- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
Sağol canım bebeğe göre şekil alıyor insan ben blw yapmayı düşünmüyordum hatta boğazına kaçar diye korkuyordum ama mecbur kaldım bu şekilde deniycez bakalımDenemek lazım, blw yi haftaya dusunuyorum tekil sebzeleri atlatirsam
Ben de yemiyirsa bebe, siz yiyince aynı yemeği merak.etsin, denesun diye okumustum. Bugün havucu verdim, dilinin ucu ile aldı,acmadi ağzını. Sonra ben yedim birkaç kez, ağzını acti kuzum tikadimgazan mübarek olsun
Bişey sormak isterim bizde ek gidaya başladık malesef çok verimli geçmedi depremden dolayi. Bugun kakasi yeşildi baya koyu yeşil ne demek bı
Yemek yiyince seker seviyesi yükselir uyku yapıyordur, afiyet olsun uyusun :)Gecenin körüne kadar gram uyumuyor ağlıyor çorba içince yatıyor uyuyor delircem ya kaç gecedir neredeyse sıfır uyku
Yok kuzum yine öyle uyku değil ağlamak ama nasıl sicriyarak uyqniyorYemek yiyince seker seviyesi yükselir uyku yapıyordur, afiyet olsun uyusun :)
Çığlık cigliga uyanma bizde de var, emzik verince rahatlıyor bazen. Emzikle kasıyor damagini, kasintidan oylele4Yok kuzum yine öyle uyku değil ağlamak ama nasıl sicriyarak uyqniyor
Hayirli olsun oncelikle,Merhaba ağustos anneleri. Ben de bu yıl ağustos annesi olacağım inşallah ve sizin tecrübelerinizden yararlanmak için yazdım. Yavaş yavaş kıyafet hazırlığı yapıyorum nasıl almalıyım yaz için? Bazıları yaz da olsa kolu bacağı kapalı olsun yeni doğanın diyor. Bazıları da açık giysin yanar diyor. Zıbını falan askılı mı yarım kollu mu alayım? Tavsiye verirseniz sevinirim
Mevsimler biraz geriden geliyo biz Ağustos 4de doğduk akşamları biraz serin oluyodu uzun giydiriyodum ama kat kat değil ince uzun gündüzleri de çok sıcak oluyodu askılı zıbın sadece 2 ay rahat giydik bu sene nasıl olur bilemem ama sıcak oluyo haliyleMerhaba ağustos anneleri. Ben de bu yıl ağustos annesi olacağım inşallah ve sizin tecrübelerinizden yararlanmak için yazdım. Yavaş yavaş kıyafet hazırlığı yapıyorum nasıl almalıyım yaz için? Bazıları yaz da olsa kolu bacağı kapalı olsun yeni doğanın diyor. Bazıları da açık giysin yanar diyor. Zıbını falan askılı mı yarım kollu mu alayım? Tavsiye verirseniz sevinirim
6/7 tane yenidoğan takımı vardı benim bir de kısa kollu zıbın lar ilk bir ay uzun giyecek sonra da bulunduğun şehre göre kısa giyebilir benim temmuz doğumlu senin kısa giyeceği dönem eylüle gelevçcek bulunduğun şehre göre düşünMerhaba ağustos anneleri. Ben de bu yıl ağustos annesi olacağım inşallah ve sizin tecrübelerinizden yararlanmak için yazdım. Yavaş yavaş kıyafet hazırlığı yapıyorum nasıl almalıyım yaz için? Bazıları yaz da olsa kolu bacağı kapalı olsun yeni doğanın diyor. Bazıları da açık giysin yanar diyor. Zıbını falan askılı mı yarım kollu mu alayım? Tavsiye verirseniz sevinirim
Sağlıkla mutlulukla gelsin yavrunuz ,ben askılı almadım kısa kolunu aldım body hep çok sıcaktı geçen yaz ağustos ayı boyunca kısa kollu body çorap ve müslin battaniyelerle geçti tabi eviniz kuzey cephedir yazın serin olur bi kat daha giydirirsiniz ama o sıcakta çok kalın giydirmemek gerekir carters kısa kollu bodyleri pamuklu çok giydirmiştim ben kullanışlı ,dışarı çıkarken de ağustos ta kontrol vb giderken tek tulum giydirmiştim içine body ile zaten hemen bi bakmışsınız kış gelmiş kışlık kıyafetlere geçersinizMerhaba ağustos anneleri. Ben de bu yıl ağustos annesi olacağım inşallah ve sizin tecrübelerinizden yararlanmak için yazdım. Yavaş yavaş kıyafet hazırlığı yapıyorum nasıl almalıyım yaz için? Bazıları yaz da olsa kolu bacağı kapalı olsun yeni doğanın diyor. Bazıları da açık giysin yanar diyor. Zıbını falan askılı mı yarım kollu mu alayım? Tavsiye verirseniz sevinirim
