2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amazonda suan mavisi 5 bin küsür düsünenler kacırmasın o zaman isofix olanın. Normalde mağazalarda 10 bin suan internette de 7-8 civarı.
Britax römer isofixli dönen modelinden aldık adac puanı yüksek olan 4 yaşa kadar kullanılıyor 7-8 civarı sanırım çoook memnunum ana kucağında hiç durmuyordu ama oto koltuğunda okadar gözle duruyor ki rahat demek ki diyorum

Kızlar bebeğim gün içinde sürekli mız mız oyuncakla oynasak aktivite yapsak kısa süreli duruyor sonra yine başlıyor ağlamaya ama böyle canı acıyormuş gibi ağlama değik mızmızlık mama sandalyesinde otursa kısa sürekli sürekli bi ağlak anca bi kucakta gezdirirken susuyor niye böyle anlamıyorum ne yapsam olmuyor fikri olan var mı

Hızlı tuketiyorlar, bizimki de öyle. Devamlı aktovite devamlı oyalama devamlı konuşma iletişim istiyor. Yoksa sikiliyor. Artık kucak da kesmiyor, evde dolastirmam, bseyler anlatmam lazım

Reactions: fsp
Benimki de ayni bu model. Oysa abisi tatli tatli takilirdi kendi kendine. Buna on saniye ilgi gostermesem kolunu bacagini kesiyolar sanirsin

Kızlar arveles ictikten kaç saat sonra emzirebilirim bilen var mı? Adet oldum ilk defa ve karın ağrısına dayanamayacağım.

Kızlar arveles ictikten kaç saat sonra emzirebilirim bilen var mı? Adet oldum ilk defa ve karın ağrısına dayanamayacağım.
Valla %12 lil alkolde bile 3-4 saat sonra emzirilebilir deniyor, bekleyebilirsin bu kadar. Emzirip ilacı alsan daha iyi olur sanki. Emmiiyorsa da sagip öyle alabilirsin cnm

Bu arada söylemeyi unuttum, dun 5.ay kontrolüne gittik, doktora "humana iyi geceler cayini" sordum. İster iyi geceler çayı ister bay bay night vb çayların alışkanlık yapabileceğini, zorunda kalmadıkça 1 yaştan önce onermedigini söyledi.

Ne kullanacaksak kullanalım doktora danismakta fayda var, bitki çayında bile :)))

Zaten bizim bebelere uyku buyusu yapsan yine uyumazlar

Kızlar selam, 5. Aydan sonra bebisinizin kilo alımlarında düşüş olan var mı acaba?
Son ay 1 yerine 800 gram almışız ama doktor artık 0rt 600 gram civarı dedi, bugüne kadar ki hızda kilo almayacak bebeler. Öyle olsa zaten yaşında çok şişman olurlar :))

Son ay 1 yerine 800 gram almışız ama doktor artık 0rt 600 gram civarı dedi, bugüne kadar ki hızda kilo almayacak bebeler. Öyle olsa zaten yaşında çok şişman olurlar :))
Benimki normalde zaten ayda 700 Gr alıyordu ama bu ay baya az almış gibi geliyor gözüme henüz tartılmadı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…