Benim de öyle 4 saatte uyanırdı şimdi 1 2 niye böyle anlamadımBenımde eskiden 3-4 saat uyuyodu simdi saat bası falan kalkıyor ya
45 iyiymiş bizim 15Bizimse 1 yada 2 kez uyanırdı şu sıralar sürekli uyanıyor umarım eski düzene döneriz.. gündüz uykuları da 45 dakkayı geçmiyor
Değişiyor ama bazen 2-3 saatte 1, bazen 6 saat sonra tek seferKızlar bebekleriniz gece kaç saatte bir uyanıyor
Benimki hiç 4 saati geçmedi, 1 2 kez 4 saat olmuştu, onda da madde bağımlısı gibi uyandı, nasıl acıkmışDeğişiyor ama bazen 2-3 saatte 1, bazen 6 saat sonra tek sefer
Seninki sadece anne sutu aldigindandir. Mama agirlikli olan bebeler kesintisiz uykuya cok cabuk geciyo. Anne sutu alanlar memeyi birakana kadar uyaniyolare
Benimki hiç 4 saati geçmedi, 1 2 kez 4 saat olmuştu, onda da madde bağımlısı gibi uyandı, nasıl acıkmış
Doğrudur, mama takviyesi kullanırken gece yatarken verdiğimde güzel uyuyordu. Aciktiriyor süt, mamada acikmiyor böyle erken delirmiyordu daSeninki sadece anne sutu aldigindandir. Mama agirlikli olan bebeler kesintisiz uykuya cok cabuk geciyo. Anne sutu alanlar memeyi birakana kadar uyaniyolar
Benimde yaa inşallahBenim de öyle 4 saatte uyanırdı şimdi 1 2 niye böyle anlamadım
Benımkısıde sadece anne sütü alıyor ilk basta meme mama gidiyoduk belkide ondan daha uzun uyuyodu bilmiyorum. Şuan mama almıyor alsa gene uyurken vercektim vallaSeninki sadece anne sutu aldigindandir. Mama agirlikli olan bebeler kesintisiz uykuya cok cabuk geciyo. Anne sutu alanlar memeyi birakana kadar uyaniyolar
2 ay ha gayret, ek gidaya geçince gece uyurlarBenımkısıde sadece anne sütü alıyor ilk basta meme mama gidiyoduk belkide ondan daha uzun uyuyodu bilmiyorum. Şuan mama almıyor alsa gene uyurken vercektim vallaçocuk gurme gibi tadının farklı olduğunu anlayıp tükürüp sırıtıyor 1 kutu mamayı cöpe attım resmen
Anaainin kaarnindan doktora tezini verip cikmis bizim bebelerBenımkısıde sadece anne sütü alıyor ilk basta meme mama gidiyoduk belkide ondan daha uzun uyuyodu bilmiyorum. Şuan mama almıyor alsa gene uyurken vercektim vallaçocuk gurme gibi tadının farklı olduğunu anlayıp tükürüp sırıtıyor 1 kutu mamayı cöpe attım resmen
Ben dört aydır öyleyim bir gece arada eşim baktı uyudum okadarBenimde yaa inşallahDelirella nın dediği uyku şeyinden olmuştur da 3.hafta düzelir tek umudum bu oldu suan. Abartısız 3.ayın son haftasından beri zombi gibiyim uyku nedir unuttum hey gidi
Kuşak diyorlar ya bence evrim gecirmislerAnaainin kaarnindan doktora tezini verip cikmis bizim bebeler
Haha siritmasi olay zaten gelde kızBenımkısıde sadece anne sütü alıyor ilk basta meme mama gidiyoduk belkide ondan daha uzun uyuyodu bilmiyorum. Şuan mama almıyor alsa gene uyurken vercektim vallaçocuk gurme gibi tadının farklı olduğunu anlayıp tükürüp sırıtıyor 1 kutu mamayı cöpe attım resmen
Umarım düzelir artık yanıma aldım gece beraber yattık öyle daha uzun uyudu beni gördükçe geri uyuduBenimde yaa inşallahDelirella nın dediği uyku şeyinden olmuştur da 3.hafta düzelir tek umudum bu oldu suan. Abartısız 3.ayın son haftasından beri zombi gibiyim uyku nedir unuttum hey gidi
Balgamlı öksürük hırıltı durma doktora git benceKızlar bi hafta sonra 4 aylık olucaz. Bebeğim iki gündür balgamlı öksürüyodu. Bugün ateşi çıktı 37 ateşi şuan. Uyuyo şimdi ama inliyo hafiften. Sizce ne olur ne yapmam lazım calpol vermedim 37 için calpol vrrmek istemiyorum ıslak bezle alnına falan koydum tecrübeli olanlar yazabilir misiniz