2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evimiz sıcak oluyor. En güzeli yarım kollu almak galiba

Merhaba inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız sizde benim ilk bebeğim bu konuda çok kararsız kalmıştım alışveriş aşamasında o yüzden yazmak istedim temmuz doğumlu oldu benim oğlum havalar çok sıcaktı evimiz de güneş alıyordu bu yüzden Eylüle kadar hatta eylul ortası tek zıbın giydirdim ama yarım kol olan bide çorap üstüne de muslin battaniye zaten sıcaktan bunalıp aşırı terliyordu annemleri dinleyip uzun giydirdim bı kaç mafolmusfu çocuk sonra hep kısa giydirdim uzun aldığım hemen hemen her şeyi boşa almışım boşa utulemisim yine elini. Altında bı kaç tane olsun tabi ki ama zibinlar fazlasıyla işini goruyor hiç hasta da olmadı çok şükür zaten bebekleri en çok hastalandıran şey terlemeleri

Yeşil yapraklılar oluyor mu? Ben olmuyor diye vermedim gerçi olmadığı kanısına nerden vardım onu da bilmiyorum ya neyse

Yeşil yapraklılar oluyor mu? Ben olmuyor diye vermedim gerçi olmadığı kanısına nerden vardım onu da bilmiyorum ya neyse
Az tuketmeliler sadece içinde nitrat oldugundan. Bazi doktorlar 9.aydsn sonra verebiliyor. Birkaç yaprağı patates ile pisirecegim ben. Bir de ıspanak patates gibi tek seferde verilmeli, isitilmamali bebeklerde

Bizim doğum 28 temmuzda oldu havalar aşırı sıcaktı bizim evde akşama kadar güneş aşıyordu dolayısıyla sadece Kısa kollu zıbınla durdu 1 ay boyunca ama siz yinede uzun kollu aşıp tek kat giydirebilirsinizde

Henüz yapamadım ama bugün kafaya koydum kesin yapcam. Herkesin elindekini almak istiyor herseyi kendi yemek istiyor ekmegi kemiriyor elinden alinca agliyor ama iş kasikla bisey vermeye gelince yemiyor istemiyor. Buharda hasliyorum ben genelde çatalla iyice pişmişse alıp pure yapiyodum bu sefer hafif diri olunca alcam ocaktan hayırlısı inşallah bizde böyle çözeriz sıkıntısız bu durumu

Bende aynı dertten muzdaripti asla ek gıda yemiyor bu yüzden hiç ilerleyemiyoruz ek gıdada bir tek muzlu yoğurt yemişti o kadar

Valla allah yardim etsin. Hatayda oluyo kayseride kabus gibi sallaniyoruz. Ayin 6 sindan beri evimde 1 gece uyudum. Yine yikilan yerler var yine enkazlarda insanlar var. Ne huzurumuz var ne icimz rahatliyo ulkece bittik valla
Çok çok içim gidiyor okadar insan vefat etti okadar insan hastanede okadar insna sokaklarda. Elden birşey gelmiyor çaresizlik

Selam kizlar Vertigo bende tavan yaptı yine emziriyorum bebiside ilaç alabilir miyim bunun için yada başka önerisi olan var mıdır ?

Ay bu depremler ne zaman bitecek kizlar
Artcilariyla beraber 1 seneyi bulucak diyolar Hatay bekleniyordu zaten şuan adana diyolar Allah cümlemizin yardımcısı olsun uyku yok yeme içme yok hal kalmadı yürekler yandı Allah'a siginmaktan başka cagremiz yok..

Canım bizim de öyle ben hem blw hem püre iki şekli de yaptım bugün yine püreyi yemedi eline verdiğimi yedi onu da zaten çok pişirmişim dağıldı eline verdiğin zaman kaşığı da unutuyor Bi iki kez kaşıkla verdim sonra almadı kaşığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…