2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mazeret izinleri yok mu sizde

İş başı yaptıktan sonra bir yıl daha caliscam sonrası emeklilik 😂 o bir yilida çalışmadan geçirsem ne güzel olurdu 😂

Valla özel sektörde sinirli, doğum olum tasinma vs, işime yaramaz yani 😅

Ohooo nasıl güzel, 1 yıl sonra emeklilik 😎 çok sanslisin

Kızlar uyku eğitimi 4. Ay itibariyle yapılıyormuş. Ben bi düzene sokmak adına yapmak istiyorum ama kafalar karışık. Kullandığınız bir yöntem var mı? Teşekkürler

Kızlar uyku eğitimi 4. Ay itibariyle yapılıyormuş. Ben bi düzene sokmak adına yapmak istiyorum ama kafalar karışık. Kullandığınız bir yöntem var mı? Teşekkürler
Belli bi yontemim yok. Sadece sabah 7 aksam 8 dengesini koruyorum. Gun icinde 3 uyku ve 1 bucuk saati asmamasina ozen gosteriyorum. Ama cani isterse emerek cani isterse sallanarak cani isterse kucakta falan uyuyo zorlamiyorum

Bende 4 aylık bebek için uyku eğitimi yöntemi arıyorum siz bulabildiniz mi
Maalesef. Ağlatarak ya da güvenli bağlanmayı zedeleyecek bir şey yapmak istemiyorum.

Yeni bi topic açılmış uyku eğitimi diye onu okuyordum ben de. Genelde eğitim meğitim yok düzen var demişler. Ben düzen oturtmaya çalışsam da kızım kabul etmiyor. Gündüz uykuları totalde ne kadar olmalı onu dahi çözebilmiş değilim henüz.

Maalesef. Ağlatarak ya da güvenli bağlanmayı zedeleyecek bir şey yapmak istemiyorum.

Yeni bi topic açılmış uyku eğitimi diye onu okuyordum ben de. Genelde eğitim meğitim yok düzen var demişler. Ben düzen oturtmaya çalışsam da kızım kabul etmiyor. Gündüz uykuları totalde ne kadar olmalı onu dahi çözebilmiş değilim henüz.

Eklentiler

• B18187FA-37FA-48C8-8CEB-59EA313B5BE6.jpeg
    B18187FA-37FA-48C8-8CEB-59EA313B5BE6.jpeg
    30,5 KB · Görüntüleme: 27
X