- 27 Kasım 2021
- 375
- 517
- 34
Hangisini kullanıyosun cnm mustela stelopia var bende bi de bebe yağı var hangisini sürsem iyi acabaKomple her yerine mustela suruyorum
Doktor duş sonrası yağ, dus dışı krem önerdiHangisini kullanıyosun cnm mustela stelopia var bende bi de bebe yağı var hangisini sürsem iyi acaba
Alti kizardi yavrumun yaArkadaslar suan aktif olanlar mesajima cebap verirse sevinirim oglum bugun 6 kere kaka yaptı cok aşırı dolu degil ama neyle alakali olabilir normalmi internette 10 11 e kadar sıkıntı yok yaziyordu kan ilacina baslamistik 2 3 gundur onla alakalimidir yoksa acaba diş cikariyor diyede olabilirmicevap verirseniz coj mutlu olurum
Gecmis olsun, demir ilacı kabız yapar aslinda, farklı bir şey tükettin mi bu ara? Veya aynı şeyleri fazla mı tükettin? Mukuslu mu kaka? Rengi normal mi,? Kakayi yaparken gokgurultusu gibi ses çıkıyor mu?Alti kizardi yavrumun ya
Bu bebegimde hydra bebe kullaniyorum cok kuru degil cildi. Ilk oglumda atopik dermatit vardi. Ona stelatopia kullandim. Delirellanin.doktorun aksine bana bebe yagi onermedi doktor.Hangisini kullanıyosun cnm mustela stelopia var bende bi de bebe yağı var hangisini sürsem iyi acaba
Ben yüzüne sürmüyorum vücuduna mustelanın body lotion ını sürüyorum.Kızlar bebeklerinizim yüzüne hangi kremi kullanıyosunuz duştan sonra ya da kullanıyo musunuz ?
Tıp dünyası yine 2 ye ayrıldıBu bebegimde hydra bebe kullaniyorum cok kuru degil cildi. Ilk oglumda atopik dermatit vardi. Ona stelatopia kullandim. Delirellanin.doktorun aksine bana bebe yagi onermedi doktor.
Gidin tabi ki biz Kasım tatilinde 10 yaşında kızım ve 3 aylık oğlumla 3 günlüğüne Amsterdam a tatile gitmiştik hiç te zorlanmadımKızlar size bişey danışmak istiyorum eşimin arkadaşları hep birlikte herkes ailesiyle şubatta uludağa tatile gidelim demişler 3 günlüğüne ben de bebek o zaman 6 aylık oluyo ama hala küçük bence bu kadar küçükken tatilde yapamayız diyorum hem emen bi bebekte değil sürekli sağıyorum ama eşim sen abartıyosun tatilimizi yapıp gelelim diyo hep birlikte siz olsanız gidermiydiniz bebişle ben mi çok evham yapıyorum
Evet altina yaptigi zaman ses cikariyor rengi sarimsi onceden oyleydi cok sagolun mukuslumu onu tam anlayamıyorumGecmis olsun, demir ilacı kabız yapar aslinda, farklı bir şey tükettin mi bu ara? Veya aynı şeyleri fazla mı tükettin? Mukuslu mu kaka? Rengi normal mi,? Kakayi yaparken gokgurultusu gibi ses çıkıyor mu?
Bebeğe mutlaka Pişik kremi kullan
Yani sümüklü yapı var mı krema govo mi kaka?Evet altina yaptigi zaman ses cikariyor rengi sarimsi onceden oyleydi cok sagolun mukuslumu onu tam anlayamıyorum
Merhaba, kizim kucagimdayken surekli one dogru egiliyor. Yuzustu yatirdigimda, ya da kucagimdayken basini kaldirabiliyor. Hatta yanlara, yuzustune falan da donuyor. Ancak genelde kucaktayken one dogru egilmis, iki buklum vaziyette. Acaba sirt kaslari mi zayif diye dusunuyorum ki dik durmaktan yoruluyor. Bu durumu yasayan, bilgisi olan var mi acaba?
Bu aylarda normal. Benimki de oyle. Cunku kafalari buyuk ve tasimakta henuz zorlaniyolqr. Bi de cok tummy time yapmadiysa daha da zorlaniyodur. Benim oglum asla yuzustu durmak istemedigi icin sirt kaslari cok gelismedi bence. Bu ay durmazsa diger ay durur merak etme.Merhaba, kizim kucagimdayken surekli one dogru egiliyor. Yuzustu yatirdigimda, ya da kucagimdayken basini kaldirabiliyor. Hatta yanlara, yuzustune falan da donuyor. Ancak genelde kucaktayken one dogru egilmis, iki buklum vaziyette. Acaba sirt kaslari mi zayif diye dusunuyorum ki dik durmaktan yoruluyor. Bu durumu yasayan, bilgisi olan var mi acaba?
Evet tummy time dan nefret ediyor. 1 dk bile durmuyordu,ciglik kiyamet. Son 1 haftadir biraz daha uzun duruyor, 3-4 dk belki. Daha tummy time seven cocuk duymadim zaten :)Bu aylarda normal. Benimki de oyle. Cunku kafalari buyuk ve tasimakta henuz zorlaniyolqr. Bi de cok tummy time yapmadiysa daha da zorlaniyodur. Benim oglum asla yuzustu durmak istemedigi icin sirt kaslari cok gelismedi bence. Bu ay durmazsa diger ay durur merak etme.
Benm ilk oglum bayilirdiEvet tummy time dan nefret ediyor. 1 dk bile durmuyordu,ciglik kiyamet. Son 1 haftadir biraz daha uzun duruyor, 3-4 dk belki. Daha tummy time seven cocuk duymadim zaten :)
Doktor 20 dakika durmalı diyor, bizimki az duruyor . Etkinlik peşinde koşturuyor beni. Daha yenidogandan yüzüstü yatan bebeye hayranımEvet tummy time dan nefret ediyor. 1 dk bile durmuyordu,ciglik kiyamet. Son 1 haftadir biraz daha uzun duruyor, 3-4 dk belki. Daha tummy time seven cocuk duymadim zaten :)
Genelde yogunbakim goren bebeler yatiyo yuzustu. Cunku orda beslenme bakim saati gelmeden cikarmiyolar o adini hatirlamadigim aletin icinden. Orda da hep yuzustu yatiriyolar cogunlukla. Yani cocuk hem yattigi yerde kendi kendine takilmayi ogreniyo hem de yuzustu yatmayi. Biz bunlari ih dese anneeeem diyip kucakladigimiz icin ne kendi kendilerine takiliyolar ne de yuzustu duruyolarDoktor 20 dakika durmalı diyor, bizimki az duruyor . Etkinlik peşinde koşturuyor beni. Daha yenidogandan yüzüstü yatan bebeye hayranım
Aksgsjsj aynen öylee hık dedi an annesiinin bitanesii diye koşarak kucaklıyorumGenelde yogunbakim goren bebeler yatiyo yuzustu. Cunku orda beslenme bakim saati gelmeden cikarmiyolar o adini hatirlamadigim aletin icinden. Orda da hep yuzustu yatiriyolar cogunlukla. Yani cocuk hem yattigi yerde kendi kendine takilmayi ogreniyo hem de yuzustu yatmayi. Biz bunlari ih dese anneeeem diyip kucakladigimiz icin ne kendi kendilerine takiliyolar ne de yuzustu duruyolar