İnstagramfa bir diyetisyenin sayfası var bebeğine ek gıdalar hazırlıyor tarifleriyle ,ilk önce alışveriş yapmak lazım tabi yulaf unu,bebek tarhanası ,bebekler için hazırlanan şeyler ,tabağı ,kasesi önlüğü bir sürü şey var benimki hazır şimdiden bem yemek yerken ağzını açıyor yavrum yaaaBir hafta sonra 5 aylık olacağız inşallah, ek gıda için önerileriniz var mı ?
İnstagramfa bir diyetisyenin sayfası var bebeğine ek gıdalar hazırlıyor tarifleriyle ,ilk önce alışveriş yapmak lazım tabi yulaf unu,bebek tarhanası ,bebekler için hazırlanan şeyler ,tabağı ,kasesi önlüğü bir sürü şey var benimki hazır şimdiden bem yemek yerken ağzını açıyor yavrum yaaa
Çok geçmiş olsun bir an evvel atlatır sağlığına kavuşur İnşallah minik kuzu. Ben doğum yaptıktan 2 gün sonra covid oldum, dolayısıyla bebegim de benden bir gün sonra öksürükle belirtiyi verdi. 3 günlükte daha hem covid hem sarılık birlikte atlatti. Çok şükür hastaneye yatmamiz gerekmedi ama zorlu bir süreçti, calpol kullanabildik sadece. Benim sütüm gitti azaldi iyice, mamaya başladık mecbur ama 1 haftaya toparlamasti hem sarılığı hem covidi. Emiyor olması çok büyük bir nimet bence şifa olsun her damlası İnşallah, korkmayın Allahin izniyle çabuk toparlar. Ama covid geçiren bebeklerin 1 yasina kadar göz, KBB ve kardiyoloji takibinin önemi varmış Allah korusun bir hasar biraktiysa diye. 6.aydan sonra bu yazdığım bölümlere kontrole götüreceğiz biz de İnşallah.Merhabalar, bebegim covid oldu. Oksuruyor ve inliyor. Ates fitil kullandigimiz icin simdilik kontrol altinda. Onu boyle gormek beni mahvediyor. Aldiginca her firsatta emziriyorum. Fitil ve buhar verdi dr. Bu kadar minik bebekte, ne kadar surer, ne zaman biraz iyilesir bilen duyan var mi? Bol bol emzirmek disinda baska ne yapabilirim?
Merhaba, bebeğinizi sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Bende 2023 ağustos annesi olacağım. Eezy twistten hala memnun musunuz diye sormak istedimBen cok memnunumdoğar doğmaz kullanılıyor ya puset ile.
Ben yaptirdim ama lokal anesteziyle. Cok agladi benm oglum ama zaten herseye cok agladigi icin ona da cok agladi. Cok cabuk.iyilesti sonrasinda bi sorun yasamadik. Cok gecmis olsun size deBebikleri sünnet olan var mı ?benim oğlum bugün oldu genel anestezi ile memorial da prof İbrahim ötgün hoca yaptı ,bebeğimden çok ben travma geçirdim hala kendimde değilim uyanırken çok ağladı o ağladı ben ağladım ama şükür kurtulduk büyüdükçe daha zor oluyormuş herhalde Allahım başka dert vermesin ne zor yaaa
1 aylikken lokal olduk, 1 haftada geçti bitti. Geçmiş olsunBebikleri sünnet olan var mı ?benim oğlum bugün oldu genel anestezi ile memorial da prof İbrahim ötgün hoca yaptı ,bebeğimden çok ben travma geçirdim hala kendimde değilim uyanırken çok ağladı o ağladı ben ağladım ama şükür kurtulduk büyüdükçe daha zor oluyormuş herhalde Allahım başka dert vermesin ne zor yaaa
Teşekkür ediyorum saolunBen yaptirdim ama lokal anesteziyle. Cok agladi benm oglum ama zaten herseye cok agladigi icin ona da cok agladi. Cok cabuk.iyilesti sonrasinda bi sorun yasamadik. Cok gecmis olsun size de
Çok teşekkür ederim1 aylikken lokal olduk, 1 haftada geçti bitti. Geçmiş olsun
Biz 3 aylıkken yaptırdık lokal anestezi ile oldu rahat atlattık şükürBebikleri sünnet olan var mı ?benim oğlum bugün oldu genel anestezi ile memorial da prof İbrahim ötgün hoca yaptı ,bebeğimden çok ben travma geçirdim hala kendimde değilim uyanırken çok ağladı o ağladı ben ağladım ama şükür kurtulduk büyüdükçe daha zor oluyormuş herhalde Allahım başka dert vermesin ne zor yaaa
Bizde öyle 5 buçuk aylık olduk hala gece zırt pırt uyanıyorSelamm kizlar 4,5 aylik gece uyku gerilemesi basladi sizlerde var mi ne kadar suruyor ne yapmam lazim uykusuzluktan fenayim dun geceyi soylersem 5 kere uyandi cok yorucu
Ay 2 gündür bende aynı durumdayım çok fenayım. Karnı tok gazı yok altı temiz uymuyor. 1 saate 1 uyanıyor.Selamm kizlar 4,5 aylik gece uyku gerilemesi basladi sizlerde var mi ne kadar suruyor ne yapmam lazim uykusuzluktan fenayim dun geceyi soylersem 5 kere uyandi cok yorucu
En cok bu guruba guveniyorum saolun herkes her soruma donem donem cevap veriyor cok mutlu oluyorumAy 2 gündür bende aynı durumdayım çok fenayım. Karnı tok gazı yok altı temiz uymuyor. 1 saate 1 uyanıyor.
Günler sonra tekrar girmek sizleri hala burda görmek çok güzel anılarım depreşti bi an.
3 hafta mi yapmayinBizde öyle 5 buçuk aylık olduk hala gece zırt pırt uyanıyor3haftadır böyleyiz saat başı uyanıyor bende ne yapacağımı şaşırdım sanki hiç düzelmeyecek gibi geliyor
En az 2. Onun disinda kac saatte bi uyanirsaGunaydin
5.ay olan anneler, bebeleri gece kaç saatte 1 besliyorsunuz
Bi ara 3 4 saatti şimdi 2 saatte bi kalkıyor emziriyorumGunaydin
Eğer sık sık uyanıyorsa 3 saatte yoksa 5 saati buluyor bazenGunaydin