2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Onları denedim canım sadece tadım yapabildik yemedi sonra normal kabak denemedim henüz onu denerken tekrar Bi karıştırırım
Tekrar Don sevmediklerine. Zeytinyagi ekliyirsan ekleme veya tam çorba gibi vermediysen öyle dene
Benimki hafif de olsa putur sevmedi misL

Bi deneyim bakim her türlü denedim gbi gerçi ama kafam çok dolu bu işe unutmaya başladım yazmam lazım artık
Sifirdan en kolay hali ile başla cnm. Ben çok hafif puturlu bıraktım yemedi. Hem sulu yapıp blend ettim çorba gibi hem de doktorun içine koy dediği zeytinyagini koymadim. Cok bayilmasa da tuketti en azindan

Sifirdan en kolay hali ile başla cnm. Ben çok hafif puturlu bıraktım yemedi. Hem sulu yapıp blend ettim çorba gibi hem de doktorun içine koy dediği zeytinyagini koymadim. Cok bayilmasa da tuketti en azindan
Yapayım bakalım artık 20 gün oldu zaten yemediği için her öğün bir şey dener olduk akşamları tekrar yapayım dediğin gibi

Yapayım bakalım artık 20 gün oldu zaten yemediği için her öğün bir şey dener olduk akşamları tekrar yapayım dediğin gibi
Doktor bana 2 öğün meyve 1 öğün sebze demişti. Ben sadece sebzeden gidiyorum şimdilik ama meyve ile daha rahat alısir belki. Muhallebi yapıp meyve de ekleyebilirsin

1 ana 2 araogun dedi. Ana öğün sebze, ara öğünler meyve ilk hafta için

Sonraki hafta soyle:

Ara: Meyve püresi + anne sütü
Ana: sebze + anne sütü
Ara: yoğurt + anne sütü

Gibi
Benim Dr hiç böyle anlatmadı ya ne güzel yöblendirmiş
Sen kaç gün oldu başlayalı şimdi

Valla.bi ton soru ile gittim doktora hatta asimiz vardır aşıdan once bebe aglamadan sorayım dedim sagolsun anlattım o da

3 gün oldu cnm
Yeni başlamışsın güzel geçsin inşallah Bi bilgi de ben vereyim bebeği sofrada besle ona ayrı zamanda ek gıda vermeye çalışma ben başlarda öyle yaptım o da EK gıda reddine sebep oldu

Yeni başlamışsın güzel geçsin inşallah Bi bilgi de ben vereyim bebeği sofrada besle ona ayrı zamanda ek gıda vermeye çalışma ben başlarda öyle yaptım o da EK gıda reddine sebep oldu
Yani her öğün beraber yiyemiyorum, ailecek sofra tek ogune denk geliyor max ne yazık ki. Sadece mama sandalyesinde besleme zamanı ve oyuncak vermiyorum yemek zamanını anlasin

Yani her öğün beraber yiyemiyorum, ailecek sofra tek ogune denk geliyor max ne yazık ki. Sadece mama sandalyesinde besleme zamanı ve oyuncak vermiyorum yemek zamanını anlasin
İnşallah sizinki iyi gider ya her bebek farklı bizimkinin böyle yapmasına çok üzülüyorum ya inşallah düzeltebilirim bu durumu

Denemek lazım, puturu direkt red etti bizimki tam pure ile yeniden başladım, bakal8m. Denemeli bir yolculuk :)
Çatalla ezin filan diyorlar ama bunlar daha yutmayı yemeyi bilmiyor zaten gıda tadına da yabancılar o yüzden başta çorba gibi blend yap ben hep öyle yapmadım belki de o yüzden de reddetti mesela sabah yumurta yedirebiliyordum bugün sinirlendi yemedi çünkü uykusu gelmişti şimdi uyuttum öğlen enginar veya brokoli tadımı yaptıracak gibiyim bakalım.. Bir de termos al hazırlayıp sıcakken termosa koyarsın bazen bebek uyurken filan hazırlamak kolay olur

Denemek lazım, puturu direkt red etti bizimki tam pure ile yeniden başladım, bakal8m. Denemeli bir yolculuk :)
Pureye gitme kolay olduğu için o ister ama muhakkak pütürlü ver. Yumuşak şeyler zaten verdikleirmiz yutarlar. Aman pureye Alişan bebek çok çok zor sonra

Dün burda bi arkadas kaşığı hiç gösterme elinle ver demişti akşam öyle yaptım yedi yani en azından ağzını açtı 2 kasık yedirmismiyimdir diye düşünüyorum vallahi sabahta muhallebi gibi biseuler yaptım onuda elimle verdim bi süre kaşığı gostermicem birde benim bebis ekmek kemiriyor dişleri kasiyo ya köşeyi veriyorum ama yiyoda bugün havucu filan uzun doğrayıp haslicam öyle vercem eline oda riskli ama bilemedim valla. Birde bizde 3 öğün yok
Sabah kahvaltısı
Ara ogun Meyve püresi
Öğle yemeği
Ara öğün yoğurt
Akşam yemeği
Bide sutlac veya muhallebi var akşam 20:00 civarı
Aralarda balık yağı pekmez vs. Ağırlık mama tabi

Balik yagini doktor mu onerdi? Kasikla ilgili bi tavsiyem daha var. Ona kucuk bi tabak hazirlayip kasigi icine koyun. Siz elinizle yedirirken o kendi kesfetsin agzina yuzune sacina her yerine surcek. Ama en sonunda kasik tutmayi ogrenicek. Kasigin ocu olmadigini da anlar. Agzina goturmeye basladiginda sz de kasikla devam edersiniz bi yandan

Doktor da ilk pure dedi zaten, ben deneyeyim dedim turmadi. Sırayla, once pure de olsa besini kabul etsin, sonra pütürlü inşallah çorba gibi yapınca yedi.

Aldım termos, aynisini düşünüyorum hatta 2 öğün 2.kez isitmadan veririm termosla belki

Pureye gitme kolay olduğu için o ister ama muhakkak pütürlü ver. Yumuşak şeyler zaten verdikleirmiz yutarlar. Aman pureye Alişan bebek çok çok zor sonra
Puturluyi direk red etti, bir lokma almadi. Doktor ilk hafta pure sonraki haftalarda puturlu demişti zaten. Her çocuk bir değil işte direk puturlu ile baslasin. Hiç yemiyor diğer turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…