Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sans isi. Benm.oglum cok aktif kullanip yurumustu. Akrani kuzeni suratina bakmamisti.Tecrübeli anneler sizce ilk adım arabası ,yürüme arkadaş ı gerekli bişimi alınmalımı
En az 2. Onun disinda kac saatte bi uyanirsa
Bi ara 3 4 saatti şimdi 2 saatte bi kalkıyor emziriyorum
5 saat icin ya acikmiyor ya da güzel derin uyuyor minik demek ki :)Eğer sık sık uyanıyorsa 3 saatte yoksa 5 saati buluyor bazen
Gece 7 saat uyusa sorun olmaz uyandirmak gerekmez. Ne zaman uyanirsa o zaman ver ama saatte bi uyaniosa 2 saat olmadan vermiyorum mamayi. Ha emziren anneler emzirsin tabi ama bende sut az oldugu icin emse de cok etki etmiyo yoksa emiyo da uyuyo saatte bi uyanincaEn a, 3 saatte 1 ortalama o zaman
Gündüz bizim de 2 saatte 1 gece kayıyor biraz
5 saat icin ya acikmiyor ya da güzel derin uyuyor minik demek ki :)
Max 3 saatte 1 uyanıyor rutinde. Birkac kez 4 5 i buldu, ben de uyanamadım bebe uyanmasına, uyandığında delirmiş gibiydi açlıktanGece 7 saat uyusa sorun olmaz uyandirmak gerekmez. Ne zaman uyanirsa o zaman ver ama saatte bi uyaniosa 2 saat olmadan vermiyorum mamayi. Ha emziren anneler emzirsin tabi ama bende sut az oldugu icin emse de cok etki etmiyo yoksa emiyo da uyuyo saatte bi uyaninca
Alisir bisey olmaz. O aralik zamanla acilcak iste her bebekte farkliMax 3 saatte 1 uyanıyor rutinde. Birkac kez 4 5 i buldu, ben de uyanamadım bebe uyanmasına, uyandığında delirmiş gibiydi açlıktan
Cok sagolun cevabiniz icin. Size de gecmis olsun, allah beterinden korusun diyorum artik ama cok uzucu. Bugun 6. Gunumuzdu ve halen ara ara oksuruyor, 3 gundur sesi kisik. Aglarken sessiz sessiz agliyor. Herhalde cocuk doktorumuz yonlendirir kbb goz ya da kardiyolojiye gerek duyarsa. Allah korusun insallah daha uzucu durumlarla karsilasmayiz.Çok geçmiş olsun bir an evvel atlatır sağlığına kavuşur İnşallah minik kuzu. Ben doğum yaptıktan 2 gün sonra covid oldum, dolayısıyla bebegim de benden bir gün sonra öksürükle belirtiyi verdi. 3 günlükte daha hem covid hem sarılık birlikte atlatti. Çok şükür hastaneye yatmamiz gerekmedi ama zorlu bir süreçti, calpol kullanabildik sadece. Benim sütüm gitti azaldi iyice, mamaya başladık mecbur ama 1 haftaya toparlamasti hem sarılığı hem covidi. Emiyor olması çok büyük bir nimet bence şifa olsun her damlası İnşallah, korkmayın Allahin izniyle çabuk toparlar. Ama covid geçiren bebeklerin 1 yasina kadar göz, KBB ve kardiyoloji takibinin önemi varmış Allah korusun bir hasar biraktiysa diye. 6.aydan sonra bu yazdığım bölümlere kontrole götüreceğiz biz de İnşallah.
