2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar 3 gun kuralini ne kadar sure devam ettirdiniz yogurt bitti elmadayim sonra kabak vs derken bir ayda 10 tane şey tadar

Bulguru yiye biliyor mu tahil beni korkutuyor bakliyat gaz yapmaz mi acaba
Daha erken bulgura, tadım yapacaklar zaten sadece ilk aylarda, 8. Aya kadar yok listelerde cnm. Evet yapabilir gaz

Uykuyu her gün düzenli saatlerde uyuyarak oturttum, yarım saat önce sonra değişiyor veya yarım saatte uyuyabiliyor 1.5 saatte. Bunu kendin deneyebilirsin.

Eğitimi noktasında çözemezsem eğer desteksiz uyku için ihtiyacım olacak egitime
Bizimde uyku saatlerimiz düzenli fakat gündüz uykuları yarım saat ve uykuyu alamadığı için huzursuz oluyor bide desteksiz uyku için düşünmüştüm

Ne kadar uzun zaman olmuş buralara yazmayalı. Hiç zaman bulamıyorum tek bebişim var ama gerçekten zormuş bir de daralsam bunalsam 5 dk bile bakacak kimsem yok yaşadığımız şehirde. Sadece eşim o da işte oluyor malum akşamları da çok hızlı geçiyor koltukta sızıyorum 😂 Allah yardımcısı olsun hepimizin 🙏 ben bir şey sormak istiyorum kızlar, bir damla var melisa ve papatya içeren uykuya geçişi kolaylaştırıyor. Buraya isim yazmam doğru mu bilmiyorum o yüzden yazmıyorum. 2 gün önce aldık çünkü çok zor dalıyor kızım 9da uyutsak bile 12ye kadar sürekli besiginin başındaydık çünkü dalamadigi için ağlıyordu. 10ar damla veriyorum 2 akşamdır. Deliksiz uyuyor sabah zor uyandiriyorum 🤦🏼‍♀️ böyle olunca durum vicdan azabı çekmeye başladım bitkisel, kullanan da çok, dr tavsiyesi üzerine alanı da çok ama yanlış mı yaptım acaba. Kullanan var mı sizlerden?
Canım ilacın adı nedir

Bizimde uyku saatlerimiz düzenli fakat gündüz uykuları yarım saat ve uykuyu alamadığı için huzursuz oluyor bide desteksiz uyku için düşünmüştüm
Gunduz yarim saatte uyanmaya baslarken hemen alip salliyorum emziriyorum. Biraz daha uyuyor.
Desteksiz uyku benim icin hayal. Uyku egitimi vermekten de vazgectim. Kendim zamanla alistiracagim.

Kizlar 3 gun kuralini ne kadar sure devam ettirdiniz yogurt bitti elmadayim sonra kabak vs derken bir ayda 10 tane şey tadar

Bulguru yiye biliyor mu tahil beni korkutuyor bakliyat gaz yapmaz mi acaba
Ben 3 gün kuralına çok sadık kalamadım valla yalan söylemeyeceğim😂 aman onuda yesin bunuda yesin derken bitti gitti 3 gün kuralı bende😂 Allahtan şimdiye kadar alerjik bir şeyimiz olmadı.

Bebeklere ek gıda olarak ne veriyorsunuz acaba… ben hala tadım aşamasındayım 3 gün kuralı ile ilerledim şimdiye kadar gerçi benim oğlum ek gıda yemiyor kendi kendime ilerliyorum ama neyse 😢

Kizlar merhaba aralik annelerinden geliyorum bebegim 53 gunluk sadece anne sutu aliyor. 2 3 bezinde mukuslu kaka yapti yani kakanin bir kismi mukusluydu sol kaşının ustunde ufacik bir döküntü vardi doktor inek sütü alerjisi olabilir diyerek bana sut urunleri diyeti başlattı boyle bi durum yasayaninix oldumu sonrasinda duzeldimi ne aşamadasinz dünden beri kafaya takiyorum anne sutunu biraktirirmi doktor bebegime bsy olurmu diye

Formül mama mu kullaniyordun cnm anne sütü mü? Genelde formül mamada erken başlanıyor. Hayırlı olsun ek l gıda minnoşa:)
Anne sutu ama kilo alimi az, normalde 5. Ayin sonunda 2 katina cikmasi gerekirmis. 6900 olmasi gerekirken 6600 du. Erken baslayalim dedi doktor

Kizlar merhaba aralik annelerinden geliyorum bebegim 53 gunluk sadece anne sutu aliyor. 2 3 bezinde mukuslu kaka yapti yani kakanin bir kismi mukusluydu sol kaşının ustunde ufacik bir döküntü vardi doktor inek sütü alerjisi olabilir diyerek bana sut urunleri diyeti başlattı boyle bi durum yasayaninix oldumu sonrasinda duzeldimi ne aşamadasinz dünden beri kafaya takiyorum anne sutunu biraktirirmi doktor bebegime bsy olurmu diye
Belirtiler cok hafif. Sadece bununla diyete baslanmaz normalde. Ama doktor degilim sonucta. Bi doktor daha gorse olmaz mi? Anne sutunu biraktirmaz ama sıkı bi diyet yaptirabilir size

Belirtiler cok hafif. Sadece bununla diyete baslanmaz normalde. Ama doktor degilim sonucta. Bi doktor daha gorse olmaz mi? Anne sutunu biraktirmaz ama sıkı bi diyet yaptirabilir size
Banada oyle geldi ama iste doktor deyincede bisey diyemiyorum.2 hafta bi test edicem tekrar baska doktora goturmeyide düşünüyoruz dunden beri arastiriyrm deli cikcam

Banada oyle geldi ama iste doktor deyincede bisey diyemiyorum.2 hafta bi test edicem tekrar baska doktora goturmeyide düşünüyoruz dunden beri arastiriyrm deli cikcam
Kuvvetli bi alerjisi olsa kakasinda kan gorulurdu endiselenmeyin. Bebek hafif ususe kakasinda mukus olabilir geniz akintisi balgam varsa mukus olabilir. Anne bamya yediginde bile olabiliyo. Kizariklik alerjiden olabilir ama belki de cocuk hassas cilde sahip atopik dermatiti falan var. Ya da cok sicakliyo oyuzden kizarir cilt isilik falan olur. Yani alerjide bebek cok rahatsiz oluyo. Burdaki arkadaslar.gorurse yazarlar sut alerjisi olan bebekte anne sut ictiginde bebek cilginlar.gibi agliyo huysuzlaniyo falan.

X