2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tavuk suyuna havuc corbasi
Kapya biber corbasi
Terbiyeli bulgur corbasi
Pirincli havuc corbasi
Bebek tarhanasi
Et suyuna sehriye corbasi
Bunlar tarif kitabindan.
6. Ay uyumlu hepsi. Sirayla yapmaya basladim iste
Bacim, et ve türevleri 7.ayda bildiğim 🙈

Günaydın kızlar, dün Derin’in de 5. Ay kontrolü vardı, ek gıdaya başlıyoruz. Baya şaşkınım hep 6 ay diye aklıma yazmıştım. Tüm grup başlamış zaten biz de başlıyoruz❣️

Günaydın kızlar, dün Derin’in de 5. Ay kontrolü vardı, ek gıdaya başlıyoruz. Baya şaşkınım hep 6 ay diye aklıma yazmıştım. Tüm grup başlamış zaten biz de başlıyoruz❣️
Formül mama mu kullaniyordun cnm anne sütü mü? Genelde formül mamada erken başlanıyor. Hayırlı olsun ek l gıda minnoşa:)

Bende bugün ilk kez tarhana çorbası vermeyi düsünüyorum İpektoşa bakalım sevecek mi. İçine ilikli kemik suyuda katıcam. Et tabıkı suan katılmıyor ama suyunu koymakta fayda var bence☺️

Bende bugün ilk kez tarhana çorbası vermeyi düsünüyorum İpektoşa bakalım sevecek mi. İçine ilikli kemik suyuda katıcam. Et tabıkı suan katılmıyor ama suyunu koymakta fayda var bence☺️
Gazan mübarek olsun 😁 bir de ilk dendiğinde istemezse başka zaman yine ver, o an ostememis olabilir sadec2

Gazan mübarek olsun 😁 bir de ilk dendiğinde istemezse başka zaman yine ver, o an ostememis olabilir sadec2
Cesaret edip veremedim ya patates,havuc,kabak,kapya biber ve brokoli haslayıp blenderden geçirip verdim dün onu bayıla bayıla yedi püre halinde😂 patatesi ilk defa verdigim icin biraz kaka da zorlandık dün sadece ama olsun alıssın😂

Kızlar birde bir şey soracağım hazır bebek suyu kullananlar var mı ? Ben fuska bebek suyu söyledim şubeden ama hiç bebek suyu ambalajında gelmedi.bunları kaynatmadan direk içebiliyorlarmış sanırım?

Cesaret edip veremedim ya patates,havuc,kabak,kapya biber ve brokoli haslayıp blenderden geçirip verdim dün onu bayıla bayıla yedi püre halinde😂 patatesi ilk defa verdigim icin biraz kaka da zorlandık dün sadece ama olsun alıssın😂

Kızlar birde bir şey soracağım hazır bebek suyu kullananlar var mı ? Ben fuska bebek suyu söyledim şubeden ama hiç bebek suyu ambalajında gelmedi.bunları kaynatmadan direk içebiliyorlarmış sanırım?
Ben de öyle biliyorum şu direk kullanıma hazir

Ebebekte şubat kampanyası var, her fun indiri

İhtiyacınız varsa linkten günlere bakın bir 👍🏻

Ben buyuk oglana fuska kullandim. Kaynatmadim.

Instada bi Dr 6. Aydan sonra kaynatmaya gerek yok sizin içtiğiniz sudan içebilir diyor

Merhaba hanımlar bebeğine uyku eğitimi aldırmayı düşünen var mı? Bebeğim gündüzleri sadece yarım saat uyuyor uykuyu da alamıyor ve huzursuz oluyor sürekli bende uyku eğitimi almayı düşünüyorum açıkçası ama kararsızımda sizlerin düşüncesi nedir

Merhaba hanımlar bebeğine uyku eğitimi aldırmayı düşünen var mı? Bebeğim gündüzleri sadece yarım saat uyuyor uykuyu da alamıyor ve huzursuz oluyor sürekli bende uyku eğitimi almayı düşünüyorum açıkçası ama kararsızımda sizlerin düşüncesi nedir
Uykuyu her gün düzenli saatlerde uyuyarak oturttum, yarım saat önce sonra değişiyor veya yarım saatte uyuyabiliyor 1.5 saatte. Bunu kendin deneyebilirsin.

Eğitimi noktasında çözemezsem eğer desteksiz uyku için ihtiyacım olacak egitime

Kizlar 3 gun kuralini ne kadar sure devam ettirdiniz yogurt bitti elmadayim sonra kabak vs derken bir ayda 10 tane şey tadar
Tavuk suyuna havuc corbasi
Kapya biber corbasi
Terbiyeli bulgur corbasi
Pirincli havuc corbasi
Bebek tarhanasi
Et suyuna sehriye corbasi
Bunlar tarif kitabindan.
6. Ay uyumlu hepsi. Sirayla yapmaya basladim iste
Bulguru yiye biliyor mu tahil beni korkutuyor bakliyat gaz yapmaz mi acaba

Kizlar 3 gun kuralini ne kadar sure devam ettirdiniz yogurt bitti elmadayim sonra kabak vs derken bir ayda 10 tane şey tadar

Bulguru yiye biliyor mu tahil beni korkutuyor bakliyat gaz yapmaz mi acaba
Bulgur henuz vermedim gazli oldugu icin. Kitaptaki ornekleri yazdim tek tek deniyodum ama tarhanadan sonra agzini kilitledi. Ara verdim bu hafta unutsun diye. 3 gun kuralinda da 10 tane tatmis oluyo yapacak bisey yok

X