İlaç yan etki yapmış ama #tedaviedilebilir yan etkiymis (söylenen bu)Nasıl yani ya deneme bir ki
Maşallah yaa kaç aylıktı senin ki benimki saatte bir uyanıyo uykuya dalması zor oluyoMasallah deyin okuyan kizlar. Bazen 1 kez uyaniyo bazen hic
5 aylik ama agirlikli mama veriyorum o yuzden benimkiMaşallah yaa kaç aylıktı senin ki benimki saatte bir uyanıyo uykuya dalması zor oluyo
Ben oglum 7 aylikken tatile gitmistim ama yaz mevsimiydi. Cok da guzel gecmisti yapilabilir.Kızlar size bişey danışmak istiyorum eşimin arkadaşları hep birlikte herkes ailesiyle şubatta uludağa tatile gidelim demişler 3 günlüğüne ben de bebek o zaman 6 aylık oluyo ama hala küçük bence bu kadar küçükken tatilde yapamayız diyorum hem emen bi bebekte değil sürekli sağıyorum ama eşim sen abartıyosun tatilimizi yapıp gelelim diyo hep birlikte siz olsanız gidermiydiniz bebişle ben mi çok evham yapıyorum
Hmm olabilir cnm. Ya yaz olsa evet belki cesaret ederim de kış mevsimi ya korkuyorum5 aylik ama agirlikli mama veriyorum o yuzden benimki
Ben oglum 7 aylikken tatile gitmistim ama yaz mevsimiydi. Cok da guzel gecmisti yapilabilir.
YAlniz bakmak inan daha eglenceli. Tatilde de bebek arabasina korumayi tak guzel de bi astronot al hiiic bisi olmaz. Bu oglum haylaz bi yere cikamiyoruz ama ilki ocak dogumluydu astronotunu giydirip erciyese bile cikardim. Yapabiliosan memeye uyumlu sagim makimeleri var kazagin altina koyuyosun kendi kendine sagiyo. Ondan al. Her an her yerde sagim yapabilirsinHmm olabilir cnm. Ya yaz olsa evet belki cesaret ederim de kış mevsimi ya korkuyorumhem bi de hep kayınvalidem bizim yanımızda alışmışım hep onunla bebeğe bakmaya galiba biraz da yalnız bakmaya korkuyorum kendime çok söyleyemiyorum ama
Valla ben tatil bskiyorum, emzirirken daha kolay mama derdi yokKızlar size bişey danışmak istiyorum eşimin arkadaşları hep birlikte herkes ailesiyle şubatta uludağa tatile gidelim demişler 3 günlüğüne ben de bebek o zaman 6 aylık oluyo ama hala küçük bence bu kadar küçükken tatilde yapamayız diyorum hem emen bi bebekte değil sürekli sağıyorum ama eşim sen abartıyosun tatilimizi yapıp gelelim diyo hep birlikte siz olsanız gidermiydiniz bebişle ben mi çok evham yapıyorum
Hala ona tek başına yetemicek gibi hissediyorum nedenseYAlniz bakmak inan daha eglenceli. Tatilde de bebek arabasina korumayi tak guzel de bi astronot al hiiic bisi olmaz. Bu oglum haylaz bi yere cikamiyoruz ama ilki ocak dogumluydu astronotunu giydirip erciyese bile cikardim. Yapabiliosan memeye uyumlu sagim makimeleri var kazagin altina koyuyosun kendi kendine sagiyo. Ondan al. Her an her yerde sagim yapabilirsin
Evet emseydi bebeğim belki düşünmeden giderdim tatile sağdığım için o da beni geriyoValla ben tatil bskiyorum, emzirirken daha kolay mama derdi yok
İlk 3 ay asilari tamamlaninca sorun yok açıkçası, bebe korunuyor.
