- 17 Şubat 2023
- 156
- 37
- 30
Perisaniz ne uyku var ne bişey bitirdi bu bebe beni yıldım bı kurtulsaydi hayirlicaAyy ikisi birden hem de nasi aciyodur kiyamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perisaniz ne uyku var ne bişey bitirdi bu bebe beni yıldım bı kurtulsaydi hayirlicaAyy ikisi birden hem de nasi aciyodur kiyamam
SArimsak denediysen sarimsak kürü yap hemen kesiyo agrisiniPerisaniz ne uyku var ne bişey bitirdi bu bebe beni yıldım bı kurtulsaydi hayirlica
Yok denemedim onu hiç nasıl olacakSArimsak denediysen sarimsak kürü yap hemen kesiyo agrisini
Patates havuç, kabak, brokoli, hicbirinde yüzü gulmedi ta ki bugün balkabagi ile tanisana kadar. Bir dene istersen denemediysen. No pütür no yağ sadece pure verdimBende aynı dertten muzdaripti asla ek gıda yemiyor bu yüzden hiç ilerleyemiyoruz ek gıdada bir tek muzlu yoğurt yemişti o kadar
Doktor papatya suyu da demişti hiç duymadım amaSArimsak denediysen sarimsak kürü yap hemen kesiyo agrisini
Sarimsagi dograyip zeytinyagina koyup bekletiyosun gunes alan yerde agzi kapali sekilde 2 gun. Sonra yagini suruyosun icindeki sarimsagi cikaripYok denemedim onu hiç nasıl olacak
Yiyor canimSelam kızlar, bebeleriniz irmikli şeyleri yiyor mu
Nasil yani tum gidalari tattirdiniz mi?Ay ne güzel ek gıdanın üzerine gelmişim. Şimdi biz tadımı bitirdik çok şükür bir alerji yok. ama sırada ne var bilemiyorum
Yoğurt mayaladım yiyor peynir mi yapsam? Pazatfan ne alayım sizce neyden ne kadar alayım onu da bilemiyorum siz alış verişi jaıl yapıyorsunuz bana bi destek olun lütfen
Oh afiyet olsun bizimki sevmedi irmikYiyor canim
Bizimkide yemiyor hala blw yapıyorum öyle de yemiyor birazda inatlastik 2 gün önce şimdi hiç yemiyorBende aynı dertten muzdaripti asla ek gıda yemiyor bu yüzden hiç ilerleyemiyoruz ek gıdada bir tek muzlu yoğurt yemişti o kadar
Blw de heryeri batırıyor diye mama sandalyesi altına kullan at kagitlardan aldım kaşığı tabağı önüne koydum hiç ilgilenmedim ellerini soktu kaşığı tuttu attı başka kasık koydum onu da attı sürekli tekrarladım sürekli attı kaşık koymadım bağırdı blw de yemiyor kasikla da yemiyor pure de yemiyor napcagimi sasirdimCanım bizim de öyle ben hem blw hem püre iki şekli de yaptım bugün yine püreyi yemedi eline verdiğimi yedi onu da zaten çok pişirmişim dağıldı eline verdiğin zaman kaşığı da unutuyor Bi iki kez kaşıkla verdim sonra almadı kaşığı
Balkabağı denedin miBlw de heryeri batırıyor diye mama sandalyesi altına kullan at kagitlardan aldım kaşığı tabağı önüne koydum hiç ilgilenmedim ellerini soktu kaşığı tuttu attı başka kasık koydum onu da attı sürekli tekrarladım sürekli attı kaşık koymadım bağırdı blw de yemiyor kasikla da yemiyor pure de yemiyor napcagimi sasirdim
Bize doktorun verdiği ek gida listesinde ekmek içi tatlı lor zeytinyağı sabah kahvaltısı. Yani doktor ekmek ici ver dedi bana
Doktorun bize verdiği listede alerjik durum olusturcak bisey yok 3 gün kuralına gerek yok alerjik gıdalar önümüzdeki ay baslicaz dedi ben karışık veriyorum muza bile ağzını açmıyor kaşıkla
Balkabagi blw olarak denemedim pure olarak vermiştim onu da yemediBalkabağı denedin mi
Benimki bir onu sevdi puresini
Püre olarak bir onu sevdi benimki. Tatlı ya tadı belki dedim. Tatlı patates de denenebilir belki.Balkabagi blw olarak denemedim pure olarak vermiştim onu da yemedi
Bizimkinin verdiği listebizimki liste vermeedi , bunu duydugum harika oldu
Tatlı patates diye kırmızı patates almışım bide onu deneyeyim. Pekmezli yada meyveli muhallebileri de kabul etmiyor. Muzun yarısını soyarak verdim damagiyla emerek ısırarak yedi ertesi sabah tarhana çorbası için inatlastik fazlaca sinirlendi tabi bende şimdi muzu bile yemiyorPüre olarak bir onu sevdi benimki. Tatlı ya tadı belki dedim. Tatlı patates de denenebilir belki.