2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar suan aktif olanlar mesajima cebap verirse sevinirim oglum bugun 6 kere kaka yaptı cok aşırı dolu degil ama neyle alakali olabilir normalmi internette 10 11 e kadar sıkıntı yok yaziyordu kan ilacina baslamistik 2 3 gundur onla alakalimidir yoksa acaba diş cikariyor diyede olabilirmicevap verirseniz coj mutlu olurum

Alti kizardi yavrumun ya

Alti kizardi yavrumun ya
Gecmis olsun, demir ilacı kabız yapar aslinda, farklı bir şey tükettin mi bu ara? Veya aynı şeyleri fazla mı tükettin? Mukuslu mu kaka? Rengi normal mi,? Kakayi yaparken gokgurultusu gibi ses çıkıyor mu?

Bebeğe mutlaka Pişik kremi kullan

Hangisini kullanıyosun cnm mustela stelopia var bende bi de bebe yağı var hangisini sürsem iyi acaba
Bu bebegimde hydra bebe kullaniyorum cok kuru degil cildi. Ilk oglumda atopik dermatit vardi. Ona stelatopia kullandim. Delirellanin.doktorun aksine bana bebe yagi onermedi doktor.

Bebeler uyuyo ama beni uyku tutmadi. Neden? Cunku listeye birini ekleyecektim ama oglan hastayken arada kaynadi. Listede olmayip eklenmek isteyen bana bi donse keske. Valla unuttum

Gidin tabi ki biz Kasım tatilinde 10 yaşında kızım ve 3 aylık oğlumla 3 günlüğüne Amsterdam a tatile gitmiştik hiç te zorlanmadım

Evet altina yaptigi zaman ses cikariyor rengi sarimsi onceden oyleydi cok sagolun mukuslumu onu tam anlayamıyorum

Merhaba, kizim kucagimdayken surekli one dogru egiliyor. Yuzustu yatirdigimda, ya da kucagimdayken basini kaldirabiliyor. Hatta yanlara, yuzustune falan da donuyor. Ancak genelde kucaktayken one dogru egilmis, iki buklum vaziyette. Acaba sirt kaslari mi zayif diye dusunuyorum ki dik durmaktan yoruluyor. Bu durumu yasayan, bilgisi olan var mi acaba?

Benimki genelde sinirlenince ağlayınca geri atar kendini bu gibi durumlarda. Sadece çok uykusu varsa, gözünü ediyorsa o zaman kafası one düşüyor.bir doktora danışın yine de

Bu aylarda normal. Benimki de oyle. Cunku kafalari buyuk ve tasimakta henuz zorlaniyolqr. Bi de cok tummy time yapmadiysa daha da zorlaniyodur. Benim oglum asla yuzustu durmak istemedigi icin sirt kaslari cok gelismedi bence. Bu ay durmazsa diger ay durur merak etme.

Evet tummy time dan nefret ediyor. 1 dk bile durmuyordu,ciglik kiyamet. Son 1 haftadir biraz daha uzun duruyor, 3-4 dk belki. Daha tummy time seven cocuk duymadim zaten :)

Evet tummy time dan nefret ediyor. 1 dk bile durmuyordu,ciglik kiyamet. Son 1 haftadir biraz daha uzun duruyor, 3-4 dk belki. Daha tummy time seven cocuk duymadim zaten :)
Benm ilk oglum bayilirdi 4 aylikken surunmeye baslamisti o sayede. Ama her cocuk bir degil iste

Doktor 20 dakika durmalı diyor, bizimki az duruyor . Etkinlik peşinde koşturuyor beni. Daha yenidogandan yüzüstü yatan bebeye hayranım

Doktor 20 dakika durmalı diyor, bizimki az duruyor . Etkinlik peşinde koşturuyor beni. Daha yenidogandan yüzüstü yatan bebeye hayranım
Genelde yogunbakim goren bebeler yatiyo yuzustu. Cunku orda beslenme bakim saati gelmeden cikarmiyolar o adini hatirlamadigim aletin icinden. Orda da hep yuzustu yatiriyolar cogunlukla. Yani cocuk hem yattigi yerde kendi kendine takilmayi ogreniyo hem de yuzustu yatmayi. Biz bunlari ih dese anneeeem diyip kucakladigimiz icin ne kendi kendilerine takiliyolar ne de yuzustu duruyolar

Aksgsjsj aynen öylee hık dedi an annesiinin bitanesii diye koşarak kucaklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…