Benm oglumunki henuz kisa. Ilk oglumun saclarini 2 bucuk yasina kadar kestrmemistim. Kivircikti kiyamamistim. Uzatma hevesiniz yoksa kestrin gitsinErkek bebiş anneleri bir sorum var ,benim oğlumun saçları çok uzadı çok ta terletiyor daha erken diye kuaföre götürmedim sizler ne durumdasınız kestiren var mı saçları çok olmasa da biraz kısalttırayım diyorum
Ağıstosta bunalmaz mı uzunla kararsız kaldım ıspartadayız6/7 tane yenidoğan takımı vardı benim bir de kısa kollu zıbın lar ilk bir ay uzun giyecek sonra da bulunduğun şehre göre kısa giyebilir benim temmuz doğumlu senin kısa giyeceği dönem eylüle gelevçcek bulunduğun şehre göre düşün
Çok birşey alma hızlı büyüyorlar bazı kiyafetleri hiç giydirmeden büyüdü. Zıbın çok kullanıyorum sürekli değiştiriyorum yaz da olsa ilk aylar bir tık uzun kıyafetler giyirlqr senin giydiğini iki kat fazlqsi düşün.Merhaba ağustos anneleri. Ben de bu yıl ağustos annesi olacağım inşallah ve sizin tecrübelerinizden yararlanmak için yazdım. Yavaş yavaş kıyafet hazırlığı yapıyorum nasıl almalıyım yaz için? Bazıları yaz da olsa kolu bacağı kapalı olsun yeni doğanın diyor. Bazıları da açık giysin yanar diyor. Zıbını falan askılı mı yarım kollu mu alayım? Tavsiye verirseniz sevinirim
Ben yeni dogdugunda ensesinden almıştım, onlar daha çok uzamadigi için rahatsız etmiyor. Diğer saçları ise uzasin diyorum :)Erkek bebiş anneleri bir sorum var ,benim oğlumun saçları çok uzadı çok ta terletiyor daha erken diye kuaföre götürmedim sizler ne durumdasınız kestiren var mı saçları çok olmasa da biraz kısalttırayım diyorum
Impartation hava durumunda bilmiyorum ama istabukda agistosta eylulde felan hep kısa kolluydu, sadece askılı veya sıfır kol giydirmedimAğıstosta bunalmaz mı uzunla kararsız kaldım ıspartadayız
Emmiyor ama arada kasisin diye sokuyorum agzine çiğneyip atıyor oynuyor o kadar.Çığlık cigliga uyanma bizde de var, emzik verince rahatlıyor bazen. Emzikle kasıyor damagini, kasintidan oylele4
Biberonla da kasıyor, eliyle de. Kasılma hat safhadq bizdeEmmiyor ama arada kasisin diye sokuyorum agzine çiğneyip atıyor oynuyor o kadar.
Bu evinize gore degisir. Ben guney bati cephe son kat evde oturuyorum. Ev cehennemden bi kose. Aldigim tulumlari sadece aksam balkonda oturcaksak bi yere gidiceksek.giydirdim. evde sadece zibinla gezdi eylul ortasina kadar. Ha bi de annemler ve kayinvalidemler kuzey cephe evde oturuyolar oralar bana serin geldigi icin oralarda da bacaklarina uzun pijama giydirdim sadeceMerhaba ağustos anneleri. Ben de bu yıl ağustos annesi olacağım inşallah ve sizin tecrübelerinizden yararlanmak için yazdım. Yavaş yavaş kıyafet hazırlığı yapıyorum nasıl almalıyım yaz için? Bazıları yaz da olsa kolu bacağı kapalı olsun yeni doğanın diyor. Bazıları da açık giysin yanar diyor. Zıbını falan askılı mı yarım kollu mu alayım? Tavsiye verirseniz sevinirim