Benimki sürekli benimle konuş istiyor çenem ve başım ağrıyo büyüdükçe unutur umarımArkadaslar,
benim oooglann çok kolay sıkılıyor, kucağıma alsam da durmuyor sıkılınca. Bir sürü şey deniyorum ama saatler geçmiyor aktivitelerde öyle 5 6 saat sonucta. Sizde nasil? Neler yapıyorsunuz ️
Valla bizde de aynı durum akşama kadar ne yapacağımı şaşırıyorum bende sıkılıyorum bu sorun bende mi var diye düşünüyorum bir an önce akşam olsa diye bekliyorumArkadaslar,
benim oooglann çok kolay sıkılıyor, kucağıma alsam da durmuyor sıkılınca. Bir sürü şey deniyorum ama saatler geçmiyor aktivitelerde öyle 5 6 saat sonucta. Sizde nasil? Neler yapıyorsunuz ️
Benimki de oyle. Ben donme surunme oturma egzersizleri yaptiriyorum. Hangisinden sıkılırsa digerine geciyorum. Hem vakit geciyo hem yoruluyo kütük gibi uyuyoArkadaslar,
Aynen surekli ilgi bekliyor. Gunluk ev islerini bile zor yapiyorum. Ekstra bi aktivite yapmiyorum. Genelde kucagimda gezdiriyorum hoplatiyorum ya da oyuncaklarini veriyorum eline. Konusuyorum. O da gun boyu ımmmmlayıp duruyorArkadaslar,
Valla konuşuyoruz biz de ama konuşmak da yetmiyor, sıkılıyor bildiğin 3 gunluk bebeBenimki sürekli benimle konuş istiyor çenem ve başım ağrıyo büyüdükçe unutur umarım
Valla bizde de aynı durum akşama kadar ne yapacağımı şaşırıyorum bende sıkılıyorum bu sorun bende mi var diye düşünüyorum bir an önce akşam olsa diye bekliyorum
Benimki de oyle. Ben donme surunme oturma egzersizleri yaptiriyorum. Hangisinden sıkılırsa digerine geciyorum. Hem vakit geciyo hem yoruluyo kütük gibi uyuyo
Aynen surekli ilgi bekliyor. Gunluk ev islerini bile zor yapiyorum. Ekstra bi aktivite yapmiyorum. Genelde kucagimda gezdiriyorum hoplatiyorum ya da oyuncaklarini veriyorum eline. Konusuyorum. O da gun boyu ımmmmlayıp duruyor
Benimki onu da yapmiyo. Aslinda hic dert etmiyodum ama gecen oglumun videolarina baktim. Atlas gibiyken hem surunuyomus hem kendi donuyomus. Hem de desteksiz 15 20 saniye oturabiliyomus. Dusundum nuye bole die. O tekti surekli egzersiz yapardik. Dondururdum surunsun die iteler onla surunurdum. Atlas hep kucakta hic bisi yapmiyoruz konusmak disinda. Bi kac gundur ugrasiyorum. Biraz desteklersem donuyo. Ayagina destek verirsem surunuyo. Aslinda yapasi var ama ben hic denememisim.megerYa benimki daha tam tur donemiyor, totosu havaya kaldırıp sağa veya sola dönüyor sadeceyüzüstü egzersiz hiç sevmiyor, birkac aktivite aldım 5 er dakika şimdilik. Sırt üstü oyun mati max 20 dak, kartlar felan. Güne sabah 6 gibi baslayinca aktivite de
Çocuğun yapasi varsa olur ya, doktor bize 20 dak yüzüstü durmalı dedi, bizimki 5 dakika duruyor diye seviniyorumBenimki onu da yapmiyo. Aslinda hic dert etmiyodum ama gecen oglumun videolarina baktim. Atlas gibiyken hem surunuyomus hem kendi donuyomus. Hem de desteksiz 15 20 saniye oturabiliyomus. Dusundum nuye bole die. O tekti surekli egzersiz yapardik. Dondururdum surunsun die iteler onla surunurdum. Atlas hep kucakta hic bisi yapmiyoruz konusmak disinda. Bi kac gundur ugrasiyorum. Biraz desteklersem donuyo. Ayagina destek verirsem surunuyo. Aslinda yapasi var ama ben hic denememisim.meger
Atlas da durmuyo yuz ustu hic. Ama cabaliyorum iste. Beni kuzey zorluyo. Ne zaman atlasla ilgilenmeye baslasam o da aynisini yapmak iatiyo. Onu da kucagima oturtayim onu da dondureyim onu da surundureyim. Hatta bebe yatmaz koltuga kardesi kalksin o otursun mama sandalyesine o otursun. Kardesin uyudugunda da seninle yapalim diyorum ama yuzu dusuyo. Israrci degil tutturmuyo da ama mutsuz oldugunu goruyorum. Atlas hastanrde yatti o babannede kaldi 5 gun. O zamandan beri boyle. Ben de deli gibi hastayim. Hem de dogumdan sonraki ilk reglimi oldum. Ay ne cok dertliymisim bugunÇocuğun yapasi varsa olur ya, doktor bize 20 dak yüzüstü durmalı dedi, bizimki 5 dakika duruyor diye seviniyorum
