2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Denemek lazım, blw yi haftaya dusunuyorum tekil sebzeleri atlatirsam 😅

Ben de yemiyirsa bebe, siz yiyince aynı yemeği merak.etsin, denesun diye okumustum. Bugün havucu verdim, dilinin ucu ile aldı,acmadi ağzını. Sonra ben yedim birkaç kez, ağzını acti kuzum tikadim 😅 gazan mübarek olsun
Sağol canım bebeğe göre şekil alıyor insan ben blw yapmayı düşünmüyordum hatta boğazına kaçar diye korkuyordum ama mecbur kaldım bu şekilde deniycez bakalım

Bişey sormak isterim bizde ek gidaya başladık malesef çok verimli geçmedi depremden dolayi. Bugun kakasi yeşildi baya koyu yeşil ne demek bı

Ek besinlere başladıktan sonra dışkısının rengi, kıvamı ve kokusu yediklerine göre değişebilir. Yeşil yapraklı sebzeler dışkısının rengini koyulaştırabilir. Bu besinler kabızlığa karşı tercih edilebilir. Pancar, kırmızı havuç gibi renkli sebzeler dışkıyı kırmızıya boyayabilir. Lifi ve posası fazla olan besinler olduğu gibi çıkabilir. bebeğinizin bağırsakları hala gelişim sürecindedir.

+uzun dönem yenilenden bağımsız yeşil ise doktora danisabilirisniz, 2.bir ihtimal enfeksiyon olabiliyor

Gecenin körüne kadar gram uyumuyor ağlıyor çorba içince yatıyor uyuyor delircem ya kaç gecedir neredeyse sıfır uyku

Merhaba ağustos anneleri. Ben de bu yıl ağustos annesi olacağım inşallah ve sizin tecrübelerinizden yararlanmak için yazdım. Yavaş yavaş kıyafet hazırlığı yapıyorum nasıl almalıyım yaz için? Bazıları yaz da olsa kolu bacağı kapalı olsun yeni doğanın diyor. Bazıları da açık giysin yanar diyor. Zıbını falan askılı mı yarım kollu mu alayım? Tavsiye verirseniz sevinirim

Merhaba ağustos anneleri. Ben de bu yıl ağustos annesi olacağım inşallah ve sizin tecrübelerinizden yararlanmak için yazdım. Yavaş yavaş kıyafet hazırlığı yapıyorum nasıl almalıyım yaz için? Bazıları yaz da olsa kolu bacağı kapalı olsun yeni doğanın diyor. Bazıları da açık giysin yanar diyor. Zıbını falan askılı mı yarım kollu mu alayım? Tavsiye verirseniz sevinirim
Hayirli olsun oncelikle,

Bulunduğunu şehir belirleyici bu noktada. Ben istanbukdayim, sadece kisa kollu zibin + Çorap giydirdim. Hasta da olmadı. Gece de kisa kollu bıraktım, üzerine bebek pamuklu battaniye o kadar. Yaz sicaginda gerek yok. Ben hep yarım kollu giydirdim, askılı da çok açık geldi, ne hasta olsun ne de sicaklasin, yarım kol iyidir.

Sonbaharda havalar serinlemeye baslayinca uzun kollu ve pantolonlu tulumlar girmeye başladık veya yazın giydigi zibinlarin üzerine uzun kollu hirkalar almıştım pamuklu, onları giydirdim hep. Kasım ayindan itibaren içine atlet de giydirmeye basladim, öncesinde gerek olmadı.

Mevsimler biraz geriden geliyo biz Ağustos 4de doğduk akşamları biraz serin oluyodu uzun giydiriyodum ama kat kat değil ince uzun gündüzleri de çok sıcak oluyodu askılı zıbın sadece 2 ay rahat giydik bu sene nasıl olur bilemem ama sıcak oluyo haliyle

6/7 tane yenidoğan takımı vardı benim bir de kısa kollu zıbın lar ilk bir ay uzun giyecek sonra da bulunduğun şehre göre kısa giyebilir benim temmuz doğumlu senin kısa giyeceği dönem eylüle gelevçcek bulunduğun şehre göre düşün

Sağlıkla mutlulukla gelsin yavrunuz ,ben askılı almadım kısa kolunu aldım body hep çok sıcaktı geçen yaz ağustos ayı boyunca kısa kollu body çorap ve müslin battaniyelerle geçti tabi eviniz kuzey cephedir yazın serin olur bi kat daha giydirirsiniz ama o sıcakta çok kalın giydirmemek gerekir carters kısa kollu bodyleri pamuklu çok giydirmiştim ben kullanışlı ,dışarı çıkarken de ağustos ta kontrol vb giderken tek tulum giydirmiştim içine body ile zaten hemen bi bakmışsınız kış gelmiş kışlık kıyafetlere geçersiniz

Erkek bebiş anneleri bir sorum var ,benim oğlumun saçları çok uzadı çok ta terletiyor daha erken diye kuaföre götürmedim sizler ne durumdasınız kestiren var mı saçları çok olmasa da biraz kısalttırayım diyorum

Erkek bebiş anneleri bir sorum var ,benim oğlumun saçları çok uzadı çok ta terletiyor daha erken diye kuaföre götürmedim sizler ne durumdasınız kestiren var mı saçları çok olmasa da biraz kısalttırayım diyorum
Benm oglumunki henuz kisa. Ilk oglumun saclarini 2 bucuk yasina kadar kestrmemistim. Kivircikti kiyamamistim. Uzatma hevesiniz yoksa kestrin gitsin

• Beğen
Reactions: fsp
6/7 tane yenidoğan takımı vardı benim bir de kısa kollu zıbın lar ilk bir ay uzun giyecek sonra da bulunduğun şehre göre kısa giyebilir benim temmuz doğumlu senin kısa giyeceği dönem eylüle gelevçcek bulunduğun şehre göre düşün
Ağıstosta bunalmaz mı uzunla kararsız kaldım ıspartadayız

Çok birşey alma hızlı büyüyorlar bazı kiyafetleri hiç giydirmeden büyüdü. Zıbın çok kullanıyorum sürekli değiştiriyorum yaz da olsa ilk aylar bir tık uzun kıyafetler giyirlqr senin giydiğini iki kat fazlqsi düşün.

Ben yeni dogdugunda ensesinden almıştım, onlar daha çok uzamadigi için rahatsız etmiyor. Diğer saçları ise uzasin diyorum :)

• Beğen
Reactions: fsp
Bu evinize gore degisir. Ben guney bati cephe son kat evde oturuyorum. Ev cehennemden bi kose. Aldigim tulumlari sadece aksam balkonda oturcaksak bi yere gidiceksek.giydirdim. evde sadece zibinla gezdi eylul ortasina kadar. Ha bi de annemler ve kayinvalidemler kuzey cephe evde oturuyolar oralar bana serin geldigi icin oralarda da bacaklarina uzun pijama giydirdim sadece

X