Mazeret izinleri yok mu sizde
İş başı yaptıktan sonra bir yıl daha caliscam sonrası emekliliko bir yilida çalışmadan geçirsem ne güzel olurdu
Ya eyt ise iki ay ila kaybediyorumValla özel sektörde sinirli, doğum olum tasinma vs, işime yaramaz yani
Ohooo nasıl güzel, 1 yıl sonra emeklilikçok sanslisin
Benim sektor zor işteYa eyt ise iki ay ila kaybediyorum
Her özel sektör bir değil ki. İnşallah iyi günlerde izine ihtiyacın olur ve izninde olur
Bende 4 aylık bebek için uyku eğitimi yöntemi arıyorum siz bulabildiniz miKızlar uyku eğitimi 4. Ay itibariyle yapılıyormuş. Ben bi düzene sokmak adına yapmak istiyorum ama kafalar karışık. Kullandığınız bir yöntem var mı? Teşekkürler
Gelişine gidişine saldım gittiKızlar uyku eğitimi 4. Ay itibariyle yapılıyormuş. Ben bi düzene sokmak adına yapmak istiyorum ama kafalar karışık. Kullandığınız bir yöntem var mı? Teşekkürler
Belli bi yontemim yok. Sadece sabah 7 aksam 8 dengesini koruyorum. Gun icinde 3 uyku ve 1 bucuk saati asmamasina ozen gosteriyorum. Ama cani isterse emerek cani isterse sallanarak cani isterse kucakta falan uyuyo zorlamiyorumKızlar uyku eğitimi 4. Ay itibariyle yapılıyormuş. Ben bi düzene sokmak adına yapmak istiyorum ama kafalar karışık. Kullandığınız bir yöntem var mı? Teşekkürler
Maalesef. Ağlatarak ya da güvenli bağlanmayı zedeleyecek bir şey yapmak istemiyorum.Bende 4 aylık bebek için uyku eğitimi yöntemi arıyorum siz bulabildiniz mi
Maalesef. Ağlatarak ya da güvenli bağlanmayı zedeleyecek bir şey yapmak istemiyorum.
Yeni bi topic açılmış uyku eğitimi diye onu okuyordum ben de. Genelde eğitim meğitim yok düzen var demişler. Ben düzen oturtmaya çalışsam da kızım kabul etmiyor. Gündüz uykuları totalde ne kadar olmalı onu dahi çözebilmiş değilim henüz.
Bizimki aynen boyle. Sadece ilk uyku genelde 45 dakka 2. Uyku 1 bucuk saat ucuncu uyku 1 saat. Toplamda 4 saati bulmuyo.
Kısa uzun uykuKızlar uyku eğitimi 4. Ay itibariyle yapılıyormuş. Ben bi düzene sokmak adına yapmak istiyorum ama kafalar karışık. Kullandığınız bir yöntem var mı? Teşekkürler
Bu canımMrb oceanın hangisini kullanıyorsunuz resim atabilşrmisşn acaba
Ah inşallah ben dr bu düzeni tutturucam amiiiinBizimki aynen boyle. Sadece ilk uyku genelde 45 dakka 2. Uyku 1 bucuk saat ucuncu uyku 1 saat. Toplamda 4 saati bulmuyo.
Son 1 haftaya kadar 2 saatte 1 uyaniyordu emzirip yatiriyordum, şimdi 3 -3,5 saat ortalama uyanmasi.Kızlar bebekleriniz gece kaç saatte bir uyanıyor
Benımde eskiden 3-4 saat uyuyodu simdi saat bası falan kalkıyor yaSon 1 haftaya kadar 2 saatte 1 uyaniyordu emzirip yatiriyordum, şimdi 3 -3,5 saat ortalama uyanmasi.
Senin terse dönmüşBenımde eskiden 3-4 saat uyuyodu simdi saat bası falan kalkıyor ya
Masallah deyin okuyan kizlar. Bazen 1 kez uyaniyo bazen hicKızlar bebekleriniz gece kaç saatte bir uyanıyor
Maşallah maşallah maşallahMasallah deyin okuyan kizlar. Bazen 1 kez uyaniyo bazen hic