2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Zyrtec alerji ilaci, ben kullaniyordum, bebeleri geçtim yetişkinlerde de dikkatli kullanılmalı aslında, uyuşturur cnm

Diğeri yetişkin ilacıdır sanki 😀
Bu ilaçtan benim bebeğim de dokuntu olunca verdi Dr beş damla verin dökunti olunca dedi Allah'tan sadece bir kez vermişim😑 guvenememistim pek şimdi başka Dr a gittik bır dünya tahlil istedi çoklu gıda alerjisi vs olabilir diye Dr var Dr var işte

Bu ilaçtan benim bebeğim de dokuntu olunca verdi Dr beş damla verin dökunti olunca dedi Allah'tan sadece bir kez vermişim😑 guvenememistim pek şimdi başka Dr a gittik bır dünya tahlil istedi çoklu gıda alerjisi vs olabilir diye Dr var Dr var işte
Ne yazık ki öyle. Zyrtec ayrica uzun dönemde ruhsal yan etkileri olan bir ilaç.

Aciklama bu:

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, çocukluk çağında, yetişkin kişilerde ve yaralanma sonucu gebelere yapılan difteri tetanoz aşılarının 2. Sınıf B seviyesinde geri çekme işlemi uygulandığını duyurdu.

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, çocukluk yıllarında, yetişkinlerde ve aynı zamanda yaralanma sonucu gebelere gerçekleştirilen difteri tetanoz aşılarının toplatılacağını duyurdu.

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’ndan gerçekleştirilen açıklamada, “Turk İlaç ve Serum San. A.Ş. üretim tesisi ile ilgili Kurumumuzun ilgili birimleri ve bilimsel komisyonlarınca yapılan inceleme ve değerlendirmeler neticesinde alınan karara istinaden “Tetadif 0,5 mL IM Enjeksiyonluk Süspansiyon” isimli ürünün halihazırda firma tarafından üretimi ve/veya dağıtımı yapılmış tüm serilerine 19 Kasım 2015 tarihli ve 29537 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Geri Çekme Yönetmeliği’ne göre 2. Sınıf B seviyesinde (nihai kullanıcıya ürünü sağlayan tüm yerlere) geri çekme işlemi uygulanmış olup gereğinin yapılması ilgili paydaşlara duyurulmuştur. Tüm sağlık mesleği mensuplarına ve kamuoyuna önemle duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

Bakanlığın açıklamasındaki ‘İkinci Sınıf’ “👉🏻👉🏻👉🏻Geçici ve tedavi edilebilir sağlık sorunlarının çıktığı veya muhtemel olduğu durumlar” olarak tanımlanıyor.
‘B Seviyesi’ ise “nihai kullanıcıya ürünü sağlayan tüm yerlere kadar inilmesi” anlamına geliyor.
İlginc cidden pek yorum yapamıcam bu konuyla alakalı
Kızlar size bişey danışmak istiyorum eşimin arkadaşları hep birlikte herkes ailesiyle şubatta uludağa tatile gidelim demişler 3 günlüğüne ben de bebek o zaman 6 aylık oluyo ama hala küçük bence bu kadar küçükken tatilde yapamayız diyorum hem emen bi bebekte değil sürekli sağıyorum ama eşim sen abartıyosun tatilimizi yapıp gelelim diyo hep birlikte siz olsanız gidermiydiniz bebişle ben mi çok evham yapıyorum 🙄
Ben kırkım cıkmadan bile gitmiştim gene olsa gene giderim valla tatil candır😂 bebekte nasıl alışırsa öyle gider

Burun aspiratoru yedek uclara zam gelecek dedi eczacı, haberiniz olsun dostlar 🙈

Kış daha yeni basliyor

Ay ciddi mi normalde arastirirdim ama o an dokuntulere odaklandım ateş vs de vardı direk verdim yani bir kezdennbiseu olmaz inşallah ama tedirgin oldum yaaa
Kullanilmisa bsey yapamazsın, strese de gerek yok, bundan sonra kullanmazdım ben

Kızlar size bişey danışmak istiyorum eşimin arkadaşları hep birlikte herkes ailesiyle şubatta uludağa tatile gidelim demişler 3 günlüğüne ben de bebek o zaman 6 aylık oluyo ama hala küçük bence bu kadar küçükken tatilde yapamayız diyorum hem emen bi bebekte değil sürekli sağıyorum ama eşim sen abartıyosun tatilimizi yapıp gelelim diyo hep birlikte siz olsanız gidermiydiniz bebişle ben mi çok evham yapıyorum 🙄
Giderdim gittim çokta guzelqq geçti bebeğe bağlanıp eve kapatmayın kendinizi

Bu aylarda alerji test çok doğru sonuç vermiyor diye biliyorum

Süt ve sut urunlerini (suttozu icerrn hazir gidalar da dahil), yumurta iceren herseyi sizin de birakmaniz lazim. Evolvia rp alerjide kullanilan mamalardan biri, kullanabilirsiniz. Gecmis olsun bebişe 🌹
Aynen canım doktorda öyle dedi şimdilik 2 hafta görmek için ama en az 6 ay diyet önerdi. Yoğurt da benim vazgeçilmezim özellikle ayran mecbur kızım için bir süreliğine hayatımdan çıkarıyorum 🤗

Cok geçmiş olsun, eline eldiven tadabilirsiniz belki ara ara, en azjndan yüzünü bu denli kaşıyacak, yumuşak kalır belki. mustela stelatopia emollient cream mı kullanıyorsun? Bizimkinin cildi de atopik, egzama yok ama kızarıyor veya cildin bazı bölümleri ekstra kuruyor. Krem iti gelmişti bizde
Çok teşekkür ederim. Evet farklı bir serisi vardı ama Dr stelatopia serisini önerince bunu da aldık. Hatta bide linola nın serisi var. Maşallah benden çok kremleri😂 geceleri dediğin gibi eldiven takıyorum çizebilir diye

Aynen canım doktorda öyle dedi şimdilik 2 hafta görmek için ama en az 6 ay diyet önerdi. Yoğurt da benim vazgeçilmezim özellikle ayran mecbur kızım için bir süreliğine hayatımdan çıkarıyorum 🤗

Laktozsuz yogurt hatta kefir var doktora sorup onları tuletebilirsin belki

Çok teşekkür ederim. Evet farklı bir serisi vardı ama Dr stelatopia serisini önerince bunu da aldık. Hatta bide linola nın serisi var. Maşallah benden çok kremleri😂 geceleri dediğin gibi eldiven takıyorum çizebilir diye
😅 iyi olsunlar da ne yapalim

Kızlar bebeklerinizim yüzüne hangi kremi kullanıyosunuz duştan sonra ya da kullanıyo musunuz ?

Dua sonrasi bedenine muatela.avakado yag sürüyorum, cildiniz atopik oldugundan mustela stelatopia kremi kuruyan bolgelerd ekullaniyorum sadece

X