bebek ürünü olmaz sanıyoruz ama var. Hipp organikin biskuvisinde bile var. Ya elma konsantrasyon içeren biskuvilerden almalı veya evde bizim yapmamız en sagliklisi.
Sık sık telif edin sizinle sofraya otursun sizi yerken görsün elibe bisküvi birşey verin mincikayip uğraşsın. Gund kaç ogunndegisik şeyler yapıyorum ona bir kasuk bile yese kardir diyorum. Böyle biyle alisacaklaiyi akşamlar kızlar. ek gıdalarınız nasıl geçiyor. bizde çok zor ya yemiyor günde bir kere yerse yer(((( napiyim ya
125 gram tereyağVarmı tavsiye edeceğiniz bi marka veya tarif ben bi kaç tarif denedim ama sert oldu pek sevmedi kızım
Evde henüz yapmadım ama bambalanin bebe kurabiyesi hem şekersiz elma konsantrasyon hem de un kurabiyesi gibi elde un ufak oluyor. Rahatlıkla yoğurda muhallebiye katiyorum. Makarna lütfenin bisküvi harcını da aldım, deneyeceğim, beğenirsem yazarim.Varmı tavsiye edeceğiniz bi marka veya tarif ben bi kaç tarif denedim ama sert oldu pek sevmedi kızım
Teşekkür ederim125 gram tereyağ
Çeyrek çay bardağı süt
Yarım çay bardağı irmik
İki çay bardağı princ unu
Dört yemek kaşığı pekmez
Aldığı kadar un
170 derecede 15 ya da 20 dakikada pişiyor fırına göre değişir benim tarifim bu
TeşekkürlerEvde henüz yapmadım ama bambalanin bebe kurabiyesi hem şekersiz elma konsantrasyon hem de un kurabiyesi gibi elde un ufak oluyor. Rahatlıkla yoğurda muhallebiye katiyorum. Makarna lütfenin bisküvi harcını da aldım, deneyeceğim, beğenirsem yazarim.