Sizin doktorunuz mu onermisti goz, kbb ve kardiyoloji takibini. Bize henuz birsey demedi.Çok geçmiş olsun bir an evvel atlatır sağlığına kavuşur İnşallah minik kuzu. Ben doğum yaptıktan 2 gün sonra covid oldum, dolayısıyla bebegim de benden bir gün sonra öksürükle belirtiyi verdi. 3 günlükte daha hem covid hem sarılık birlikte atlatti. Çok şükür hastaneye yatmamiz gerekmedi ama zorlu bir süreçti, calpol kullanabildik sadece. Benim sütüm gitti azaldi iyice, mamaya başladık mecbur ama 1 haftaya toparlamasti hem sarılığı hem covidi. Emiyor olması çok büyük bir nimet bence şifa olsun her damlası İnşallah, korkmayın Allahin izniyle çabuk toparlar. Ama covid geçiren bebeklerin 1 yasina kadar göz, KBB ve kardiyoloji takibinin önemi varmış Allah korusun bir hasar biraktiysa diye. 6.aydan sonra bu yazdığım bölümlere kontrole götüreceğiz biz de İnşallah.
3 Saate bir falan kendisi uyaniyor emziriyorumGunaydin
5.ay olan anneler, bebeleri gece kaç saatte 1 besliyorsunuz
Merhaba hayırlı olsun evet cok memnunum.Merhaba, bebeğinizi sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Bende 2023 ağustos annesi olacağım. Eezy twistten hala memnun musunuz diye sormak istedim
Amin Allah korusun, çok küçükler büyükler bile zar zor atlatırken onlar için epey zorlayıcı bir süreç ama bizim düşündüğümüzden daha güçlüler. İnşallah sesi de düzelir öksürüğü de geçer artık annesiCok sagolun cevabiniz icin. Size de gecmis olsun, allah beterinden korusun diyorum artik ama cok uzucu. Bugun 6. Gunumuzdu ve halen ara ara oksuruyor, 3 gundur sesi kisik. Aglarken sessiz sessiz agliyor. Herhalde cocuk doktorumuz yonlendirir kbb goz ya da kardiyolojiye gerek duyarsa. Allah korusun insallah daha uzucu durumlarla karsilasmayiz.
Evet doktorumuz söylemişti daha sonradan şehir değişikliği sebebiyle götürdüğümüz dr da aynı şeyleri söyledi. 6.ayı geçsin diye bekliyoruz bakalımSizin doktorunuz mu onermisti goz, kbb ve kardiyoloji takibini. Bize henuz birsey demedi.
Teşekkürler canımİnstagramfa bir diyetisyenin sayfası var bebeğine ek gıdalar hazırlıyor tarifleriyle ,ilk önce alışveriş yapmak lazım tabi yulaf unu,bebek tarhanası ,bebekler için hazırlanan şeyler ,tabağı ,kasesi önlüğü bir sürü şey var benimki hazır şimdiden bem yemek yerken ağzını açıyor yavrum yaaa
dyt.aysenursanal inceleyin tarifleri çok güzel 5 aylıkken tadımlara başlatmış bebeğini ay ay tarifleri var ben çok beğendimTeşekkürler canım
Ben bebek irmişim tarhanası prinç unu karadut özü falan aldım OG natural den kendisi de bu ürünleri kullanarak çok faydalı tarifler hazırlıyor 10 sene öncesini unutmuşum kızıma ne verdim ne ne yedirdim baya faydalı sayfasıdyt.aysenursanal inceleyin tarifleri çok güzel 5 aylıkken tadımlara başlatmış bebeğini ay ay tarifleri var ben çok beğendim
C canimannemmBen bebek irmişim tarhanası prinç unu karadut özü falan aldım OG natural den kendisi de bu ürünleri kullanarak çok faydalı tarifler hazırlıyor 10 sene öncesini unutmuşum kızıma ne verdim ne ne yedirdim baya faydalı sayfası
Daha almadım ama besafe ten şikayetçi olanı görmedimKızlar oto koltuk ne tercih ettiniz?
Besafe izi comfort isofix x3 düşünüyorum suan .
Aslında maxi-cosi axissfix de hosuma gidiyor ama bilemedim genelde onun yatış pozisyonundan memnun kalmamıslar
Evet benımde o dikkatımı cektı sanırım onu tercıh edecegımDaha almadım ama besafe ten şikayetçi olanı görmedim