Aman 2 çocuk zor, kardeşimle aramda 2 yaş var, ilkokula başladığımda annemin tüm.gun kardeşimle bensiz oyunmoynadigini saniyormusumAtlas da durmuyo yuz ustu hic. Ama cabaliyorum iste. Beni kuzey zorluyo. Ne zaman atlasla ilgilenmeye baslasam o da aynisini yapmak iatiyo. Onu da kucagima oturtayim onu da dondureyim onu da surundureyim. Hatta bebe yatmaz koltuga kardesi kalksin o otursun mama sandalyesine o otursun. Kardesin uyudugunda da seninle yapalim diyorum ama yuzu dusuyo. Israrci degil tutturmuyo da ama mutsuz oldugunu goruyorum. Atlas hastanrde yatti o babannede kaldi 5 gun. O zamandan beri boyle. Ben de deli gibi hastayim. Hem de dogumdan sonraki ilk reglimi oldum. Ay ne cok dertliymisim bugun
Aynen bizim bebek de hep kucakta, herhangi bi aktivite yapamiyoruz. O kucaktan indiginde de ben asiri yorulmus oluyorum. Bel fitigim var ve gunboyu kucakta hoplamaktan agrilarim cogaldi iyice.Benimki onu da yapmiyo. Aslinda hic dert etmiyodum ama gecen oglumun videolarina baktim. Atlas gibiyken hem surunuyomus hem kendi donuyomus. Hem de desteksiz 15 20 saniye oturabiliyomus. Dusundum nuye bole die. O tekti surekli egzersiz yapardik. Dondururdum surunsun die iteler onla surunurdum. Atlas hep kucakta hic bisi yapmiyoruz konusmak disinda. Bi kac gundur ugrasiyorum. Biraz desteklersem donuyo. Ayagina destek verirsem surunuyo. Aslinda yapasi var ama ben hic denememisim.meger
Ilkinde de 6 ay sonra olmustum. Bekliyodum.zaten bu aralarAman 2 çocuk zor, kardeşimle aramda 2 yaş var, ilkokula başladığımda annemin tüm.gun kardeşimle bensiz oyunmoynadigini saniyormusumkaldı ki aşırı huysuz bir bebekmis kardeşimle annem ilk kardeşini dogursam.ikinciye bebe yapmazdım der
Yaaa regl erken gelmiş bacim.
Su onumuzdeki yazı da aradan çıkarsam iyiIlkinde de 6 ay sonra olmustum. Bekliyodum.zaten bu aralar
Emzirmedigin icin. Benim de belki daha dururdu ama hastabede hic emmedi oglum. Gunduz onu birakip sagmam imkansizdi gunde 2 kez gece sagdim. O yuzden muhtemelen. Doktor 2 yila kadar olmayabilirsin cok normal demisti.Su onumuzdeki yazı da aradan çıkarsam iyivalla rahat böyle, ağrı yok, devamlı wc de değişim yok, yok yani
Benim oncekiler 45 gün sonraydi
Günde 2 kez saymakla nasıl dayandın yahu, acımadı mı süt bekleyince. Benim gece 2 saatten uzun oluyor diye artık dolup acıyor, emziresim geliyor hemenEmzirmedigin icin. Benim de belki daha dururdu ama hastabede hic emmedi oglum. Gunduz onu birakip sagmam imkansizdi gunde 2 kez gece sagdim. O yuzden muhtemelen. Doktor 2 yila kadar olmayabilirsin cok normal demisti.
Ücretsiz izin miGünde 2 kez saymakla nasıl dayandın yahu, acımadı mı süt bekleyince. Benim gece 2 saatten uzun oluyor diye artık dolup acıyor, emziresim geliyor hemen
Emzirme reglyi etkiliyor kesin. İşbaşı yapınca farkedecek mi bakalım bende de. 7. Ayda çalışmaya baslayacagim
4 ay ücretli, zaten bebeğim 3.ayinda iken bitti (riskli gebe olduğumdan 32.hafta çıkarttı doktor)Ücretsiz izin mi
Bende senelik izindeyim sinrasi ücretsiz 8. Ayda basliycam. Of o maassuz kalmak para istemek benide darliyor nasıl geçecek bilmiyorum4 ay ücretli, zaten bebeğim 3.ayinda iken bitti (riskli gebe olduğumdan 32.hafta çıkarttı doktor)
Simdi ek gıdaya geçişi bekliyorum, 6.ayda ek gidaya gecer, düzeni otururtur 7.ayda da işbaşı yaparım. Evet, son 2 aydır ücretsiz izindeyim, kendi maaşın olması gibisi yokmus, eşten para istemek garip geliyor
ZAten cok yoktu sut. Bi de gece gunduz sifir uyku. Aksama dogru ancak sizlayip agrimaya basliodu goguslerim. Sutun tadi degismemistir geralde ki sagdigimi iciyodu oglumGünde 2 kez saymakla nasıl dayandın yahu, acımadı mı süt bekleyince. Benim gece 2 saatten uzun oluyor diye artık dolup acıyor, emziresim geliyor hemen
Emzirme reglyi etkiliyor kesin. İşbaşı yapınca farkedecek mi bakalım bende de. 7. Ayda çalışmaya baslayacagim
Bende senelik izindeyim sinrasi ücretsiz 8. Ayda basliycam. Of o maassuz kalmak para istemek benide darliyor nasıl geçecek bilmiyorum
ZAten cok yoktu sut. Bi de gece gunduz sifir uyku. Aksama dogru ancak sizlayip agrimaya basliodu goguslerim. Sutun tadi degismemistir geralde ki sagdigimi iciyodu oglum
[/QUOTE
Bsey olmaz ya, anne sütü tadı hicbseyde yok özellikle ten temasi, devam eder
Mazeret izinleri yok mu sizdeBen izinleri tüketip baslamayacagim, hem lazım oluyor hem de sene icinde tatile ihtiyacım var.