Not: kişisel olarak bebekten bağımsız rahat edemeyeceksen baska
Kesin giderdim hayatı kendine sınırlama. Ki daha kızım 2 aylıkken tatile gittim 2 günlüğüne gezmeceli. Eskisi gibi özgür bi şekilde gezemesek de imkanlar dahilinde maksimum yaptık.Kızlar size bişey danışmak istiyorum eşimin arkadaşları hep birlikte herkes ailesiyle şubatta uludağa tatile gidelim demişler 3 günlüğüne ben de bebek o zaman 6 aylık oluyo ama hala küçük bence bu kadar küçükken tatilde yapamayız diyorum hem emen bi bebekte değil sürekli sağıyorum ama eşim sen abartıyosun tatilimizi yapıp gelelim diyo hep birlikte siz olsanız gidermiydiniz bebişle ben mi çok evham yapıyorum
Odaya çıkıp sağarsın nolacak ki. Evde kalsan napıcaksın her gün aynı…Evet emseydi bebeğim belki düşünmeden giderdim tatile sağdığım için o da beni geriyo
Ne demek yetemem tabi ki yetersin. Tek ihtiyaci olan sensinHala ona tek başına yetemicek gibi hissediyorum nedensebelki dediğin gibi yanlız bakmak güzel olucak eşimin güveni tam ben güvenemiyorum kendime. O sağım makinelerini ben de araştırıyorum umarım bi cesaret gelir ve çokarım tatile bebeğime tek başına bakmaya bi yerden başlamam gerek çok teşekkür ederim
Ha evde sanmışsın ha tatilde. Esin de sagma durumuna göre yardımcı olur sana, sana ayak uydurur zatenEvet emseydi bebeğim belki düşünmeden giderdim tatile sağdığım için o da beni geriyo
Ben gitmem. Ama bu konuda iyi bir örnek degilim benKızlar size bişey danışmak istiyorum eşimin arkadaşları hep birlikte herkes ailesiyle şubatta uludağa tatile gidelim demişler 3 günlüğüne ben de bebek o zaman 6 aylık oluyo ama hala küçük bence bu kadar küçükken tatilde yapamayız diyorum hem emen bi bebekte değil sürekli sağıyorum ama eşim sen abartıyosun tatilimizi yapıp gelelim diyo hep birlikte siz olsanız gidermiydiniz bebişle ben mi çok evham yapıyorum
Süt ve sut urunlerini (suttozu icerrn hazir gidalar da dahil), yumurta iceren herseyi sizin de birakmaniz lazim. Evolvia rp alerjide kullanilan mamalardan biri, kullanabilirsiniz. Gecmis olsun bebişeKızlar merhabaBebeğim. de egzama vardı. Sürekli mustela ve linola elimde kremle geziyorum. Alerji testi yaptırdık süte ve yumurtaya alerjisi çıktı. Dr kan ilacını değiştirdi birde mama olarak (meme+mama gidiyoruz) evolvia rp önerdi. Aranızda bu mamayı duyan var mı. Birde alerjisi için sizin önerileriniz var mı? Yüzü çok kırmızı kaşınıyor galiba eli hep yüzünde dayanamıyorum onu böyle görünce
Cok geçmiş olsun, eline eldiven tadabilirsiniz belki ara ara, en azjndan yüzünü bu denli kaşıyacak, yumuşak kalır belki. mustela stelatopia emollient cream mı kullanıyorsun? Bizimkinin cildi de atopik, egzama yok ama kızarıyor veya cildin bazı bölümleri ekstra kuruyor. Krem iti gelmişti bizdeKızlar merhabaBebeğim. de egzama vardı. Sürekli mustela ve linola elimde kremle geziyorum. Alerji testi yaptırdık süte ve yumurtaya alerjisi çıktı. Dr kan ilacını değiştirdi birde mama olarak (meme+mama gidiyoruz) evolvia rp önerdi. Aranızda bu mamayı duyan var mı. Birde alerjisi için sizin önerileriniz var mı? Yüzü çok kırmızı kaşınıyor galiba eli hep yüzünde dayanamıyorum onu böyle görünce
Benim de tek ihtiyacım bana tek iyi gelen şey o şu aralarNe demek yetemem tabi ki yetersin. Tek ihtiyaci olan sensin
Maşallah ne güzel 2 aylıkken asla gidemezdimKesin giderdim hayatı kendine sınırlama. Ki daha kızım 2 aylıkken tatile gittim 2 günlüğüne gezmeceli. Eskisi gibi özgür bi şekilde gezemesek de imkanlar dahilinde maksimum yaptık.
Sen niye gitmezdin pekiBen gitmem. Ama bu konuda iyi bir örnek degilim ben